Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ben cins kocama dedim o zaman eylülde tamamı harç parası falan 5 bine halloluyordu bakalım benimki ne kadara olcak
5 bin bile tutmadı 2500 kursa 1461 harc parası verdim düz 4 bin de Allah yardımcın olsun vala artık nolcak bilmiyorum bircok sey lükse kacmaya basladı insanlar icin bu da öyle

valla bende vermem. Asiri sacma ya zengim olsam bile vermem gibime gelior. Insanlar nereye para hariycagini sasiyor ben anlamadım
Ya faydalı yatırım yapacak bir çok şey varken bende vermem o kadar para telefona . İşimiz sosyal medyada belki o yüzden iyi bi bilgisayar alırız ama telefona o kadar para hayatta vermem gibime geliyor zengin olsak bile
Telefonlara çok para vermeye karşıyım ben ya 15000 telefon mu olur o ne öyle mesela gereksiz. Alo diyor mu nete giriyor mu benim için bitmiştir
Aynen öyle bencede . Ama 15000 pek değeri kalmadı artık . O verilir yine . 30 bin 50 bin çok fazla bence

5 bin bile tutmadı 2500 kursa 1461 harc parası verdim düz 4 bin de Allah yardımcın olsun vala artık nolcak bilmiyorum bircok sey lükse kacmaya basladı insanlar icin bu da öyle
O zamanlar içine doğmamış içimden gelmiyor du diyor ehliyet almam kaza yaparımda bişey oöur diye şimdi öyle bi düşüncem yok diyor zam gelince düşünceleri değişti

Menüm
Şekersiz 8.gün
Kahvaltı
1.5 dilim esmer ekmek
Biraz tulum peyniri
1 köy biberi ayak üstü yedim kahvaltıyı

Öğle etli patates vardı menüde
3 4 küp patates 1 kepçe etinden
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 bardak ayran

Akşam
300 gr pırasa
20 gr esmer ekmek
70 gr bulgur pilavı
100 gr yoğurt
Ara
1 orta boy muz
E Elif_Eylul
M M_atruska

M MissHayaLet ayşooo bak bakem

Artık kıytırık ev bile olmuş 1 milyon

Ahahhaaa kızıp ev almak nasip olsun herkese
Biraz daha 30-50 bin normal gelcek
Eşimle benim telefon kriterimiz. Pubg ye giriyor güzel oynatıyor mu ? Yeterli mi ? O oyunu kaldıran bütün telefonlara okeyiz
Ahahaha benim için mail alıp yollaması lazım, işim için kasmaması lazım, iyi fotoğraf çekmesi lazım tek yol iphone oluyor. Çünkü meret hiç kasmıyor
Artık kıytırık ev bile olmuş 1 milyon
1 milyona ev mi varbiz mart ayında 860 bine aldık evi bu yıl sonu 2 milyon oldu değeri

Gerçi o da doğru anca sokak arası küçük bişi vardır
bizim burda 1+1 1,5 dan başlıyor
Tam zamanında almışsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…