- 12 Mart 2019
- 15.775
- 35.325
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #16.161
Heh cok güzel tesbit aferinBenimki
Ortaya karışık
Türü örneği olmayan iyi niyet görünümlü kötü niyetli diyet
Bugün ne var menüde yemek olarakHeh cok güzel tesbit aferin
Dün sebzeli köfte domates corbası yapmıştım ondan kaldı ama köfte sadece eşime yeter bende yanına yeşil mercimek yemegi yapıcam namıdeğer karaşimşekBugün ne var menüde yemek olarak
Ben cok severim yesil mercimegi 2tabak yerimDün sebzeli köfte domates corbası yapmıştım ondan kaldı ama köfte sadece eşime yeter bende yanına yeşil mercimek yemegi yapıcam namıdeğer karaşimşekben yerim onuda yeter
Ellerine sağlık tatlımDün sebzeli köfte domates corbası yapmıştım ondan kaldı ama köfte sadece eşime yeter bende yanına yeşil mercimek yemegi yapıcam namıdeğer karaşimşekben yerim onuda yeter
Fazla yemeBen cok severim yesil mercimegi 2tabak yerim
Bende cok severim ama senede 1 anca yaparımBen cok severim yesil mercimegi 2tabak yerim
Evet canım ben domates sos koymuyorm ama normal salça soğan belki 1 tanede patates atıyorum küçük bir sarımsak bideEllerine sağlık tatlım
Karaşimşek (soğan ,salça ,domates sos, yesil mercimek )
Birleşimi olan sanırım mükemmel
Hem lif hem protein hemde folik asit
Aman hersey gazman simdiFazla yeme
Gaz gaz gaz
Gazman
Superwoman gaz
Şimşek gaz
Afiyet olsun canım Ben de yeşil mercimek salatası yapmayı düşünüyorumDün sebzeli köfte domates corbası yapmıştım ondan kaldı ama köfte sadece eşime yeter bende yanına yeşil mercimek yemegi yapıcam namıdeğer karaşimşekben yerim onuda yeter
Yaa ben yaparim 2haftada 1Bende cok severim ama senede 1 anca yaparım
Ben her hafta yaparım çünkü ben yiyorumYaa ben yaparim 2haftada 1
Yarin bende yapacağımEvet canım ben domates sos koymuyorm ama normal salça soğan belki 1 tanede patates atıyorum küçük bir sarımsak bide
Geldim canım geldimAamine nerdesin kizz
Yapsak iyi olurda işte elim gitmiyor benimYaa ben yaparim 2haftada 1
Ben salatasını pek sevmiyorum ya yemek sulu oluyoya yemesi daha kolay geliyorAfiyet olsun canım Ben de yeşil mercimek salatası yapmayı düşünüyorum
Et yemeyin mercimek yiyin diyor doktorlarYapsak iyi olurda işte elim gitmiyor benimevde bişey kalmayınca anca aklıma geliyor
Allahım üşengeçBen salatasını pek sevmiyorum ya yemek sulu oluyoya yemesi daha kolay geliyor
Etsiz olurmu yaEt yemeyin mercimek yiyin diyor doktorlar
Olur valla ben cok et aramamEtsiz olurmu ya
Olmaz olmaz
Yeşil mercimek bile ben et suyu atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?