Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakın mayAlama canım yogurdun mındar olur
Ay evet aynen abla öyle değişik bir dokusu var 3 kilo yaptim ya peki diğer yogurduda bu yaptığımla mi mayalayayim yoksa maya mi bulayım
Süper
Ben de yeşil çay içiyorum ananaslıEki Görüntüle 3021164
Afiyet olsun canım
KPtanım hayranım sana emeğine . Hem evde iş güç hem çocuğuna tuvalet eğitimi . Valla tebrik ederim ben olsam tanımadığım insanlar için çaba gösterir miydim bilmiyorum. İyiki varsın varsınız herkesi tek tek etiketlemek İnan Allah razı olsun emeğinin karşılığını hiç birimiz ödeyemeyiz . Anca final kilomuza gelince yükün azalacak . Ve gerçekten buradaki kızların hepsi burdan mezun olarak çıkacak inşAllah M MissHayaLet Senin katkınıda hiç unutmuyorum canım . Çok ama çok teşekkür ederim kendi adıma
İlk kakamızı yaptık
Ayy gözün Aydın o kadar zor bir süreç ki
İyi geceler kizlar bebe gece uyumadi gece 3ten sonra yattık çok yorgunum hepinizi öpüyorum
İyş geceler canım inşAllah bu gece uyut hayırlısıyla

Sağol canim benim
Hepiniz degerlisiniz benim gözümde keske elimden daha fazla biseyler gelse

Tuvalet eğitimi zor bir süreç ama ilk haftayi atlattikmi bu iş tamam

Selam kızlar
Bugün çok yazamadım hepinizi çok özledim. Her şey yolunda gidiyordur umarım.

7 Mart 2022 Menü E Elif_Eylul
Sabah
1 yumurta haşlama
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 kırmızı biber
4-5 çeri domates
1 ince dilim kepek ekmeği
3 büyük bardak yeşil çay
Öğle
1 bardak kefir
1 avuç leblebi
3 adet ceviz

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

Ben bayağı su içiyorum kaptanım onu hiç yazmadığımı fark ettim ama boy ve en benim genişçe olunca 3 litreden az içmiyorum eskiden beri de severim su içmeyi sudan yana aklın bana hiç takılmasın.

Spor: 12245 adım M MissHayaLet
Bu yürüyüşü tamamen seni düşünerek yapabildim büyük usta sen olmasan bugün hiç canım istemedi o kadar diyim. Bir de tartı keyifsiz oldu benim için ondan tabii ama yılmak yok aynen devam.
Bütündeki azmimi borçlu olduğum biri daha var kaptanım E Elif_Eylul ve M MissHayaLet dışında elbetteki M M_atruska onu mahcup edemezdim o yüzden yılmadan yola devam Bizi yıkamazlar

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-03-07 at 21.56.21.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 21
Afiyet olsun canım
Su zaten bizim icin hayat kaynagi bende susuz yapamayanlardanim farkettim yazmadığini ama giden kilodan belli bence su ictigin guzel ilerliyosun canim cuma günü eksiyle geliceksin bozma moralini

Afiyet olsun canım
Su zaten bizim icin hayat kaynagi bende susuz yapamayanlardanim farkettim yazmadığini ama giden kilodan belli bence su ictigin guzel ilerliyosun canim cuma günü eksiyle geliceksin bozma moralini
sağ ol kaptanım hepinize afiyetler olsun. Yağlar erisin gitsin inşallah

Sağol canim benim
Hepiniz degerlisiniz benim gözümde keske elimden daha fazla biseyler gelse

Tuvalet eğitimi zor bir süreç ama ilk haftayi atlattikmi bu iş tamam
Daha iyisi olamazdı beni bile gaza getirdiniz daha ne olsun canımm kaptanımm iyi ki varsınız hepiniz. Allah ne muradın varsa versin hepinizin muradını versin tüm dilekleriniz gerçek olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…