Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hep olumlu düşün.
Olumsuzlukta bile olumlu çıkar.
Gerisi olay olacak
İnşallah
Üzülme canım elbet olacak içini ferah tut güzel pozitif düşün güzel şeyler olsun
Rabbim güzel tollar açsın bizlere
Yaaaaa ne desem ki şu yazılara Rabbim o tertemiz kalbinizden razı olsın
Canlar kızların ikiside grip oldu valla kâbus gibi
Çok geçmiş olsun

2gunde 1kilo eksi canim tebrikler
Bnde şok oldum abla ama gerçekten spor da hersey aslında dün bıraz fazla kaçırdım tartıya yansırmı dedım tam hıc ara vermeden 100tane ıp atladım zumbamı yaptım artı gelmesın dıye bnce spor cok onemli

Aynen öyle canim gercekten tebrik ederim

Teşekkür ederim canım
Vay be vayyyyyyyy
Amin

6.hissin
Bu diyet yolunun sonu nereye gidecek
Ramazana kadar bizlere neler olacak
Varmi bir haber

Çok aminnnnmmm Rabbim hasret çekenlere çektiği hasrete kavuşmayı nasip etsin inşallah hepinizden Allah razı olsun canı gönülden teşekkür ederim
Rabbim gönlüme göre versin canım . Herkesin gönlünde ne varsa onu hayırlı şekillide nasip etsin pozitif düşün pozitif olsun
Canlar kızların ikiside grip oldu valla kâbus gibi
Aman geçmiş olsun canım . Benim kızda burnu flan akıyor dün gecede biraz öksürük vardı . Bakalım okula gitti ama inşAllah iyi olur .

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

İnşallah

Rabbim güzel tollar açsın bizlere

Yaaaaa ne desem ki şu yazılara Rabbim o tertemiz kalbinizden razı olsın

Çok geçmiş olsun

Çok sağolun canlarım ❤

Benim büyük kızım getirdi yine gribi cumadan beri kırgınlık vardı ama gece patladı ikisi de büyük kızım 2 defa kustu öyle rahatladı baya balgam oluşumu var hiç zencefil vermedim balla bereber karıştırıp versem problem olur mu ki acaba 6,5 yaş 3,5 yaş kızlar

Allah razı olsun inşallah
Şifa olsun insaAllah canim
Bende henüz olmadım korkuyorum yaa bu 3.cü doz ok etkili oluyomş ilk ikide hiç hissetmedim ama bilemedim

Ver canim iyi gelir bisey olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…