- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #154.961
Allah düşmanımın başına vermesin aman kızlar bana senelerdir bel fıtığı başlangıcı diyordu doktorlar bende bu başlangıçsa ilerisi ne diyordum o zaman araştırmadım bir allahın doktoruda demedi banaSende hemen inan bel fıtığı bacağa vuruyor kalçaya
Doktor diyince agrım kesildiSen yine de dikkat et ve bir an önce gitmeye calis.
Sagol canım amin inşallahAllah kolaylık versin canım geçmiş olsun
taksiciydi kız herkescilere anahtar verilir mi götirmek istese de götüremez arkada araba önde arabaKız dikkat et arabayı alır götürür biri
EvetAaa neguzel yagmis
Çok güzel
Ben de Aydın'da hayatımda sadece bir defa görmüştüm burda her sene oh ohBiz karı ancak karşıdan Uludağ'da görüyoruz
Burada karın soğuğu yağmurun çamuru var canım istanbulun bu kesimine kar zoooor
Kız geçen sene miydi neydi İstanbul'a kar yağmış her yer felç olmuş diye paylaşım yapmışlardı tabi orası İstanbul ama burda o şekilde yağsa kar yağdı demezler dediydikDoğudaki gibi yağsa zaten ölmüşüz biz
Nolmus ben anlamadım
De bakım nerde nasıl
Texas dan halliceTexas mübarek
Sol tarafımda arkamda belimin oralarda dun aksam bir anda geldiDe bakım nerde nasıl
Bende bende yaz olunca ben de kaynıyorumBende ilkbahar ve son baharı seviyorum serin cunku yaz olunca ev kaynıyor
Cok gecmiş olsunAllah düşmanımın başına vermesin aman kızlar bana senelerdir bel fıtığı başlangıcı diyordu doktorlar bende bu başlangıçsa ilerisi ne diyordum o zaman araştırmadım bir allahın doktoruda demedi bana
Geçmeyen bir bacak ağrısı belden ayak parmağına kadar nasıl ağlıyordum Ayakta duramıyordum 2 dakika dursam 10 dakika sert zeminde uzanıyordum
Aman başlangıç falan derseler direk fiziğe gidin verilen hareketleri yapın çok kötü bir hastalık 3 ay çektim dedim maalesef eskisi gibi olamıyorsunuz
Yeni gelenleri korkutmayalımListedekiler için günlük 8000 adım şartı var canimm. Çünkü bazı menüler de kaçamak oluyor arada haftaici kaptan E Elif_Eylul öyle karar verdi adım varsa fotoğraflı paylaşım.
Bacağına vuruyor muSol tarafımda arkamda belimin oralarda dun aksam bir anda geldi
Yok vurmuyor gibi kalktım denedimBacağına vuruyor mu
Nerede yaşıyorsun ankara dersen şaşırmam bir iki gün eşimle orada kalmıştık trafikte adam öldürülür ordaBizim burda da park sorun değil ama yollar cok sıkıntılı cok öküz var esim de bikac kere kaza yaptı ondan dolayı bana da vermek istemiyorsinyal vermezler önüne kırarlar nerden cıkacakları belli olmaz reflekslerinin extra güçlü olması gerekiyor ben alırken de hocam bikac kişiyle tartıstı görmüyor musun sınav aracı bu diye ona bile dikkat eden yok önüne önüne kırıyolar
BalıkesirNerede yaşıyorsun ankara dersen şaşırmam bir iki gün eşimle orada kalmıştık trafikte adam öldürülür orda
Ama baştan diyelimYeni gelenleri korkutmayalım
Ya şöyle bacağı vuran fıtık zaten bir tık daha ilerlemiş oluyor. Ağrının şekli ile fıtık mı değil mi anlamak biraz zor. Belli muayeneleri var onun sırt üstü yatarak bacaklarını kaldırıp indiriyorsun falan muayene olmadan ne desen zorYok vurmuyor gibi kalktım denedim
hoş geldinizHosbuldum
Hobuldum
Insallah hep birlikte
Peki spor zorunlumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?