- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #16.021
Evet canım bende aldım geçen gün aralar da içtimBen kefirde buldum çareyiyoksa hiç.bişey etki etmiyo 5 gün çıkmadığım oluyo
Bende çok seviyorumBen kefirde buldum çareyiyoksa hiç.bişey etki etmiyo 5 gün çıkmadığım oluyo
Aman takmiyorum cumaya eksi gelicektir ben nezaman yemesem artı cikiyorum onu biliyorum artikRegl dir tuvalete çıkamıyoncumaya güzel kapatcan
Sen eksi çıkacaksın!Aman takmiyorum cumaya eksi gelicektir ben nezaman yemesem artı cikiyorum onu biliyorum artik
MutluluklamiSen eksi çıkacaksın!
Mutlulukla ye
Hayat okadar stresliki gece 12 ye kadar stres icindeyim ayakta yemek yiyorum bazen düşunYani stressiz
Azıcık ucundan ham ham
Bende aç kalmamak için şuan ocakta Pırasa kattımHayat okadar stresliki gece 12 ye kadar stres icindeyim ayakta yemek yiyorum bazen düşun
Keske derdim senin gibi olsaBende aç kalmamak için şuan ocakta Pırasa kattım
11 olsunda kahve içim diyorum
11 buçuk gibide labneli Ballı tam buğdayı ekmeği kemirmek istiyorum
Akşam olsunda yüzük çorbası ve salata yemek istiyorum
Of be
Derdime bak
Derdimiz keşke yemek kemirmek olsaydi dimiKeske derdim senin gibi olsa
Yemek yemek yemekDerdimiz keşke yemek kemirmek olsaydi dimi
Kaptanım azarla şu kızı artık kendine gelsinGeriye dönük gidiyosun üzgünüm canim yemeye devam börekleri kurabiyeleri
Kız daha ne istiyorsun ne güzel işte . 2 günde anca işte .Cuma 69.3 pazartesi 68.9 um
Evet canım öyle . Artık kendine gelmesi lazım . Zarar hepsi gerçekten .Bence hamur isini bırakma zamanı geldi de geçiyor bile. Ben 3 seneden beri vücuduma neyin iyi neyin kötü geldiğini biliyorum.
Sana defalarca söylüyoruz canım hamurisi iyi gelmiyor üstüne kilo verdiğin hafta çöpe gidiyor.
Yerinde olsam artık şöyle düşünürdüm " bu zamana kadar yeterince yedim ve hepsinin tadının 2/3 tane yedikten sonra aynı olduğunu biliyorum" yani tadı değişmiyor üstelik kilo verimini kötü etkiliyor.
Hadi bakalım bol motivasyonlu bir hafta olsun inşAllahTamam kaptanım öyle yapacagim
O kadar doğru söyledin ki canımK Klassklasik
Kuzu
Mesela 3 beyaz gözünün önüne geldi dimi
Çok güzel kokuyor felan.
Görselide iştah kabartıcı diyelim.
O an biran saldirasin geliyor
Dur diyeceksin
Bunun benim vücuduma bir anlık mutluluktan başka ne yararı varki
(Şeker kolesterol tansiyon) hiçbir yararı yok
En en kötüsüde ruhsal çöküntü
Ağırlık hissi
Başımızın etini yemekte yemekYemek yemek yemek
Yaaa çok güzel bir eksi bu canim tebriklerKızlar çok şükür
Cuma günü 71.4
Pazartesi 70.9
Yapılan sporların karşılığı bu . İnşAllah Cuma’ya kadar 70 olurum amin
Eki Görüntüle 3020668
E Elif_Eylul ortilerimkaramel Latte ve @Chikolata_gozlum ben 600 Gr artidsyim 2/3 saat geçmeden ödem gitmez bende cumaya eksi gelecegim merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?