Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi tane tahlil ismi var o 1+ yazıyor pozitif. Bende araştırdım bazı yerde hamilelikte öyle yazar diyor. Bazı yerde ketojenik diyet yapıp vücudu ketoya girenlerde oluyormuş. İsmi de keton diye bişey
Hoşgeldiiin aramıza biz gayet sessiz sakin insanlarız

Kız yoksa hamiş misin

Merhabalar . Üzerimden tır geçmiş gibi resmen. Sınavdan kaldım sabah 5 e kadar çocuk emzirdim üç saat uyku ile gittim. Sevgili kocam nöbette her şeyi hatmetmis o geçti. Neyse birimiz kurtardık artık ben de bir sonrakine.. şu günler aktif olamadım kocam yok çocukla perişanım

Ağlar ağlar uyur ahha şaka bi yana da unuttum senin bebeyi ya da baba baksın. mama yapsın doyursun
Ay nerde kız baba bakar bakmaya da benim bebe ağzına meme gelene kadar cırıltıyı koparıyor. Denendi ne yazık ki

Sağlık olsun canım
Bebeyle sınava girdiğine şükretsin
Ay nerde kız baba bakar bakmaya da benim bebe ağzına meme gelene kadar cırıltıyı koparıyor. Denendi ne yazık ki
Bizde öyleyiz meme yüzünden

Ağlar ağlar uyur ahha şaka bi yana da unuttum senin bebeyi ya da baba baksın. mama yapsın doyursun
Hee keşke öyle olsa
Geçen o kadar ağladı ki adam hiç duymadı dersin tıpa takmış
sabah anlatıyorum hadi ya nasıl duymadım bn diyor bide

10:00 2 tost yeşillik 2 zeytin
Ara kahve çiko
Ara 2 kaşık yoğurt 2 kalem böreği 2 mandalin
16:30 5 yk kuru fasülye 5-6 jalepone turşu 2 lokma ekmek

Bugün bildiğin kıtlık çekiyor gibiyim

E Elif_Eylul

Bişi yersem yazarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…