- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #15.561
Başak oyle diyormuş ben demiyorumŞimcik iyi bisey mi dedin yoğsam yoh laf mı dokandırdın
Başak oyle diyormuş ben demiyorumŞimcik iyi bisey mi dedin yoğsam yoh laf mı dokandırdın
15dk sonra uyuyoreGidiyore 15 dk ya geliyore
Ben diğerlerine diyorum okBaşak oyle diyormuş ben demiyorum
Ben bugün varya kocisime dünyaları verdim hehe eve geldi gözüm gönlüm açıldı diyorBaşak oyle diyormuş ben demiyorumsen fazla çamaşır suyu yuttun galiba bugün
Temizlik yaptın ondan dime seni çakalBen bugün varya kocisime dünyaları verdim hehe eve geldi gözüm gönlüm açıldı diyorbana hadaye olarak 1 koli yağ almış
Evet abla milletin kocisinin kalbine giden yol midesinden geçer benimkinin temizlikten geciyorTemizlik yaptın ondan dime seni çakal
1koli yağmı
15dk sonra uyuyore
Nasıl insanlar olduk artık yağı bile hediye olarak görüyoruz kader utansınBen bugün varya kocisime dünyaları verdim hehe eve geldi gözüm gönlüm açıldı diyorbana hadaye olarak 1 koli yağ almış
Aman Allahım milyarlari dökmüş yagaEvet abla milletin kocisinin kalbine giden yol midesinden geçer benimkinin temizlikten geciyor1 koli yağ abla 12 tane 1,25 lt
Anam gordüm haberlerde stokculuk yapiyolardiNasıl insanlar olduk artık yağı bile hediye olarak görüyoruz kader utansın
O yağa gelecek zam içindir senin için değilEvet abla milletin kocisinin kalbine giden yol midesinden geçer benimkinin temizlikten geciyor1 koli yağ abla 12 tane 1,25 lt
O yağa gelecek zam içindir senin için değilgelme dış güçlerin oyununa
Olsun canım adım adımdır bakma bende dışarı cikmsaydim akşama evin içinde turlardim bir odayı kapadım bebe koltuktan cama çıkıyor diye gündüz o uyursa spor yapıp yürüyorum bugün rötarlı oldu spor olayıM MissHayaLet 5bin adim utaniyorum bunu atmaya ama 2gundür biliyosun midem cok fena yurüýemiyorum bile 2buklum yattim bide surekli eylulü çise tuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?