- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.761
İyi gecelerBen kaçıyorum hanımlar iyi gecelerinşallah hepimize iyi huzurlu bol uykulu bir gece olsun
İyi geceler bende yatıcam inşallah bakalım:)))Ben kaçıyorum hanımlar iyi gecelerinşallah hepimize iyi huzurlu bol uykulu bir gece olsun
İyi geceler canımBen kaçıyorum hanımlar iyi gecelerinşallah hepimize iyi huzurlu bol uykulu bir gece olsun
5 bin bile tutmadı 2500 kursa 1461 harc parası verdim düz 4 bin deEvet ben cins kocama dedim o zaman eylülde tamamı harç parası falan 5 bine halloluyordu bakalım benimki ne kadara olcak
Ya faydalı yatırım yapacak bir çok şey varken bende vermem o kadar para telefona . İşimiz sosyal medyada belki o yüzden iyi bi bilgisayar alırız ama telefona o kadar para hayatta vermem gibime geliyor zengin olsak bilevalla bende vermem. Asiri sacma ya zengim olsam bile vermem gibime gelior. Insanlar nereye para hariycagini sasiyor ben anlamadım
Aynen öyle bencede . Ama 15000 pek değeri kalmadı artık . O verilir yine . 30 bin 50 bin çok fazla benceTelefonlara çok para vermeye karşıyım ben ya 15000 telefon mu olur o ne öyle mesela gereksiz. Alo diyor mu nete giriyor mu benim için bitmiştir
O zamanlar içine doğmamış5 bin bile tutmadı 2500 kursa 1461 harc parası verdim düz 4 bin deAllah yardımcın olsun vala artık nolcak bilmiyorum bircok sey lükse kacmaya basladı insanlar icin bu da öyle
İyi geceler canımNeyse hatunlar ben yatarhepimize iyi geceler. Çoluk çocukta uyudu
M MissHayaLet ayşooo bak bakemMenüm
Şekersiz 8.gün
Kahvaltı
1.5 dilim esmer ekmek
Biraz tulum peyniri
1 köy biberi ayak üstü yedim kahvaltıyı
Öğle etli patates vardı menüde
3 4 küp patates 1 kepçe etinden
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 bardak ayran
Akşam
300 gr pırasa
20 gr esmer ekmek
70 grbulgur pilavı
100 gr yoğurt
Ara
1 orta boy muz
E Elif_Eylul
M M_atruska
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Artık kıytırık ev bile olmuş 1 milyonGeçen bi kadınla konuşuyoruz . 250 bin takipçili bi sayfası vardı instagram da göremiyorum seni diye mesaj attım wp den sayfası kapanmış instagram güncellemesinde kaybolmuş açtırmaya çalışıyormuş . Biraz dertleşti şöyle kötü durumdayız böyle kötü durumdayız diye tam böyle üzülüyordum ki . Ev aldık kiracı çok zam yapınca dedi . Bide demez mi 2.5 milyona aldık diye. Şok olup kendime üzülmeye başladım:)))))) var böyleleri de işte
Bilmim 30 dk bi wc yoluNidenki
Ahahhaaa kızıp ev almak nasip olsun herkeseGeçen bi kadınla konuşuyoruz . 250 bin takipçili bi sayfası vardı instagram da göremiyorum seni diye mesaj attım wp den sayfası kapanmış instagram güncellemesinde kaybolmuş açtırmaya çalışıyormuş . Biraz dertleşti şöyle kötü durumdayız böyle kötü durumdayız diye tam böyle üzülüyordum ki . Ev aldık kiracı çok zam yapınca dedi . Bide demez mi 2.5 milyona aldık diye. Şok olup kendime üzülmeye başladım:)))))) var böyleleri de işte
Biraz daha 30-50 bin normal gelcekYa faydalı yatırım yapacak bir çok şey varken bende vermem o kadar para telefona . İşimiz sosyal medyada belki o yüzden iyi bi bilgisayar alırız ama telefona o kadar para hayatta vermem gibime geliyor zengin olsak bile
Aynen öyle bencede . Ama 15000 pek değeri kalmadı artık . O verilir yine . 30 bin 50 bin çok fazla bence
Ahahaha benim için mail alıp yollaması lazım, işim için kasmaması lazım, iyi fotoğraf çekmesi lazımEşimle benim telefon kriterimiz. Pubg ye giriyor güzel oynatıyor mu ? Yeterli mi ? O oyunu kaldıran bütün telefonlara okeyiz
1 milyona ev mi varArtık kıytırık ev bile olmuş 1 milyon
Gerçi o da doğru anca sokak arası küçük bişi vardırAhahhaaa kızıp ev almak nasip olsun herkese
Biraz daha 30-50 bin normal gelcek
Ahahaha benim için mail alıp yollaması lazım, işim için kasmaması lazım, iyi fotoğraf çekmesi lazımtek yol iphone oluyor. Çünkü meret hiç kasmıyor
1 milyona ev mi varbiz mart ayında 860 bine aldık evi bu yıl sonu 2 milyon oldu değeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?