- 15 Haziran 2016
- 920
- 4.285
- 113
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.841
Hadi hadi nasıl yapıcazHadi ikimiz kuduralım
Naptın bugün anlat birazdan gelir diğer kudurucularHadi hadi nasıl yapıcaz
Napim sınava girdim çıktım kocama veledi iteleyip uyudum uyandım kocam gitti Ankara'ya yarın donucek. Kizcagizimla birlikte kudurduk evde evin halini görmeyinNaptın bugün anlat birazdan gelir diğer kudurucular
Valla yandık. Ben de pek hoş şeyler yedim diyemem. PizzaE Elif_Eylul yarın beni kırbaçlıcakHem adım atmadım hem de kötü beslendim ama misafirlikteydim pilav bilem yemedim
Benim adımsayar bozuk telefon da sürekli bebisin elinde 8.binden fazla adım atiyorim ama kaydedecgim bişey yok kaptanımHastaysanız bisey demicemde hasta olmayanlar 8bin adim zorunlulugu vardı ben bas bas söyledim bunu
Çok kötü çokE Elif_Eylul yarın beni kırbaçlıcakHem adım atmadım hem de kötü beslendim ama misafirlikteydim pilav bilem yemedim
Hastanede bir sıra vardı anlatamam birde bir kaç yeri gezdik hepsinden fiyat aldıkNiye o kadar sürdübenim 1 saatte falan bitmiştir işim
Yani ne kalmış şunun şurasındaAskere giderken gelseydi daha iyi olurdu ikisi çıkardı aradan
Birlikte dövelim
Yat bence başın ağrımasınUykum var ama başım çatlıyor yine yatabilirmiyim bilmiyorum denedim azcık yatamadım buraya geldim
Astigmat var mı sende?Benim2 ile 2,5
Ay olsun evi boşverNapim sınava girdim çıktım kocama veledi iteleyip uyudum uyandım kocam gitti Ankara'ya yarın donucek. Kizcagizimla birlikte kudurduk evde evin halini görmeyin
Ya az porsiyon yedim hep ama spor yapmayınca kendimi kötü hissettim ama ordan oray tepiştim hiç durmadım gene de adım atmamışım gibiValla yandık. Ben de pek hoş şeyler yedim diyemem. Pizza
Ben de evdeydin bugün hep, gene çamaşır mutfak, yatak odası derken iş bitmiyor. Tatlı yaptım kayınvalideme gittik. Pasta almışlar falan falan mecbur tattım ince dilim. Bayadır yemeyince aşırı tatlı geliyor artık pastalar tatlılarSen naptınmaya91
Sen dayanıksızsan biz ne edekHasta olan yatar dinlenir ben hapsırırken giremiyordum bile be
Valla şimdi bir görcen bende eylülde alıcaktım güya eşim erteleye erteleye kaldım bu zamanaAaa dogrudur bak aynen millet saldırır Allah'tan acele edip gitmişim o donemde
Allah'tan tatlıdan basım derde girmiyo çünkü çoğunu tuketemiyorum. Ama evet ya bir süre yemeyince insanı bir degisik ediyorlar kan sekerin oynaklasiyo aç aç dururken acikmiyon yedikçe fenalasiyonAstigmat var mı sende?
Ay olsun evi boşver
Ya az porsiyon yedim hep ama spor yapmayınca kendimi kötü hissettim ama ordan oray tepiştim hiç durmadım gene de adım atmamışım gibi
Ben de evdeydin bugün hep, gene çamaşır mutfak, yatak odası derken iş bitmiyor. Tatlı yaptım kayınvalideme gittik. Pasta almışlar falan falan mecbur tattım ince dilim. Bayadır yemeyince aşırı tatlı geliyor artık pastalar tatlılar
Ya en zoru zaten misafirliklerAllah'tan tatlıdan basım derde girmiyo çünkü çoğunu tuketemiyorum. Ama evet ya bir süre yemeyince insanı bir degisik ediyorlar kan sekerin oynaklasiyo aç aç dururken acikmiyon yedikçe fenalasiyon
Ben de yoğun bir haftasonu geçirdim yarın akşam kocam gelip bı eve oturursak az rahatlicam derkeeeen cuma günü kaynanamlara Trabzon'a gidiyoz bakalım orda neler olacak bitecek.
Kolay gelsin canımSanırım yoruldum 3çuval insaat pisligi attık toparlandı ama bende bittimsimdi kalan boya
Afferim akıllı kızımaDün kızıma diyorum celilcan napıyor iyi sınavlara çalışıyor,gitmedin dime izmire, benden habersiz,anne sacmalama sana sormadan nasıl gideyim başima bisey gelse,
Afferim kızim büyüdün sonunda
Git git banada al kahvem bittiGidiyom beyime hizmet edimbelki kayfe almaya Eminönü’ne götürür beni
HoşgeldinizADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ:75
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: Okul öncesi öğretmeni
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 / 4 ve 2.5
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME : Şişko olmam
Valla güzeldi eğlendim ama yoruldum daNişan nasıl geçti onu de bakim dünü boşver
He kız bide bizim burda pasta vs olmaz direk baklava ve kuru pasta vs dağıtılır ne yapayımElti olmanın namına yenirdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?