- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.801
İlk sayfada kurallar var bakabilirsin uyarsaHayirli geceler hanimlar
Araniza katilmak isterim
İlk sayfada kurallar var canım bi göz at kabul edersen neden olmasıHayirli geceler hanimlar
Araniza katilmak isterim
Bilmim karnım fena sıcak havlu sardımNeyin var kuzum
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canlarAfiyet olsun canım
Canım maydanoz suyu içiyorum diye bayadir yemiyorum ama dereotlu omlet vs olunca yiyorumMaydanoz dereotu roka da tüket kahvaltıda yiyebiliyorsan
Sendemi yaaBilmim karnım fena sıcak havlu sardım
Evet cibil cibil gezdiysen mideni üşütmüs olabilirsin benceBilmim karnım fena sıcak havlu sardım
Sende mi derken sende mi hastasınSendemi yaa
Yokyaa degilimSende mi derken sende mi hastasın
Çorap yok kısa kol ve pijama giyiyorumEvet cibil cibil gezdiysen mideni üşütmüs olabilirsin bence
Ayy inşallah değilimdirSendemi yaa
Sen manyakmısınÇorap yok kısa kol ve pijama giyiyorum
Yok yok yarından itibaren giyeceğim
Bn sıcağa hiç gelemiyorumSen manyakmısın
Çorap yok kısa kol ve pijama giyiyorum
Yok yok yarından itibaren giyeceğim
Bende gelemiyorum ama corap patik giyiyorum,sonra şisiyor biryerlerimBn sıcağa hiç gelemiyorumpetekler yanıyor diye
Sorma terlik giyiyorum diye rahattımBende gelemiyorum ama corap patik giyiyorum,sonra şisiyor biryerlerim
Bide cocuk emziriyosun
HosbuldumHoşgeldin canim diger tarafta devam etmiceksen tabiki
Okudum pazartesi cuma tarti paylasicaz ve hergun katilim kurallar budur sanirim uymaya calisirim insallah aranizdaki sinerji banada gecer birlikte guzel kilolar veririzİlk sayfada kurallar var bakabilirsin uyarsa
Benimde her yerim şiş nedense yaa su içiyorum bitki çayıda içiyoeum maydonoz kürüde yapıyorum ama nedense öyle böyle şiş değil vücudumBende gelemiyorum ama corap patik giyiyorum,sonra şisiyor biryerlerim
Bide cocuk emziriyosun
Zipzipin ordan taniyorum seniBir suredir yoktum yeni geldimbaska bir sayfada yarismamakmi gerekiyor
Okudum pazartesi cuma tarti paylasicaz ve hergun katilim kurallar budur sanirim uymaya calisirim insallah aranizdaki sinerji banada gecer birlikte guzel kilolar veririz
Cok suda icme istersenBenimde her yerim şiş nedense yaa su içiyorum bitki çayıda içiyoeum maydonoz kürüde yapıyorum ama nedense öyle böyle şiş değil vücudum
Evet bende seni hatirladimZipzipin ordan taniyorum seni
5 6 kisi ordan geldik buraya
Eger burda devam ediceksen sorun yok,ama iki tarafli kabul etmiyorum onu belirttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?