- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.921
Günaydın canımGünaydın herkese
tuz da olabiliriimmmmErirsin şeker gibisin ya
Zaten çatlamış patlamislarbelki de balon gibi patlayabilirler
Oda mümküntuz da olabiliriimmmm
Sende hemen inan bel fıtığı bacağa vuruyor kalçayaEsimde bel fıtıgı bu gösterdiğin yer dedi itoglu it korktum
Biz karı ancak karşıdan Uludağ'da görüyoruzBurda kar yağıyor nihayet tutacak gibi
Hoş geldin canımADINIZ: ZEYNEP
YAŞINIZ:40
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:82
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ
MESLEGINIZ:EV HANIMI
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :3 YAŞLARI: 13-11-4
KİLO ALMA NEDENİNİZ:TATLI ABUR CUBUR YEME
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:YOK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAGLIKLI FIT DINAMIK OLMAK, GÜZEL GORUNMEK İÇİN
E Elif_Eylul tarti fotosunuda sabah paylasirim olurmu
günaydınGünaydın.....nasiliz bugün...burda hava yağmurlu...hiç açacak gibi degil
Eşim veriyor da parkta sıkıntım var ya oda becerip öğrenemiyor İstanbul bazı semtleri berbat geçen hastaneye gittim bir yer buldum mümkünatı yok milim milim park etmek gerek karşıdan gelen taksiciye rica ettim o parkettiBen aldığım halde esim bu yol söyle bu yol böyle diyip vermiyor söke söke alırım da neyse
ne güzel manzara oluyordur, ben bi kere uludağa gitmiştim bir daha hayatta gitmem ya ben net yazcıyımBiz karı ancak karşıdan Uludağ'da görüyoruz
Burada karın soğuğu yağmurun çamuru var canım istanbulun bu kesimine kar zoooorBurda kar yağıyor nihayet tutacak gibi
ay buraya iki gram kar yağsa felç oluyoruzBurada karın soğuğu yağmurun çamuru var canım istanbulun bu kesimine kar zoooor
Bende ilkbahar ve son baharı seviyorum serin cunku yaz olunca ev kaynıyorne güzel manzara oluyordur, ben bi kere uludağa gitmiştim bir daha hayatta gitmem ya ben net yazcıyım
İnşallahEvet bel fıtığı da diyor inşallah değildir
Sabah lodos ile başladı simdi yağış varBurada karın soğuğu yağmurun çamuru var canım istanbulun bu kesimine kar zoooor
Tamamdır kaptanGünaydın canım
Bikacgun sebze protein ağırlıklı beslen
Gelmesin daha erken kar içinay buraya iki gram kar yağsa felç oluyoruz
Aynen öyle alt yapı güzel değil bizim.ay buraya iki gram kar yağsa felç oluyoruz
Burasıda öyle kış geldiSabah lodos ile başladı simdi yağış var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?