- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.081
İnşallah hedefe ulaşırız biran önceBu programla daha önce cok güzel kilolar verdim ben ama o zamanlar tartıyordum yedigim herseyi ciddi ciddi yine yapıcaz birşeyler bakalım
Başkanım ben 45 dk yürüdüğüme hamdolsun diyorumIlk önce şunu cevaplayim bütün listede olanlar icinde 8bin adım yarış olsun olmasin,bunuda bas bas kackere büyük harflerle yazdim
Sağol canım benim aslında daha çok eksim vardı ama bugünde böyle olsun bu hafta 62 yi gorcm gibi geliyor banaGüzel eksi canim tebrikler
Seninkinin ruhu ölmemişCumartesi doldururdum hastanede sıra beklerken zaman puh eve de geldim yemek sonra eşim sinama izleyelim dedi bayadır zaman geçirmiyoz dedi
Wc,stres,uykusuzluk hersey kiloya etkiSağol canım benim aslında daha çok eksim vardı ama bugünde böyle olsun bu hafta 62 yi gorcm gibi geliyor bana
Benimkide bana böyle yaptığı için sabahları 45 dk benim diyorum kesin ve netOysaki cumartesinin adımlarını tamamlaycam deyi bir taraflarımı yırttım dıkocam ben daha bu kadar yürümem şimdiden söyliim diyo diğer hafta sonunun yerini yapıyo
Stres full uykusuzluk full WC de yokWc,stres,uykusuzluk hersey kiloya etki
Bravo sanaGaliba ilk defa bu kadar hizli ilerliyorum istediğim hedefe ulascm gibi görünüyor
Google fit kullan canim. Yada samsung healt onlar iyiKahvaltı ile güne başlayalımBu arada adım sayar indirdim. Çok eksik sayıyor
Abooo..ben dun esime hayir dedim valla. Carsidaydik dedi sana tatli ısmarliyim. Zor oldu ama istemedimRegl gazisi olarak baklava yedim
Bok yoluna gitti niyaziRegl gazisi olarak baklava yedim
ama ben yarışmada değilim o yüzden herhalde böyle oldum
o kadardan gitmem herhalde yaa bu akşam sporda asılcammmBok yoluna gitti niyazi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?