- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #18.001
Afiyet olsun canımiyi geceler kizlar
Menum
Sabah
2 yumurtadan yulafli yumurta peynir zeytin cery domates 1b kahve
Ara
1b yulafli incirli cevizli kefir
Aksam
1tb taze fasulye 1 kase yogurt 1d ekmek
2lt su
7400 adim
Eki Görüntüle 3023120
iyi geceler canimİyi geceler kızlar hepinizi öpüyorum
Misafir yeni gittiH a p p y nerdesin sen
Afiyet olsun GökyüzümKapanışımı kayısı çayı ve biraz kuruyemiş ile yapıyorumEki Görüntüle 3023067
Hoşgeldin tatlım.Evet artık daha dikkatli
Haklısın canımDur daha gececiler gelecek
İyi gecelerİyi geceler kızlar hepinizi öpüyorum
Kuzum Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin inşallah.Moralim sıfır kızlar . Nedenini biliyorsunuz . Ben artık yapamıyorum gerçekten . Çoçuklarıda alıp gitmek istiyorum. Keşke şu yalan dünyaya gelmeseydim diyorum . Bir yandanda sabır diyorum Rabbim herşeyin en iyisini verir hepsi imtihan . Ama benim gücüm küvettim kalmadı . Haklı olduğum halde haksız durumuna düşmekten çok yoruldum . Benden kocamdan be çocuklarımdan başka kişilerin gelip evimde kalmalarından bıktım . Bana hiç danışmadan hiç gönlün var mı bir müddet bizde kalsın olur mu ? Diye soran yok . Küçük kaynım kaçak geldi 3.5 sene bizde kaldı . Şimdide büyük kaynım 3 aydık bizde . Birde çocuklarıma ragmen sigara içiyor evde . Nefret ediyorum gecen gün sinirledim . Söyledim hareketlerini hiç sevmiyorum diye .
Alınmış . Dün tuttum özür diledim . En çok zoruma giden kızlar biliyor musunuz eşim hiç bir şekilde benim arkamda durmaması . Ve burası onunda evi demesi . Küçük kaynım bizimle ilerde aynısı yaptım burası benim evim dedi .
Hep kendimi dışlanmış hissediyorum. Bu kadar ailesine düşkün olmak neden ??? Karısını ve çoçuklatınk hep arka planda tutan ? Neden ya . Kozlar çıkmazdayım . Çekip gidesim var . Konuşsam kulak arkası yapar diye yeltenmiyorum . Ama ben artık içime atmaktan bıktım . Bir gün patlicam . O zman ne olur bilmiyorum.
Kız hala uyumadin mıMisafir yeni gitti
Uykusuz her gece düşmanım kendimeHaklısın canım
İyi geceler
Kuzum Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin inşallah.
Kız hala uyumadin mı
Aman düşman olma yarın bomba gibi uyanUykusuz her gece düşmanım kendime
Tahmin ettik zatenMisafir vardı Gökyüzüm
Kız sen seviyeleri yapmıyor muydun ?09.03.2022 Çarşamba
Sabah 10 da
5 kaşık menemen 1,5 kk beyaz peynir 7 zeytin 1 haş yumurta yeşillik 2 havuç
Ara 15 de
1 kase makarna çorbası
Akşam 19 da
3 kaşık pilav
2 servis kaşığı patlıcan musakka
4 kaşık yoğurt
1 kase salata
1,5 lt su
10.03.2022 Perşembe
Sabah 10 da
2 çatal patates kızartması 2 kk beyaz peynir 7 zeytin 1 domates 2 havuç
Öğlen 15 de
1 kase mercimek çorbası
Saat 18.30
Dün yedigimin aynısı
3 lt su
E Elif_Eylul
Kizlar yarın cuma geldik zurnanın zırt dediği yere gene
Yarin sabaha wc ye çiktiktan sonra saat 11.00 a kadar tartı fotografinizi atmanizi rica ediyorum,oruçlu,okulda,yada yurtdışinda olanlar saat 13.00 gibi tartilabilirsiniz,
Yarın ödül hakkınızı tartı sonrasi kullanabilirsiniz✌
Cuma dinlenme günü isteyen dinlenebilir
Sporda eş yada hâlaa orti istiyorum devam edicem ben diyen lutfen beni etiket yapsin yoksa herkes kendi sporuna devam etsin, Karar sizin herkese bol eksiler
M MissHayaLet
suspushanimcim
@Li_zigi
@Noisy Girl
@Chikolata_gozlum
@HuZuNMeLeGi
@Buralardutluuugdu
F Frozen01
@Pandora27
karamel Latte
M M_atruska
jtaime020626
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Gozdem__
@Birprensannesi27
H a p p y
Allah razı olsun canımCanım sonuna kadar haklısın eşin sana yeteri kadar değer vermemiş keşke özür dilemesydin diycem ama zaten sen cikmazdayim diyorsun. Bence çok fazla kendinden ödün vermişsin durumuna çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda ferahlık versin diğerleri de umarım sana yasattiklari bu hislerini inşallah yaşayıp görürler
Amin inşAllahHaklısın canım
İyi geceler
Kuzum Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin inşallah.
