- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.621
Yemee baska sey yap kendineİçli köfte var ketoya göre bozulur
Doğru ya bulgur da mı yemeyecemketo yerine kalori aralıklı oruç yapıym bari
Bi tane tahlil ismi var o 1+ yazıyor pozitif. Bende araştırdım bazı yerde hamilelikte öyle yazar diyor. Bazı yerde ketojenik diyet yapıp vücudu ketoya girenlerde oluyormuş. İsmi de keton diye bişeyNasıl kız
Hoşgeldiiin aramızaADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ:75
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: Okul öncesi öğretmeni
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 / 4 ve 2.5
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME : Şişko olmam
Kız yoksa hamiş misinBi tane tahlil ismi var o 1+ yazıyor pozitif. Bende araştırdım bazı yerde hamilelikte öyle yazar diyor. Bazı yerde ketojenik diyet yapıp vücudu ketoya girenlerde oluyormuş. İsmi de keton diye bişey
Hoşgeldiiin aramızabiz gayet sessiz sakin insanlarız
Gecmiş olsun
Geçmiş olsun bacum
Ayağını kim sürttü bakıym
Aramıza hoş geldinHoşbuldumhiçbir şey yapmıyorum aslında 2 çocuk ev iş derken akşam oluyor hemen
Yok kuzum pişiğede çözüm asiti kaçmış zeytinyağında buldumAma pişik yapabilir ve gaz yapmıyorsa çok iyi bnde gebeyken yedim ama 10 aylık yemeye başladım acıyı
Peki gecede 5 defa kalkan bebemi nasıl duyacam
Bu memeden inmiyor kuzumBizde de yedirmezler sütün acır derler
Ağlar ağlar uyurPeki gecede 5 defa kalkan bebemi nasıl duyacam
Ay nerde kız baba bakar bakmaya da benim bebe ağzına meme gelene kadar cırıltıyı koparıyor. Denendi ne yazık kiAğlar ağlar uyurahha şaka bi yana da unuttum senin bebeyi ya da baba baksın. mama yapsın doyursun
Pp’deki sen misinPeki gecede 5 defa kalkan bebemi nasıl duyacam
Sağlık olsun canımMerhabalar . Üzerimden tır geçmiş gibi resmen. Sınavdan kaldımsabah 5 e kadar çocuk emzirdim üç saat uyku ile gittim. Sevgili kocam nöbette her şeyi hatmetmis o geçti. Neyse birimiz kurtardık artık ben de bir sonrakine.. şu günler aktif olamadım kocam yok çocukla perişanım
Bizde öyleyiz meme yüzündenAy nerde kız baba bakar bakmaya da benim bebe ağzına meme gelene kadar cırıltıyı koparıyor. Denendi ne yazık ki
Hee keşke öyle olsaAğlar ağlar uyurahha şaka bi yana da unuttum senin bebeyi ya da baba baksın. mama yapsın doyursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?