Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dur daha gececiler gelecek
Haklısın canım
İyi geceler kızlar hepinizi öpüyorum
İyi geceler
Kuzum Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin inşallah.
Misafir yeni gitti
Kız hala uyumadin mı

Kız sen seviyeleri yapmıyor muydun ?

Allah razı olsun canım
Haklısın canım

İyi geceler

Kuzum Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin inşallah.

Kız hala uyumadin mı
Amin inşAllah

Durumu degistiremiyorsan duruma gore davranmak en iyisi diye dusunurum ben . O yuzden bosver takma , cocuklarinla keyif yap araban vardir mutlaka keyif yap bol bol.

Bugün menüm sabah haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
2 dilim kepek ekmeği

Akşam
Bamya
4 YK makarna

Çay ile bir avuç kadar kabak çekirdeği

Su 2 lt

E Elif_Eylul M MissHayaLet @Gozdem__
Afiyet olsun canım
Özür neden diliyosun canim bide alınıyor yani yapması gerekeni söylemende hatami,kayınlarinin kalacak baska yerimi yok sende kaliyolar,çocuklar esin sen kaynin bide,bize göre bunlar ters mesela keske konussan oturupta
iyi geceler kizlar
Menum
Sabah
2 yumurtadan yulafli yumurta peynir zeytin cery domates 1b kahve

Ara
1b yulafli incirli cevizli kefir

Aksam
1tb taze fasulye 1 kase yogurt 1d ekmek
2lt su
7400 adim
Eki Görüntüle 3023120

Afiyet olsun kızlar

jtaime020626
Canım inan çok üzüldüm. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de kaynım yüzünden çok kavga ettim eşimle. Her zaman onlar benim ailem sen sonradan geldin derdi bana. İkinci çocuğumu kucagima almıştım daha 40 i çıkmamıştı belki, yine ezildigimi hissettim aldım iki çocuğu geldim babamın evine. Sonra ne oldu biliyor musun? Kayın validem eşim kayın babam herkes ama herkes ben geri döneyim diye özür diledi eşim ağla yalvar geri getirdi beni. O gün bu gündür asla abim haklı demez. Hep sen haklısın der. Çünkü gidemem sanıyordu. ( Bu arada kaynım asla özür dilemesi hala kendini haklı görüyor ben de artık asla yüz göz olmuyorum ) tabii bu bir örnek. Demiyorum ki herkesin resti böyle görülür benim eşim pişman oldu belki başkası olmaz ama diyeceğim o ki gitmeyiz sandıkları için bu kadar acımasız davranıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…