Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sende hemen inan bel fıtığı bacağa vuruyor kalçaya
Allah düşmanımın başına vermesin aman kızlar bana senelerdir bel fıtığı başlangıcı diyordu doktorlar bende bu başlangıçsa ilerisi ne diyordum o zaman araştırmadım bir allahın doktoruda demedi bana
Geçmeyen bir bacak ağrısı belden ayak parmağına kadar nasıl ağlıyordum Ayakta duramıyordum 2 dakika dursam 10 dakika sert zeminde uzanıyordum
Aman başlangıç falan derseler direk fiziğe gidin verilen hareketleri yapın çok kötü bir hastalık 3 ay çektim dedim maalesef eskisi gibi olamıyorsunuz

Aaa neguzel yagmis
Evet

Biz karı ancak karşıdan Uludağ'da görüyoruz
Ben de Aydın'da hayatımda sadece bir defa görmüştüm burda her sene oh oh
Burada karın soğuğu yağmurun çamuru var canım istanbulun bu kesimine kar zoooor

Doğudaki gibi yağsa zaten ölmüşüz biz
Kız geçen sene miydi neydi İstanbul'a kar yağmış her yer felç olmuş diye paylaşım yapmışlardı tabi orası İstanbul ama burda o şekilde yağsa kar yağdı demezler dediydik
Dr sor bakim dr var grupta
Bnm bildiğim öyle sen üşüttün tarla da ekim yaparken fotolar çekerken

Sorulara dayanamayıp dr gruptan ayrıldı …..
S Serenajp
Nolmus ben anlamadım

Cok gecmiş olsun

Nerede yaşıyorsun ankara dersen şaşırmam bir iki gün eşimle orada kalmıştık trafikte adam öldürülür orda

Yok vurmuyor gibi kalktım denedim
Ya şöyle bacağı vuran fıtık zaten bir tık daha ilerlemiş oluyor. Ağrının şekli ile fıtık mı değil mi anlamak biraz zor. Belli muayeneleri var onun sırt üstü yatarak bacaklarını kaldırıp indiriyorsun falan muayene olmadan ne desen zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…