Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiyamam sana ceza çukuruna düşmüşsün

Plates yerine patates yedim desene şunlara

Ok

Bende olumlu duşünüp evrene yolladim bana geri mesaj olarak pozitifsin sen dedi
Senin evrenle aranda harika enerji var çok pozitif gördük seni bugün

Tabi ki. 6 ay önce doğum yaptım. Çalışmaya başlayınca gider nasılsa diye esnek davrandım 1 aydır çalışıyorum ama ne alıyorum ne veriyorum. Boyum 168 kilom 70
Güle güle büyut bebegini
Ben filiz 38yasinda 3cocuk annesiyim
Cuma tarti günumüz fotografli olarak pazarteside kontrol tartimiz var,eğer bende varim diyosan cuma gunu tartini isticem senden,listeye eklemem icin,her aksam gün bitiminde menumuzü paylasiyoruz,spor varsa sporumuzu baska birsey sormak istersen yardimci oluruz

Direkt atlamışım kiloyla. Büşra ben de 1oglum var öğretmenim aslında ben burda gördüğüm bi diyeti uygulamak istiyorum. Siz ne dersiniz daniysm size de. Haftanın her günü bı şey seçip gün boyu onu yiyp tek tip besleniyoruz. Oyle olunca yağ yakımı oluyomus. Bır gün patates bir gün yeşil yapraklı sebzeler bir gün tavuk,et balık bir gün yumurta diye devam ediyor.

Tabi ki. 6 ay önce doğum yaptım. Çalışmaya başlayınca gider nasılsa diye esnek davrandım 1 aydır çalışıyorum ama ne alıyorum ne veriyorum. Boyum 168 kilom 70
Allah analı babalı büyütsün evladını canım. Ben Ayşe 35 yaşında 3 çocuk annesiyim spor ya da yürüyüş adım olarak ikisini de ayrı liste yapıyorum eğer spor yaparsan beni etiketler misin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…