Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kruvasan, 1 dilim beyaz peynir, bikaç dilim isli peynir, 1 yumurta, 5 zeytin, 3 çatal sade helva

Ara: double türk kahvesi, (magnolia muhallebisinden kalmıştı 3 kaşık, 1 kaşıkta bebe bisküvisi kırıntısı onu yedim)

Ara: toffee nut latte

Akşam: yarım kase mercimek çorbası, güveçte patates püreli köfte, yoğurtlu kereviz salata.

Ara: ince dilim pasta, çay (kayınpederimin d.günüydü o yüzden incecik kestim kendime, magnolia yemedim) E Elif_Eylul

Naptın bugün anlat birazdan gelir diğer kudurucular
Napim sınava girdim çıktım kocama veledi iteleyip uyudum uyandım kocam gitti Ankara'ya yarın donucek. Kizcagizimla birlikte kudurduk evde evin halini görmeyin

Astigmat var mı sende?
Napim sınava girdim çıktım kocama veledi iteleyip uyudum uyandım kocam gitti Ankara'ya yarın donucek. Kizcagizimla birlikte kudurduk evde evin halini görmeyin
Ay olsun evi boşver
Valla yandık. Ben de pek hoş şeyler yedim diyemem. Pizza
Ya az porsiyon yedim hep ama spor yapmayınca kendimi kötü hissettim ama ordan oray tepiştim hiç durmadım gene de adım atmamışım gibi
Ben de evdeydin bugün hep, gene çamaşır mutfak, yatak odası derken iş bitmiyor. Tatlı yaptım kayınvalideme gittik. Pasta almışlar falan falan mecbur tattım ince dilim. Bayadır yemeyince aşırı tatlı geliyor artık pastalar tatlılar

Allah'tan tatlıdan basım derde girmiyo çünkü çoğunu tuketemiyorum. Ama evet ya bir süre yemeyince insanı bir degisik ediyorlar kan sekerin oynaklasiyo aç aç dururken acikmiyon yedikçe fenalasiyon
Ben de yoğun bir haftasonu geçirdim yarın akşam kocam gelip bı eve oturursak az rahatlicam derkeeeen cuma günü kaynanamlara Trabzon'a gidiyoz bakalım orda neler olacak bitecek.

Ya en zoru zaten misafirlikler

Hoşgeldiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…