- 26 Nisan 2020
- 1.423
- 7.338
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #16.601
ooo mutlucum teşekkürler bu güzel tarif için ellerine sağlıkBROKOLİ ÇORBASI
MALZEMELER
Brokoli
Yarım Soğan
1 Orta Boy Patates
1 Tane Havuç
Sade Yağ(Zeytinyağı)
Çeyrek bardak öğütülmüş yulaf
YAPILIŞI
Yulaf hariç tüm malzemeleri suda yumuşayana kadar haşlıyoruz.Blenderdan geçiriyoruz.
Çeyrek bardak yulaf ve 1 bardak suyla yulaf sütümüzü hazırlıyoruz. Ayrı bir tencerede 1 yemek kaşığı yulaf unuyla sade yağını kavurun.Üzerine yulaf sütünü ilave edin .Beşamel sos kıvamına gelecek.Sebze karışımını kepçe yardımıyla ekleyin .Karıştırmaya devam edin .Tüm sebze karışımını boşaltın. Blenderdan geçirmeye gerek duyuyorsanız tekrardan geçirin.Tuzunu ilave edip altını kapatınız.
Afiyet olsun ♡
Sülfürlerimiz coşsun
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
@Noisy Girl
@Chikolata_gozlum
@HuZuNMeLeGi
@Mevsim_bahar83
M M_atruska
@Buralardutluuugdu
@karamel Latte
@suspushanimcim
@jtaime020626
@Pandora27
@Jou
@Gozdem__
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Li_zigi
Tamam öyle yapicamSelam kızlar azimle devam ediyoruz. Kop kop kop hepinize enerji yolluyorum.
M M_atruska
Eki Görüntüle 3021505
Canımmm ben de tebrik ediyorum kadınlar günümüzüü <33 Hamile misin yoksaaa ?<3Bizler Birlikte Güçlüyüz
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
@Noisy Girl
@Chikolata_gozlum
@Li_zigi
@HuZuNMeLeGi
M M_atruska
@suspushanimcim
@jtaime020626
@Mevsim_bahar83
@karamel Latte
@Buralardutluuugdu
@Jou
@Gozdem__
@pokemonn1
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Pandora27
@Saliha40
@rainydyinlondon
H a p p y
Öpüyorum güzel kalplerinizden
Hayırlısı diyelim balım.Belli birşey yokCanımmm ben de tebrik ediyorum kadınlar günümüzüü <33 Hamile misin yoksaaa ?<3
Ben daha bulaşık makinesini yerleştirip. Sonra ne yemek yapacağıma karar vereceğimKurabiye yapiyoruz olduk arap baci Eylul heryeri kakao yapti
Süpürdüm heryeri koltuk arkalarina varana kadar gerci 2gun olmustu süpüreli yemegim varBen daha bulaşık makinesini yerleştirip. Sonra ne yemek yapacağıma karar vereceğim
Siz tatlıya geçmişiniz maşallah
Of of mükemmel tahinli kek bayılırım birde pisirmeden kalibi susamla kapliyorlar. Çok güzel oluyor .Süpürdüm heryeri koltuk arkalarina varana kadar gerci 2gun olmustu süpüreli yemegim var
Aksama misafir gelcekya ıslak kurabiye tahinli kek bide tuzlu kurabiye yapicam
Evet canim bende öyle yapiyorum bol cevizliOf of mükemmel tahinli kek bayılırım birde pisirmeden kalibi susamla kapliyorlar. Çok güzel oluyor .
Şimdi o mis kokulu tahinli kekten 1 dilimcik dahi yemeyecekmisinEvet canim bende öyle yapiyorum bol cevizli
Aksam yemegi yemezsem eger yerimŞimdi o mis kokulu tahinli kekten 1 dilimcik dahi yemeyecekmisin
Kurabiye yapiyoruz olduk arap baci Eylul heryeri kakao yapti
MasallahSporum bitti öğlen yemeğini yiyip yürüyüş yapcam
Iyiyim canim sen nasilsin
İyiyim abla dün misafir vardı evi resmen b.k götürdü ya inanamadımIyiyim canim sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?