Kız hala uyumadin mı
Durumu degistiremiyorsan duruma gore davranmak en iyisi diye dusunurum ben . O yuzden bosver takma , cocuklarinla keyif yap araban vardir mutlaka keyif yap bol bol.Moralim sıfır kızlar . Nedenini biliyorsunuz . Ben artık yapamıyorum gerçekten . Çoçuklarıda alıp gitmek istiyorum. Keşke şu yalan dünyaya gelmeseydim diyorum . Bir yandanda sabır diyorum Rabbim herşeyin en iyisini verir hepsi imtihan . Ama benim gücüm küvettim kalmadı . Haklı olduğum halde haksız durumuna düşmekten çok yoruldum . Benden kocamdan be çocuklarımdan başka kişilerin gelip evimde kalmalarından bıktım . Bana hiç danışmadan hiç gönlün var mı bir müddet bizde kalsın olur mu ? Diye soran yok . Küçük kaynım kaçak geldi 3.5 sene bizde kaldı . Şimdide büyük kaynım 3 aydık bizde . Birde çocuklarıma ragmen sigara içiyor evde . Nefret ediyorum gecen gün sinirledim . Söyledim hareketlerini hiç sevmiyorum diye .
Alınmış . Dün tuttum özür diledim . En çok zoruma giden kızlar biliyor musunuz eşim hiç bir şekilde benim arkamda durmaması . Ve burası onunda evi demesi . Küçük kaynım bizimle ilerde aynısı yaptım burası benim evim dedi .
Hep kendimi dışlanmış hissediyorum. Bu kadar ailesine düşkün olmak neden ??? Karısını ve çoçuklatınk hep arka planda tutan ? Neden ya . Kozlar çıkmazdayım . Çekip gidesim var . Konuşsam kulak arkası yapar diye yeltenmiyorum . Ama ben artık içime atmaktan bıktım . Bir gün patlicam . O zman ne olur bilmiyorum.
Afiyet olsun canımBugün menüm sabah haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
2 dilim kepek ekmeği
Akşam
Bamya
4 YK makarna
Çay ile bir avuç kadar kabak çekirdeği
Su 2 lt
E Elif_Eylul M MissHayaLet @Gozdem__
Özür neden diliyosun canim bide alınıyor yani yapması gerekeni söylemende hatami,kayınlarinin kalacak baska yerimi yok sende kaliyolar,çocuklar esin sen kaynin bide,bize göre bunlar ters mesela keske konussan oturuptaMoralim sıfır kızlar . Nedenini biliyorsunuz . Ben artık yapamıyorum gerçekten . Çoçuklarıda alıp gitmek istiyorum. Keşke şu yalan dünyaya gelmeseydim diyorum . Bir yandanda sabır diyorum Rabbim herşeyin en iyisini verir hepsi imtihan . Ama benim gücüm küvettim kalmadı . Haklı olduğum halde haksız durumuna düşmekten çok yoruldum . Benden kocamdan be çocuklarımdan başka kişilerin gelip evimde kalmalarından bıktım . Bana hiç danışmadan hiç gönlün var mı bir müddet bizde kalsın olur mu ? Diye soran yok . Küçük kaynım kaçak geldi 3.5 sene bizde kaldı . Şimdide büyük kaynım 3 aydık bizde . Birde çocuklarıma ragmen sigara içiyor evde . Nefret ediyorum gecen gün sinirledim . Söyledim hareketlerini hiç sevmiyorum diye .
iyi geceler kizlar
Menum
Sabah
2 yumurtadan yulafli yumurta peynir zeytin cery domates 1b kahve
Ara
1b yulafli incirli cevizli kefir
Aksam
1tb taze fasulye 1 kase yogurt 1d ekmek
2lt su
7400 adim
Eki Görüntüle 3023120
Afiyet olsun kızlarGelelim bugun ne yedim
Oglen 13.50
Bir avuc kadar karisik cerez
14.30
Biraz ispanak sote yogurt
Tavuk corbasi
2 dilim tt ekmek
Ara 16
3 cilek
Bir mandalina
21
3 yk yogurt
Su 1 litre
Spor 4000 adim
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
GünaydınGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?