- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.101
Ya cok oldumda seni cok diraytli görüyordum ondan ne bileyim. Herkes yer sen yemezsin gibime gelmisti
Aaa sen yokmuydun listelerde. E tamam o zaman. Birazda ondan sasirdim iste dedim yarismafa nasil yediama ben yarışmada değilim o yüzden herhalde böyle oldumbi dahaki hafta katılayım bari o zaman sıkıyorum kendimi
Beni çok yanlış tanımışsınYa cok oldumda seni cok diraytli görüyordum ondan ne bileyim. Herkes yer sen yemezsin gibime gelmisti
O insan degilmiYa cok oldumda seni cok diraytli görüyordum ondan ne bileyim. Herkes yer sen yemezsin gibime gelmisti
Evet evet onu farkettim simdiBeni çok yanlış tanımışsınyarışırken öyleydim galiba ya
kilo kaybım çok olmaz diye girmedimAaa sen yokmuydun listelerde. E tamam o zaman. Birazda ondan sasirdim iste dedim yarismafa nasil yedi
Deme öyle şeyler. Bende reglm kötü olur bakO insan degilmi
Aaaa o etti sen etmeDeme öyle şeyler. Bende reglm kötü olur bak
Cidden kötü herkesofiste birinin kızı fena hasta ateşler içinde serumlar falan yiyor hastanede, bu yeni salgından herhalde. umarım bize de geçmez
Yok yok sabah ki artidan sonra etmemAaaa o etti sen etme
Reflör çok iyi geliyor yoğurtla kullanmanı öneririmtoparlayamadı hala ama daha iyi çok şükür ishali geçmiyor ne iyi gelir onuda bilemiyorum
SiZ elti misinizTrendeyim sana gelcem diye mesaj attı şimdizaten yola çıkmışsın
KardesizSiZ elti misinizvar bişe anlamadım
Kardeşler. Bende gelin görünce sanmistimSiZ elti misinizvar bişe anlamadım
Hahaha öyle şikayet gibi geldi ki kayınvalide sandımKardesiz
Heee arada sikayet ediyoz anamızı burdaHahaha öyle şikayet gibi geldi ki kayınvalide sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?