- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #16.001
Günaydın kuzumGünaydın şugarlarım
Geri geri gidiyon .Evet çıkarıyoruz gerçekten bu ne ya bir adım gidemedim
Bence hamur isini bırakma zamanı geldi de geçiyor bile. Ben 3 seneden beri vücuduma neyin iyi neyin kötü geldiğini biliyorum.
Sana defalarca söylüyoruz canım hamurisi iyi gelmiyor üstüne kilo verdiğin hafta çöpe gidiyor.
Yerinde olsam artık şöyle düşünürdüm " bu zamana kadar yeterince yedim ve hepsinin tadının 2/3 tane yedikten sonra aynı olduğunu biliyorum" yani tadı değişmiyor üstelik kilo verimini kötü etkiliyor.
Kuzum o kısırı yemeyecektim ah ahNe güzel işte canım haftaya eksi ile başlamışsın
Neyse bu bi ders olsun sana da bize de. Bugün pazartesi kalk spora . Diyet sil baştan. Cumayı eksiyle karşılayalım
Yine bulgur yararlı iyi yönünden bak bakimKuzum o kısırı yemeyecektim ah ah
Hadi toparlan artık menulerinde artik bu hafta rica ediyorum sagliklı seyler olsun
Bu hafta sana tavsiyem uy ya da uyma kimsenin iyiliğin için, sebze ağırlıklı beslenmen sebze,salata akşamları protein olabilir ya da öğlen protein çünkü mide emilimi ancak gerçekleştiriyor ve yemeklerin yanında mutlaka yoğurt ve salata bol su.
Haftasonu ödemi o herkes evde sinir stres gerilim aksiyon vahşet dehşetArtı 500
Ama cumaya gidicektir yemedim gene artiyim dedigim gibi
Ben bulgur yeseydim arti 500dahaYine bulgur yararlı iyi yönünden bak bakim
Lif folik asit bir arada
Beyaz un değil şeker değil
Regl dir tuvalete çıkamıyonArtı 500
Ama cumaya gidicektir yemedim gene artiyim dedigim gibi
Tamam kaptanım öyle yapacagimBu hafta sana tavsiyem uy ya da uyma kimsenin iyiliğin için, sebze ağırlıklı beslenmen sebze,salata akşamları protein olabilir ya da öğlen protein çünkü mide emilimi ancak gerçekleştiriyor ve yemeklerin yanında mutlaka yoğurt ve salata bol su.
Kısır en masumu demek istedimBen bulgur yeseydim arti 500daha
Canım geriye gitme bak hedef her hafta uzaklaşıyor senin için biraz daha asilman lazım şu 73 kır bakalım inan senin iyiliğin için.Tamam kaptanım öyle yapacagim
WC çok etkiliyor durumu iki gün gitmedim dün çıktım eksi 800 yaptı onun için bol lifli beslenmek gerek.Regl dir tuvalete çıkamıyoncumaya güzel kapatcan
Ben kefirde buldum çareyiWC çok etkiliyor durumu iki gün gitmedim dün çıktım eksi 800 yaptı onun için bol lifli beslenmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?