- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #16.441
Olur canım olur ama bol sabır gerwkAllahım kurtarsın şu bezdende oda bende rahat
Her dk wcde geçiyorSagol canım siz naptınız
Ayni durumdayiz canim oturagi odaya aldim artikHer dk wcde geçiyor10 dk bir bugun yaptı az birşey seviniyor yaptın diye
Biz WC gidiyoruzAyni durumdayiz canim oturagi odaya aldim artik
Iyi geceler canimİyi geceler kizlar bebe gece uyumadi gece 3ten sonra yattık çok yorgunum hepinizi öpüyorum
Canımmm hepimizin kadınlar günü kutlu mutlu olsun. Hepinize çook çok öpücükler sevgilerBizler Birlikte Güçlüyüz
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
@Noisy Girl
@Chikolata_gozlum
@Li_zigi
@HuZuNMeLeGi
M M_atruska
@suspushanimcim
jtaime020626
@Mevsim_bahar83
karamel Latte
D u t
@Jou
@Gozdem__
@pokemonn1
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Pandora27
@Saliha40
@rainydyinlondon
@HappyMutlu
Öpüyorum güzel kalplerinizden
Ay evet aynen abla öyle değişik bir dokusu var 3 kilo yaptim ya peki diğer yogurduda bu yaptığımla mi mayalayayim yoksa maya mi bulayım
Afiyet olsun canım
KPtanım hayranım sana emeğine . Hem evde iş güç hem çocuğuna tuvalet eğitimi . Valla tebrik ederim@Noisy Girl ses ver
Ayy gözün Aydın o kadar zor bir süreç kiİlk kakamızı yaptık
İyş geceler canım inşAllah bu gece uyut hayırlısıylaİyi geceler kizlar bebe gece uyumadi gece 3ten sonra yattık çok yorgunum hepinizi öpüyorum
Sağol canim benimSakın mayAlama canım yogurdun mındar olur
Afiyet olsun canım
KPtanım hayranım sana emeğine . Hem evde iş güç hem çocuğuna tuvalet eğitimi . Valla tebrik ederimben olsam tanımadığım insanlar için çaba gösterir miydim bilmiyorum. İyiki varsın varsınız herkesi tek tek etiketlemek İnan Allah razı olsun emeğinin karşılığını hiç birimiz ödeyemeyiz . Anca final kilomuza gelince yükün azalacak . Ve gerçekten buradaki kızların hepsi burdan mezun olarak çıkacak inşAllah M MissHayaLet Senin katkınıda hiç unutmuyorum canım . Çok ama çok teşekkür ederim kendi adıma
Ayy gözün Aydın o kadar zor bir süreç ki
İyş geceler canım inşAllah bu gece uyut hayırlısıyla
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Bugün çok yazamadım hepinizi çok özledim. Her şey yolunda gidiyordur umarım.
7 Mart 2022 Menü E Elif_Eylul
Sabah
1 yumurta haşlama
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 kırmızı biber
4-5 çeri domates
1 ince dilim kepek ekmeği
3 büyük bardak yeşil çay
Öğle
1 bardak kefir
1 avuç leblebi
3 adet ceviz
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Ben bayağı su içiyorum kaptanım onu hiç yazmadığımı fark ettim ama boy ve en benim genişçe olunca 3 litreden az içmiyorum eskiden beri de severim su içmeyi sudan yana aklın bana hiç takılmasın.
Spor: 12245 adım M MissHayaLet
Bu yürüyüşü tamamen seni düşünerek yapabildim büyük usta sen olmasan bugün hiç canım istemedi o kadar diyim. Bir de tartı keyifsiz oldu benim için ondan tabii ama yılmak yok aynen devam.
Bütündeki azmimi borçlu olduğum biri daha var kaptanım E Elif_Eylul ve M MissHayaLet dışında elbetteki M M_atruska onu mahcup edemezdim o yüzden yılmadan yola devamBizi yıkamazlar
sağ ol kaptanım hepinize afiyetler olsun. Yağlar erisin gitsin inşallahAfiyet olsun canım
Su zaten bizim icin hayat kaynagi bende susuz yapamayanlardanim farkettim yazmadığini ama giden kilodan belli bence su ictigin guzel ilerliyosun canim cuma günü eksiyle geliceksin bozma moralini
Sagol canim amin inşaAllahsağ ol kaptanım hepinize afiyetler olsun. Yağlar erisin gitsin inşallah
Kız daha ne gelecek anaaagSağol canim benim
Hepiniz degerlisiniz benim gözümde keske elimden daha fazla biseyler gelse
Tuvalet eğitimi zor bir süreç ama ilk haftayi atlattikmi bu iş tamam
Olsun ortimm cuma günü bugünün intikamı çok acı olacak beraber alacağız o intikamı. Kilolar gidecek
Daha iyisi olamazdı beni bile gaza getirdiniz daha ne olsun canımm kaptanımm iyi ki varsınız hepiniz. Allah ne muradın varsa versin hepinizin muradını versin tüm dilekleriniz gerçek olsun.Sağol canim benim
Hepiniz degerlisiniz benim gözümde keske elimden daha fazla biseyler gelse
Tuvalet eğitimi zor bir süreç ama ilk haftayi atlattikmi bu iş tamam
afiyet olsun karamelcim hiç kilo yapmasın zayıflatsın hattaCok açım cokmuzlu tarçınlı kefir yaptım son öğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?