- 9 Ağustos 2016
- 7.628
- 24.498
- 348
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.641
Yaa erkeklerin genel demek ki uykusu ağırHee keşke öyle olsa
Geçen o kadar ağladı ki adam hiç duymadı dersin tıpa takmış
sabah anlatıyorum hadi ya nasıl duymadım bn diyor bide
Benim 860 daha4000 daha nasıl 8000 olcek bilmim
Şuan koridorda yürüyorum eşim uyuyor horultu eşliğinde müzik sesi sayıyorum onuYaa erkeklerin genel demek ki uykusu ağır
Benim 860 dahaordan oraya da bi sürü iş yaptım
Ya ne bilim erken kapattım yersem bişi yazıcam yineDaha erken değil mi kız acıkıcaksın
EvetPp’deki sen misin
He ya napalim sonrakine artık. Kocama itelicem inşallah o zamanSağlık olsun canım
Bebeyle sınava girdiğine şükretsin
Bizde öyleyiz meme yüzünden
Zayıfsın
Orda şu anki halimden 3 kilo daha zayıfım ama he yani öyleyim azıcıkZayıfsın
O smn gayet iyisin bea 3 kg ne kiOrda şu anki halimden 3 kilo daha zayıfım ama he yani öyleyim azıcık
Ama orda bebiş yok o foto 2 yıl öncesinden. Yani şu anki belli yerlere toplanmış yağlar yok. Biraz bölgesel şeylere ihtiyacım var.O smn gayet iyisin bea 3 kg ne ki
Vermesen bile olur
Evet belgeseldir sezeryanmıydı senin doğumAma orda bebiş yok o foto 2 yıl öncesinden. Yani şu anki belli yerlere toplanmış yağlar yok. Biraz bölgesel şeylere ihtiyacım var.
Bı de kot bedenim daha düşük orda eski kotlarıma girmek için birkaç kilo daha vermem lazımO smn gayet iyisin bea 3 kg ne ki
Vermesen bile olur
He ya sezeryan. Aynen sporu bırakmamam lazım işte tam gitmez ama gittiği kadarEvet belgeseldir sezeryanmıydı senin doğum
O da sporla gidiyor ancak
MaşallahKoridorda yürüyorum
Yoğunluk olunca zor oluyorMaşallahben yarından itibaren dikkat edicem adımlara şu birkac gün canım çıktı yapamadım tam olarak
Var mı ki minicikBelin minicik
Hee yaa adım atcaz diye sekilden sekile girdik bir zamanlarYoğunluk olunca zor oluyor
Dışarı çakamıyorum evde yapıyorum
Biz ramazanda adım yarışı yaparken görseydin
M Mavi Menekse köfte yuvarlarken yerinde adım atıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?