Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ne yaptın ne kadar eksidesin canim

Harikasin çok güzel vermişsin canim

Evet kızlar haftaya poZitif başlıyoruz ve bu hafta ne yersek yiyelim biZe eksi getirecek diye dusunuyoruz.

Lütfen beynimize pozitif sinyaller gönderelim inaniyorum ki bu hafta herkes güzel eksiler gelecektir.

Negatif enerjiler bizden uzak dursun

haydi bakalim pozitif dusunmeye başlıyoruz

@Li_zigi
E Elif_Eylul
F Frozen01
K Klassklasik
Aamine
D u t
suspushanimcim
Pandora27
Gurbettt42
C Chikolata_gozlum
H a p p y
M M_atruska
jtaime020626
@Gozdem__
karamel Latte evet bu şarkı bizden kilolara gelsin

canım benim 69 a adım kalmış pes edermişim hiç öyle yada böyle 70 i ayağıma getirdim . o 69 da gelecek

Dağı değil
Yiyecekleri deler geçerim

M MissHayaLet Eylul halaa büyuk tuvaletini yapmadi oturaga çişi ogrendik maşallah
Maşallah canım teyzesinin minnaki stres yapıyorlar canım bizimki akşam beze yapti büyüğünü normal bu süreç inşaallah çabucak toparlariz

Maşallah canım teyzesinin minnaki stres yapıyorlar canım bizimki akşam beze yapti büyüğünü normal bu süreç inşaallah çabucak toparlariz
Amam insaAllah bir haftaya toparlariz zor gecicek diyordum ama ögrendik bakalim bez baglamiyorum 2gundur gece

Kızlar çok şükür
Cuma günü 71.4
Pazartesi 70.9
Yapılan sporların karşılığı bu . İnşAllah Cuma’ya kadar 70 olurum amin
Eki Görüntüle 3020668
Harika canım haftaya eksi ile başlaman süper
Süpersin canım tebrik ederim
canım benim 69 a adım kalmış pes edermişim hiç öyle yada böyle 70 i ayağıma getirdim . o 69 da gelecek
Gelecek tabi en kısa zamanda
Dağı değil
Yiyecekleri deler geçerim
Sen sus kız citos seni
Ooooo elamanları toplamissin kaptanım
Amam insaAllah bir haftaya toparlariz zor gecicek diyordum ama ögrendik bakalim bez baglamiyorum 2gundur gece
Maşallah canım daha da güzel olsun inşallah

Vallahi çok iyi geldi oldukça negatif bir gün başlangıcı yapmıştım oysaki sağ ol canım rehberim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…