- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #18.041
Tamam canimCamım kaptanım hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun dün aktıf degıldım mısafırım vardı sporda bn kendıme eş arkadaş ısterım
Bnı mazur gör sımdı paylaşıyorumAamine dün menü paylaşmaşsın
Toparladım sen kaptanım hastasında hastalığınız bı geçsin bomba gibi döneceksin sahalaraAksam rahatsizlandim oyuzden ilac aldim portakal sürekli ihlamur falan derken şiştim özur diliyorum kizlar artı 200
Buhafta biraz toparlanmam lazım eklem ağrim çok var
Cok teşekkür ediyorum M MissHayaLet ablalarım sızlerın ve arkadaşlarımın sayesınde bu hafta daha da hırslandım aliştım bide artık hıc ara vermeden bıtırıyorum
Iyıymiş bakalım kimler hak kazandıBu hafta artı ödül hakki kazananlar olcak menüleri paylasanlar icin
Afiyet olsun canımSabah
Ikı yumurta dan salata
Ara
Kahve
Akşam
salata
Uç kaşık pilav
Çorba az içtım
Tavuk
İki adet de kuş lokumu
Kahve
E Elif_Eylul
Börek ayırdım kndıme 1 dılım bugun yıyecem ablam
Ilk defa böyle oldum covit çarpti sanirimHayırlı cumalar kızlar
Toparladım sen kaptanım hastasında hastalığınız bı geçsin bomba gibi döneceksin sahalara
Teşekkür ediyorumAfiyet olsun canım
Ilk defa böyle oldum covit çarpti sanirim
Tebrikler canım 1.3 kilo eksinGünaydın güzelliklerbol eksili bir gün olsun
İki haftada toplam 2 kilo gitmisTebrikler canım 1.3 kilo eksin
Tebrikler canım 1.3 kilo eksin
Süperizİki haftada toplam 2 kilo gitmis
Pazartesı tartıldıgımla aynıyım ama süper artış olmamışkaptanım
Menü kontrolu | Cuma | Cmrt | Pazar | Prt | Salı | Crb | Prs |
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |
E Elif_Eylul | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ||
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ |
M MissHayaLet | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |
K Klassklasik | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |
@Li_zigi | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |
@Gozdem__ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ |
M M_atruska | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | |
C Chikolata_gozlum | ✔ | ✔ | ✔ | ||||
F Frozen01 | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ||
| ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ | ✔ |
O zaman iki dilim börekKizlarrr bu hafta tam anlamiyla menü paylaşanlar ister hafta sonu ister hafta ici ödülünü kullanabilirler
K Klassklasik sende verdigin eksiden dolayi kullanabilirsinhariçler ödul yapabilirler
yoksa cezaliydin
Menü kontrolu Cuma Cmrt Pazar Prt Salı Crb Prs suspushanimcim ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ E Elif_Eylul ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ karamel Latte ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ M MissHayaLet ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Aamine ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ jtaime020626 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ K Klassklasik ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Li_zigi ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ @Gozdem__ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ Pandora27 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ D u t ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ M M_atruska ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ C Chikolata_gozlum ✔ ✔ ✔ F Frozen01 ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ H a p p y ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
Kız öyle düşünürsem daha çok kafa çıkarlar . Bir ara kuzenleri flan geldi geçti . Yine olan bana oldu .Durumu degistiremiyorsan duruma gore davranmak en iyisi diye dusunurum ben . O yuzden bosver takma , cocuklarinla keyif yap araban vardir mutlaka keyif yap bol bol.
Ben o kadar safım ki benim kalbim kırılsın ama kimsenin kalbi kırılmasın . Eşim büyüktür o lafını bilipte konuşsaydın dedi . Neyse dedim küçüklük bende kalsın yaptım . Dedim belki ders olur içmez ev içinde hala içiyor . Bok içsin . Allah’a havale ediyorum. 4 tane kızı var onunda .Afiyet olsun canım
Özür neden diliyosun canim bide alınıyor yani yapması gerekeni söylemende hatami,kayınlarinin kalacak baska yerimi yok sende kaliyolar,çocuklar esin sen kaynin bide,bize göre bunlar ters mesela keske konussan oturupta
Afiyet olsun kızlar
İşte sonunun seninki gibi biteceğini bilsem . Bir dakika durmam . Ama bir gün bardak taşacak ne zaman taşar bilmiyorum.jtaime020626
Canım inan çok üzüldüm. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de kaynım yüzünden çok kavga ettim eşimle. Her zaman onlar benim ailem sen sonradan geldin derdi bana. İkinci çocuğumu kucagima almıştım daha 40 i çıkmamıştı belki, yine ezildigimi hissettim aldım iki çocuğu geldim babamın evine. Sonra ne oldu biliyor musun? Kayın validem eşim kayın babam herkes ama herkes ben geri döneyim diye özür diledi eşim ağla yalvar geri getirdi beni. O gün bu gündür asla abim haklı demez. Hep sen haklısın der. Çünkü gidemem sanıyordu. ( Bu arada kaynım asla özür dilemesi hala kendini haklı görüyor ben de artık asla yüz göz olmuyorum ) tabii bu bir örnek. Demiyorum ki herkesin resti böyle görülür benim eşim pişman oldu belki başkası olmaz ama diyeceğim o ki gitmeyiz sandıkları için bu kadar acımasız davranıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?