- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.941
Günaydın canımGunaydinn hatunlarr
Daha ne erkeni aralık bitecekGelmesin daha erken kar için
Sen yine de dikkat et ve bir an önce gitmeye calis.İnşallahsu en son istedigim sey doktora gidip tetkik yaptırmak
Kız dikkat et arabayı alır götürür biriHoş geldin canım
günaydın
Eşim veriyor da parkta sıkıntım var ya oda becerip öğrenemiyor İstanbul bazı semtleri berbat geçen hastaneye gittim bir yer buldum mümkünatı yok milim milim park etmek gerek karşıdan gelen taksiciye rica ettim o parketti
Bitsin işte burası çok soğuk oluyo kar kalkmiyo bir türlüDaha ne erkeni aralık bitecek
ve patladılarBooommm
HosbuldumHoşgeldin aramıza hedefine ulaşman dileğiyle
HobuldumAramıza hoş geldin
Insallah hep birlikteAramıza hoşgeldin canımumarim sağlıkla istedigin hedefe ulaşırsın Adım ya da spor yaparsan beni etiketlemeni rica ediyorum
Allah kolaylık versin canım geçmiş olsunİnşallahsu en son istedigim sey doktora gidip tetkik yaptırmak
Herkes de aynı mı lenSende hemen inan bel fıtığı bacağa vuruyor kalçaya
Listedekiler için günlük 8000 adım şartı var canimm. Çünkü bazı menüler de kaçamak oluyor arada haftaici kaptan E Elif_Eylul öyle karar verdi adım varsa fotoğraflı paylaşım.Hosbuldum
Hobuldum
Insallah hep birlikte
Peki spor zorunlumu
İyi ki doğu değiliz 4-5 ay karBitsin işte burası çok soğuk oluyo kar kalkmiyo bir türlüondan diyorum yoksa bereket tabikide yağacak benimi dinlicek sankim
Adım atmiyorsun günde 2 saat yuru sendeAllah kolaylık versin canım geçmiş olsun
Doğudaki gibi yağsa zaten ölmüşüz bizİyi ki doğu değiliz 4-5 ay karkalkmıyor
Öyle bizim burada da
Aynen oranın insanı alışmış kaç ay kar kalmıyor. Diyorlar ya 6 ay kış diye.İyi ki doğu değiliz 4-5 ay karkalkmıyor
Öyle bizim burada da
Bizim burda da park sorun değil ama yollar cok sıkıntılı cok öküz var esim de bikac kere kaza yaptı ondan dolayı bana da vermek istemiyorHoş geldin canım
günaydın
Eşim veriyor da parkta sıkıntım var ya oda becerip öğrenemiyor İstanbul bazı semtleri berbat geçen hastaneye gittim bir yer buldum mümkünatı yok milim milim park etmek gerek karşıdan gelen taksiciye rica ettim o parketti
SormaDoğudaki gibi yağsa zaten ölmüşüz biz
Texas mübarekBizim burda da park sorun değil ama yollar cok sıkıntılı cok öküz var esim de bikac kere kaza yaptı ondan dolayı bana da vermek istemiyorsinyal vermezler önüne kırarlar nerden cıkacakları belli olmaz reflekslerinin extra güçlü olması gerekiyor ben alırken de hocam bikac kişiyle tartıstı görmüyor musun sınav aracı bu diye ona bile dikkat eden yok önüne önüne kırıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?