- 15 Haziran 2016
- 920
- 4.285
- 113
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.121
Haklısın canım. Ama kendi adıma gerçekten zor ve kötü bir hafta geçiriyorum yapamadığım için üzgünümIlk önce şunu cevaplayim bütün listede olanlar icinde 8bin adım yarış olsun olmasin,bunuda bas bas kackere büyük harflerle yazdim
Hayırdır neyin var nolduHaklısın canım. Ama kendi adıma gerçekten zor ve kötü bir hafta geçiriyorum yapamadığım için üzgünümgerçekten delirecek durumdayım bu hafta için üzgünüm.
Kardesiz
Gelin görümce miKardeşler. Bende gelin görünce sanmistim
Napalim zaman gecmiyoreHahaha öyle şikayet gibi geldi ki kayınvalide sandım
Heee arada sikayet ediyoz anamızı burda
Neyin var canım hayirdirHaklısın canım. Ama kendi adıma gerçekten zor ve kötü bir hafta geçiriyorum yapamadığım için üzgünümgerçekten delirecek durumdayım bu hafta için üzgünüm.
Sınav stresi üzerine evde çocukla bir başıma kaldım günlerdir (geceli gündüzlü) üstelik sabah 5 e kadar uyumuyor uyku düzenim de altüst oldu. 3 saat uyku ile sınava gitmek zorunda kaldim. Yardım edecek kimsem de yokHayırdır neyin var noldu
Hayırdır neyin var noldu
Artık yatsam da düzgün uyuyamıyorum böyle birkaç gün birinin şu çocuğu benden alıp biraz gerçek anlamda uyumaya ihtiyacım var.Neyin var canım hayirdir
Cook zor Allah güç kuvvet versin...eşin nerde şehir disindamiSınav stresi üzerine evde çocukla bir başıma kaldım günlerdir (geceli gündüzlü) üstelik sabah 5 e kadar uyumuyor uyku düzenim de altüst oldu. 3 saat uyku ile sınava gitmek zorunda kaldim. Yardım edecek kimsem de yok
Evet. Bir araba sevdasına Ankara'ya gitti alicam diye. Ondan önce de 2 gün nobetteydi. Tabi normalde de gündüzleri zaten yok ama en azından akşamdan akşama çocuğu bir iki saat verip işime gücüme bakıyordum. Kendime yine vakit ayırmak mümkün değil ama evi topluyorum bulaşık vs. Bir yandan sürekli ne yedircem çocuğa onu düşünüyorum makarna bile yemeyen bir çocuk olur mu deli olucam ya. Ağzını mıh gibi kapatiyor arkadaş. Anca meme anca memeCook zor Allah güç kuvvet versin...eşin nerde şehir disindami
Ovvvv sen dolmussun iyice iyice bugün akit icindekileri dinleyelim...kocana saydir mesela...bunlar geçecek hiç merak etmeEvet. Bir araba sevdasına Ankara'ya gitti alicam diye. Ondan önce de 2 gün nobetteydi. Tabi normalde de gündüzleri zaten yok ama en azından akşamdan akşama çocuğu bir iki saat verip işime gücüme bakıyordum. Kendime yine vakit ayırmak mümkün değil ama evi topluyorum bulaşık vs. Bir yandan sürekli ne yedircem çocuğa onu düşünüyorum makarna bile yemeyen bir çocuk olur mu deli olucam ya. Ağzını mıh gibi kapatiyor arkadaş. Anca meme anca meme
Sınav stresi üzerine evde çocukla bir başıma kaldım günlerdir (geceli gündüzlü) üstelik sabah 5 e kadar uyumuyor uyku düzenim de altüst oldu. 3 saat uyku ile sınava gitmek zorunda kaldim. Yardım edecek kimsem de yok
Rabbim yardımcın olsun inşaAllahArtık yatsam da düzgün uyuyamıyorum böyle birkaç gün birinin şu çocuğu benden alıp biraz gerçek anlamda uyumaya ihtiyacım var.
Ben saydırayımmı benim öküzeOvvvv sen dolmussun iyice iyice bugün akit icindekileri dinleyelim...kocana saydir mesela...bunlar geçecek hiç merak etme
Saydir kız...öfkeni sinirini içine atma hastaliklar bundan çıkıyor istediğin gibi yapBen saydırayımmı benim öküze
Ya evet her bişe üst üste geldi. Evet bu çocuk aylardır yemeyen bir çocuktu veya zaten uyumayan bir çocuktu ama hiç bu kadar hepsi birbirine karismamistiOvvvv sen dolmussun iyice iyice bugün akit icindekileri dinleyelim...kocana saydir mesela...bunlar geçecek hiç merak etme
Sayalım anamBen saydırayımmı benim öküze
Çocuklar 12 yaşına kadar bize bağlılar mis... hissettiklerimizi anlıyorlar...senin yaşadığın stres çocuğu etkilemiş...o da seni üzmüş içinden çıkılmaz hala gelmişsin...hepsi geçecek önce kendini sakinlestir sen iyi olunca çocuğunda iyi olacakYa evet her bişe üst üste geldi. Evet bu çocuk aylardır yemeyen bir çocuktu veya zaten uyumayan bir çocuktu ama hiç bu kadar hepsi birbirine karismamistiya kocama da ne diyim onun da her şey üst üste geldi nöbetler araba başka işler derken son hafta hiç evde değildi. Bı de sınav işi olunca tuzu biberi oldu. Benim bebe de azilari yeni çıkardı kurtulduk derken köpek dişlerini çıkarıyor üst ikisi bembeyaz olmus. Heralde ondan kudurdu böyle.
Bı de aileler uzakta ya ondan zor oluyo. Yani bir yandan güzel karışan görüşen yok diyoruz ama böyle zamanda annem veya kaynanam yakında olsa birkaç saat götürüp çocuğu versem on numara olurdu
Icine atarsan ödem olursunSayalım anam
Ya işte kendim sakinleşmem için birazcık uyuyabilmem lazım şöyle 2-3 saat uyanmadan bı uyusam kendime gelicem. 4-5 gündür üst üste daha 3 saat uyanmadan uyumadım. Artık her gün daha agresif olmaya başladım elimde değil.Çocuklar 12 yaşına kadar bize bağlılar mis... hissettiklerimizi anlıyorlar...senin yaşadığın stres çocuğu etkilemiş...o da seni üzmüş içinden çıkılmaz hala gelmişsin...hepsi geçecek önce kendini sakinlestir sen iyi olunca çocuğunda iyi olacak
O da ayrı bir sorun kalkiyorum her yer birbirine karışmış ben toplarken çocuk dağıtıyor malum. Yemek yapıyorum çocuk pacamda. Yapıyorum sürekli yigiliyor toplamaya temizlemeye vakit bulamıyorum evi öyle gördükçe cinlerim iyice tepeme çıkıyor. Ay işte öyle sanki az bı rahatlama geldiBenimde burda kimsem yok.....hala keşke birileri olsada kocamla cocuklari ara sıra sepetlesem diyorum....temizlik bile yapamıyorum rahat rahat
Icine atarsan ödem olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?