- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #153.881
İvitUyur yazarmısın
İyi niyetli kızçemYat bence başın ağrımasın
Çarşamba diyetisyen kontrolüm var orda da belli olurEksilir bence inşallah
Diyetisyen kontrolünü haftaya bnce cumaya çek hem tartı günün olmuş olur fotoda atınca net olurÇarşamba diyetisyen kontrolüm var orda da belli olur
Cuma günü kalabalık bir misafirim olacak evden çıkmam imkansız bu hafta çarşamba yapsın sonraki hafta değişiriz insallahDiyetisyen kontrolünü haftaya bnce cumaya çek hem tartı günün olmuş olur fotoda atınca net olur
Geçmiş olsun bacumHaydi herkese iyi geceler . İnşallah uyuyabilirim. Çünkü baya kötüyüm şuan . Sabah daha iyidim
Bende yatsın diye butaz duygu sömürüsü yaptım çaktırmaİyi niyetli kızçem
Kız o yatar mı kudurmak varken
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun kızlar
Kaçamak yapanlar tartıda belli olcak afferim size
Afiyet olsun canımMenüm
Şekersiz 7.gün
Kahvaltı
2 lokma tava böreği
Yulaf tost
Yeşillik
Akşam
Balık
Salata
İki lokmacık bazlama
Ara avuç içi kadar fıstık
1portakal 1 ısırık muz
E Elif_Eylul
M M_atruska
Günaydın hatunlar cici kuşlar minnak kelebeklerimBugün tartı bildirim günü kalkın tuvaletinize gidin işemeden tartılmayın su vs içmeyin önce tartılın . Sonra buraya yok efendim şu kadar çıktım ama unutup su içmiştim . Kahve içmiştim kahvaltımı yapmıştım demeyin mazeret kabul etmiyoruz . Mazeretsiz 8000 adım atmayanlara - puan ve cuma kaçamağı yasaklanma kuralı çıkarttırmayın kaptanıma. Yormayın Kaptanımııııı hadi bakalım muahhh
Gunaydin
66.6 cuma günü ile sabitim şuan regl 3.günündeyim cumaya eksilir diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 3175483 Günaydıntelefonsuz 55,3 cıktım
Gunaydin kizlar
Günaydın bayanlar
65.8 kg çıktım -100 gr
Kestane ve keke rağmen iyi bence
Günaydın kızlar. 54.400 +500 gram almışım. 2 gündür wc yok karnımı aşırı şiş hissediyorum. Reglime 1 gün var
Günaydın kızlarGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?