- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #17.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bir sıkıntı olmazAfiyet olsun canim cezani almissin hayirli olsun
Cuma geliyor zaten ama 2gun etkiler yedigin sende biliyosunbak dun yedim kek ama sabah oglen akşam yemek yedinmi diye sor
Sagol canim antibiyotik verdi eylule bana hap oglani kocayi teste yolladi
Tamam kaptanım cezamı aldım yememede dıkkat edecegımAfiyet olsun canim cezani almissin hayirli olsun
Cuma geliyor zaten ama 2gun etkiler yedigin sende biliyosunbak dun yedim kek ama sabah oglen akşam yemek yedinmi diye sor
Sagol canim antibiyotik verdi eylule bana hap oglani kocayi teste yolladi
KesınlıkleTamam kuzum eminim dengelersin çok güzel kilo verdin geçen hafta ve yaptığın sporun boşa gitmesine izin verme sakın![]()
Nebilim bugun döncekti
Cuma günü eksı göreceğim kaptanım o iş bnde
İnşallah gelirNebilim bugun döncekti
Sizin nette de sorun var mı ya bizimki yavaş sanki
Geçmiş olsun kaptanım bütün hastalara şifalar diliyorum mevladanKiz hasta dedim ya sabah
Bende
Yok canim bendeSizin nette de sorun var mı ya bizimki yavaş sanki![]()
Sagol canimGunaydinnn kizlarcigimazıcık geç kaldım ama benim gene misafirim var
neden ağlıyorum anladınız dimi ...
Geçmiş olsun kaptanım bütün hastalara şifalar diliyorum mevladan![]()
Ben nabayim misafire koyuyorum yemiyorum goya yemiyecem diyorum kendi kendime azıcık koyuyorum tabağıma sen neden yemiyorum diyorlar yok yiyorum diyorumSagol canim
Sanırım cok misafir kabul ediyosun ağlamak iyidir ağla![]()
Yeme aksam banada dediler rejimdeyim dedim iyi ozaman dediler 5 6 fistik attim agzima 2 cay ictimBen nabayim misafire koyuyorum yemiyorum goya yemiyecem diyorum kendi kendime azıcık koyuyorum tabağıma sen neden yemiyorum diyorlar yok yiyorum diyorumnapacam bende bilmiyorum yapacağım ama kaptanım bugün gene cezayı yedim ne yapacam şimdi söyleyince yapan bari