- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #17.101
Yeme aksam banada dediler rejimdeyim dedim iyi ozaman dediler 5 6 fistik attim agzima 2 cay ictim
Sen gecen verilen cezayi yaptinmi bu benim cezam deyipte
Yeme aksam banada dediler rejimdeyim dedim iyi ozaman dediler 5 6 fistik attim agzima 2 cay ictim
Sen gecen verilen cezayi yaptinmi bu benim cezam deyipte
Geçmiş olsun aç kalıncada vucut odem tutsr dikkat et saglik acisindanda iyi degil ortim afiyet olsunDun degil onceki gece aksam yemek yememistum kuru yemisle gecistirmistim, gece tansiyonum dustu sanirim o yuzden de uyuyamadim.Biraz marul yedim ama olmadi
Sabah da evde beyaz ekmek kalmis en son ondan yedim artik.
Sabah 8.00
3dilim beyaz ekmek
Menemen
Peynir
Ogle 13.00
5yk pirinc pilavi
Tavuk sote
Aksam 18.00
Salata
Tavuk sote
4yk pirinc pilavi
Su 1litre
Spir 4.000 adim30dk bisiklet sürme
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
F Frozen01
AYni benGeçmiş olsun aç kalıncada vucut odem tutsr dikkat et saglik acisindanda iyi degil ortim afiyet olsun
Sende ac kalma kizAYni ben
Ben hep açımSende ac kalma kiz
Daha olamadım ki oncesindeyim bugünkü yarınki olacam amma fire vermedim bugün sporumu falan da yaptım akşam yemeği bulamıyorum kendime
Abla pazar gününü paylaşmıştım
Menü kontrolu Cuma Cmrt Pazar Prt Salı Crb Prs @suspushanimcim ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ E Elif_Eylul ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @karamel Latte ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ M MissHayaLet ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Aamine ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ jtaime020626 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ K Klassklasik ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Li_zigi ✔ ✔ ✔ ✔ @Gozdem__ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Pandora27 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Buralardutluuugdu ✔ ✔ ✔ ✔ @M_atruska ✔ ✔ ✔ ✔ @Chikolata_gozlum ✔ ✔ ✔ F Frozen01 ✔ ✔ ✔ ✔ @HappyMutlu ✔ ✔ ✔ ✔
Bende bulamiyorum bosver yemeyelimDaha olamadım ki oncesindeyim bugünkü yarınki olacam amma fire vermedim bugün sporumu falan da yaptım akşam yemeği bulamıyorum kendime
HadibeAbla pazar gününü paylaşmıştım
E Elif_Eylul06.03.2022 Pazar
Sabah 10 da
2 haş. Yumurta 2 havuç 3 çeri domates 1,5 kk beyaz peynir 7 zeytin 1 avuç yeşillik
Öğlen 15 de
1 kase ezogelin çorbası
Akşam 19 da
1,5 tabak kısır
2 bardak ayran
2 kornişon turşu
1 lt su
9 bardak çay
E Elif_Eylul
Tamam canımM MissHayaLet
38dk chloe tıng challeng
15dk da zumba cezam bu
12 dk eva fıtness
100 adet ip
Atladım ama ayaklarım tıtrıyor dıyebılırım
çok güzel canım ellerine sağlık domatese bayılırımm.DOMATESLİ YULAF PİLAVI
MALZEMELER
1 Domates (3 yemek kaşığı domates konserve)olabilir.
1 Çay Bardağı Yulaf
1 Yeşil Biber
1 Orta Boy Soğan
1 Diş Sarımsak
1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
1 Çay Kaşığı Biber Salçası
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Pulbiber
1 Çay Kaşığı Karabiber
Kemik Suyu(Tavuk Suyu)olabilir.
ÜÜstünü Geçecek Kadar Sıcak Su
YAPILIŞI
Tüm sebzeler zeytinyağında sotelenir. Dometes sosu eklenir. Yulaf eklenir. Karıştırılır. Sıcak su ve kemik suyu eklenir. Baharatlar eklenir. Önce orta ateşte sonra kısık ateşte pişirilir.
Afiyet olsun
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
@Li_zigi
@Noisy Girl
@Chikolata_gozlum
F Frozen01
@M_atruska
@suspushanimcim
K Klassklasik
@Buralardutluuugdu
@karamel Latte
Pandora27
jtaime020626
Aamine
@Jou
@Saliha40
@rainydyinlondon
@pokemonn1
@Gozdem__
LİKOPENLERİMİZ COŞSUN
AAA ortimm yıkılıyor muyuz nasıl kaçamak olamaz kaçamak nayıırr nolamazGünaydın abla
Eğer kaçamak olursa affet
Afferim kız sana
10 gunu bıtırdım bugun chloe tıng challeng in canım öncesini cektım sonrasını da bakalım farkı olacakmı ama sımdıden görüyorum gerçekten etkiliymişTamam canım
Sevindim canım senin adına10 gunu bıtırdım bugun chloe tıng challeng in canım öncesini cektım sonrasını da bakalım farkı olacakmı ama sımdıden görüyorum gerçekten etkiliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?