Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zararlı değil mi tek tip besleneme

Memnun oldum büsra
Burda her cesit diyet var maksat kilo vermek motive edip motive oluyoruz önemli olan bu,tek tip beslenmeyi doktordan duydum onaylamadi,ve kas kaybi yasarsin sadece sana önerim 2 yada 3ögün le devam et tabiki sen bilirsin

Zararlı değil mi tek tip besleneme
Vermek istediğim toplamda 10kilo var 15gun yapmayı düşünüyorum bu dediğimi. Daha sonra biraz gidince kilolar sporla destekler devam ederim. Hem bunda haftasonu 2gun serbest istediğini yiyebiliyorsun. Diyetisyen değilim bilmiyorum ama sonuçta o hafta içinde baktığımızda hem hem sebze hem meyve hem et tüketmiş oluyoruz sadece karıştırmiyoruz bilemedim beni endişelendirmedi pek. Bı de ben günde 4tsne kare fıstıklı çikolata var ya ondan yiyorum bir de mutlaka bı ogunumde koca bı tabak pirinç pilavı oluyor çok seviyorum. Nutella ekmege sürup yemeden yatamıyorum resmen ve günlük bır somun ekmek yiyorum. Sadece bunlari hayatımdan cikarip normal yemek yesem de gider büyük ihtimalle ama ben bı an önce gitsinler istiyorummm. Doğuma gittiğimde bile bu kiloda değildim hayatimin en kilolu dönemini yaşıyorum. Kurtulmam lazım

Ever canım senin de dediğin gibi yediğin şeyleri degistirsen bir an önce gider kilon sen nasıl istersen dene o zaman diyetini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…