- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.975
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #16.201
Günaydın canimGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Arti 300
Bu hafta duzenimi yeniden kuracam
İnşallahHep olumlu düşün.
Olumsuzlukta bile olumlu çıkar.
Gerisi olay olacak
Rabbim güzel tollar açsın bizlereÜzülme canım elbet olacak içini ferah tut güzel pozitif düşün güzel şeyler olsun
YaaaaaKendi kendini negatifleme en ufak bir olumsuz düşüncen bile hayallerinin isteklerinin önüne tuglalalarla nasıl engel koyuyor bir bilsen sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak emin ol hayatına girmesi gereken olması gerektiği vakitte gelecek ve unutma Allah dua etmeni nasip ediyorsa dileğin isteğin duan kabul olacaktır isteklerin önündeki tek engel sensin senin olumsuz dusuncelerin
Çok geçmiş olsunCanlar kızların ikiside grip oldu valla kâbus gibi
2gunde 1kilo eksi canim tebrikler
Bnde şok oldum abla ama gerçekten spor da hersey aslında dün bıraz fazla kaçırdım tartıya yansırmı dedım tam hıc ara vermeden 100tane ıp atladım zumbamı yaptım artı gelmesın dıye bnce spor cok onemli2gunde 1kilo eksi canim tebrikler
Aynen öyle canim gercekten tebrik ederimBnde şok oldum abla ama gerçekten spor da hersey aslında dün bıraz fazla kaçırdım tartıya yansırmı dedım tam hıc ara vermeden 100tane ıp atladım zumbamı yaptım artı gelmesın dıye bnce spor cok onemli
Abla bıde gözle görülür şekilde sıkılaştım hıc böyle çabuk etkı verecegını beklememiştim sporunAynen öyle canim gercekten tebrik ederim
Spora devam ozamanAbla bıde gözle görülür şekilde sıkılaştım hıc böyle çabuk etkı verecegını beklememiştim sporun
Aynen devam ve yedıklerıme deSpora devam ozaman
Cumaaya halledersin ssen canimArtı 500
Ama cumaya gidicektir yemedim gene artiyim dedigim gibi
Teşekkür ederim canımHarika canımhaftaya eksi ile başlaman süper
Süpersin canım tebrik ederim
Gelecek tabi en kısa zamanda
Sen sus kız citos seni
Ooooo elamanları toplamissin kaptanım
Maşallah canımdaha da güzel olsun inşallah
Vay be vayyyyyyyy
Amin
6.hissin
Bu diyet yolunun sonu nereye gidecek
Ramazana kadar bizlere neler olacak
Varmi bir haber
Rabbim gönlüme göre versin canım . Herkesin gönlünde ne varsa onu hayırlı şekillide nasip etsinÇok aminnnnmmmRabbim hasret çekenlere çektiği hasrete kavuşmayı nasip etsin inşallah hepinizden Allah razı olsun canı gönülden teşekkür ederim
Aman geçmiş olsun canım . Benim kızda burnu flan akıyor dün gecede biraz öksürük vardı . Bakalım okula gitti ama inşAllah iyi olur .Canlar kızların ikiside grip oldu valla kâbus gibi
Cumaya halledersin senE Elif_Eylul ortilerim @karamel Latte ve @Chikolata_gozlum ben 600 Gr artidsyim 2/3 saat geçmeden ödem gitmez bende cumaya eksi gelecegim merak etmeyin
Şifa olsun insaAllah canimKızlar sıra bekliyorum 3.cü doz aşımı olacam . Tırsıyorum
Evet kızlar haftaya poZitif başlıyoruz ve bu hafta ne yersek yiyelim biZe eksi getirecek diye dusunuyoruz.
Lütfen beynimize pozitif sinyaller gönderelim inaniyorum ki bu hafta herkes güzel eksiler gelecektir.
Negatif enerjiler bizden uzak dursun
haydi bakalim pozitif dusunmeye başlıyoruz
@Li_zigi
E Elif_Eylul
F Frozen01
@HuZuNMeLeGi
Aamine
@Buralardutluuugdu
@suspushanimcim
@Pandora27
@Noisy Girl
@Chikolata_gozlum
@HappyMutlu
@M_atruska
jtaime020626
@Gozdem__
@karamel Latte evet bu şarkı bizden kilolara gelsin
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Gecmis olsun
İnşallah
Rabbim güzel tollar açsın bizlere
Yaaaaane desem ki şu yazılara Rabbim o tertemiz kalbinizden razı olsın
Çok geçmiş olsun
Çok sağolun canlarım ❤Teşekkür ederim canım
Rabbim gönlüme göre versin canım . Herkesin gönlünde ne varsa onu hayırlı şekillide nasip etsinpozitif düşün pozitif olsun
Aman geçmiş olsun canım . Benim kızda burnu flan akıyor dün gecede biraz öksürük vardı . Bakalım okula gitti ama inşAllah iyi olur .
Allah razı olsun inşallahTeşekkür ederim canım
Rabbim gönlüme göre versin canım . Herkesin gönlünde ne varsa onu hayırlı şekillide nasip etsinpozitif düşün pozitif olsun
Aman geçmiş olsun canım . Benim kızda burnu flan akıyor dün gecede biraz öksürük vardı . Bakalım okula gitti ama inşAllah iyi olur .
Bende henüz olmadım korkuyorum yaa bu 3.cü doz ok etkili oluyomş ilk ikide hiç hissetmedim ama bilemedimŞifa olsun insaAllah canim
Ver canim iyi gelir bisey olmazÇok sağolun canlarım ❤
Benim büyük kızım getirdi yine gribi cumadan beri kırgınlık vardı ama gece patladı ikisi de büyük kızım 2 defa kustu öyle rahatladı baya balgam oluşumu var hiç zencefil vermedim balla bereber karıştırıp versem problem olur mu ki acaba 6,5 yaş 3,5 yaş kızlar
Ben oldum bisey yasamadim canimAllah razı olsun inşallah
Bende henüz olmadım korkuyorum yaa bu 3.cü doz ok etkili oluyomş ilk ikide hiç hissetmedim ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?