Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #17.021
Gunaydin canimGünaydın
Hosgeldin canim aramiza kendini tanıtirmısinMerhabalar 4 .5 aylık bebeğim var diyete başlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz
Iyiyim canim sen nasilsinNasılsın canımne var ne yok
Iyi temizse sıkıntı yokGeçmişi benden parlak .
Tertemiz mis
Yalnız tek buraya yorum yapmışIyi temizse sıkıntı yok
Kalanlar sağolsunVe gitti
Ben bugün yarin oylesine yicem canim yogurt salata gibiGidimde aç karnımı doyurim
Ne kemirsem acaba
Brokoli salatası birde tarhana yapim .
Akşama ne yiyeceğiz ya
Menulerinizi yazsaniza
Ya icim yandi ,hersey ,her yasanmislik ,her aci gelip gecicic önemli olan sensin unutmaKaptanım iyi değilim . Ağlamaktan gözlerim agrıyor . Belki aktif olamam bugün maruz görün lütfen.
Cok spordan olabilir mi? Yada magnezyum eksikliginden?Ay çok yorgunumbacaklarım ağrıyor
Bazen pes etmek üzere oluyorum aklima buradaki E Elif_Eylul ve M MissHayaLet emekleri geliyor ,siz geliyorsunuz yok diyorum pes etme boyle boyle gidecek.
Menü kontrolu Cuma Cmrt Pazar Prt Salı Crb Prs suspushanimcim ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ E Elif_Eylul ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @karamel Latte ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ M MissHayaLet ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Hacerrrrrrrrrrrrr ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @jtaime020626 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ K Klassklasik ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Li_zigi ✔ ✔ ✔ ✔ @Gozdem__ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Pandora27 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Buralardutluuugdu ✔ ✔ ✔ ✔ @M_atruska ✔ ✔ ✔ ✔ @Chikolata_gozlum ✔ ✔ ✔ F Frozen01 ✔ ✔ ✔ ✔ H a p p y ✔ ✔ ✔ ✔
Spordan canım dün pilates 2. Haftaya geçtim çok yordu 3 set bacak var biraz zorladı hareketlerCok spordan olabilir mi? Yada magnezyum eksikliginden?
Çabalıyorum canımNe güzel bak düzeltmişsin
Teşekkür ederim kaptanım
Bilmiyorum İnan . Herkes insan oldu kimse 4*4 lük degil . Ama galiba ben insanlıktan nasibimi almamışım . İnsan olsam böyle yapmaz zaten .
Zaten öyle yapıyorum canım ve bu beni daha sinir esiyor başlıyorum ağlamaya hüngür hüngür kimin umrunda sanki . Kendim ağlar kendim dinlerim . Allah büyük bu dünyada adalet kalmadı hz Ömer gidince . Kaldı ki efendimize bile çile çektiren dünya bize ne çektirmez . Bazen ölesim var gerçekten . Bu pis dünyadan kopup gidesim var . O kadar yapıyorlar bazen .
Aksama karnibahar kisiri yada yemegi olabilir.Gidimde aç karnımı doyurim
Ne kemirsem acaba
Brokoli salatası birde tarhana yapim .
Akşama ne yiyeceğiz ya
Menulerinizi yazsaniza
Pes etsek gene kendimize zarar benimde canim hep yemek istiyor ama bende burdakilere haksizlik yapmamak adina inan olki yemiyorumBazen pes etmek üzere oluyorum aklima buradaki E Elif_Eylul ve M MissHayaLet emekleri geliyor ,siz geliyorsunuz yok diyorum pes etme boyle boyle gidecek.
Tabiki canım hoşgeldinMerhabalar 4 .5 aylık bebeğim var diyete başlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?