- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #17.501
Başkanım tekrar geçmiş olsun eğer tiyebiliyosan kelle paça iç sağlam topluyoSanırim koku almiyorum ben
Ayır yarina yersin canimHazırım gıbı canım bugun mısafırlerım var kacamaksız kapatırsam süper dır
Sagol canim artik ben yapcam kelle pacayiBaşkanım tekrar geçmiş olsun eğer tiyebiliyosan kelle paça iç sağlam topluyo
Ayır yarina yersin canim
Misafir adamı yolundan ediyo inşallah fire vermezsinHazırım gıbı canım bugun mısafırlerım var kacamaksız kapatırsam süper dır
Helal olsun ben yapamiyom etli salatalı yemekleri evde bile pismez kokusundan olurum parası ne kadarsa gitsin disaarda yesin gelsin kocam vallaSagol canim artik ben yapcam kelle pacayi
Bende almıyorumSanırim koku almiyorum ben
Hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar dıyet yoldaşlarımbol eksili günümüz olsun kacamaksız
Valla börek olayından sonra fire yok vermedim canım absürt yemekler çekse de yemedim yesillige vurdum kendimi hala regl olamadım onun stresi de varSen nasılsın nptın nasıl gıdıyor
Yok yaparim ben öyle seyleriHelal olsun ben yapamiyom etli salatalı yemekleri evde bile pismez kokusundan olurum parası ne kadarsa gitsin disaarda yesin gelsin kocam valla
Günaydın canımGünaydin kizlar
Elimi gene vurmamYok yaparim ben öyle seyleri
Burasi buz gibiHava ayaz biraz ama günesli burada
Elimi gene vurmam
Ben de disardakilere güvenemedigim icin evde biz yapiyoruz. Yapinca da bir buyuk duduklu yapiyoruz gozumuz de karnimiz da doyuyor.Elimi gene vurmam
Cemre dusmedi daha degil mi ? Biz de montli kabanliyiz hala ama oglen ve ogleden sonra sicak oluyorBurasi buz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?