Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aksam rahatsizlandim oyuzden ilac aldim portakal sürekli ihlamur falan derken şiştim özur diliyorum kizlar artı 200
Buhafta biraz toparlanmam lazım eklem ağrim çok var

Eklentiler

• IMG-20220311-WA0000.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 18
Hayırlı cumalar kızlar
Aksam rahatsizlandim oyuzden ilac aldim portakal sürekli ihlamur falan derken şiştim özur diliyorum kizlar artı 200
Buhafta biraz toparlanmam lazım eklem ağrim çok var
Toparladım sen kaptanım hastasında hastalığınız bı geçsin bomba gibi döneceksin sahalara

Kizlarrr bu hafta tam anlamiyla menü paylaşanlar ister hafta sonu ister hafta ici ödülünü kullanabilirler hariçler ödul yapabilirler​

K Klassklasik sende verdigin eksiden dolayi kullanabilirsin
yoksa cezaliydin
Menü kontroluCumaCmrtPazarPrtSalıCrbPrs
suspushanimcim
E Elif_Eylul
karamel Latte
M MissHayaLet
Aamine
jtaime020626
K Klassklasik
@Li_zigi
@Gozdem__
Pandora27
D u t
M M_atruska
C Chikolata_gozlum
F Frozen01
H a p p y

O zaman iki dilim börek yıyeyım

Durumu degistiremiyorsan duruma gore davranmak en iyisi diye dusunurum ben . O yuzden bosver takma , cocuklarinla keyif yap araban vardir mutlaka keyif yap bol bol.
Kız öyle düşünürsem daha çok kafa çıkarlar . Bir ara kuzenleri flan geldi geçti . Yine olan bana oldu .
Ben o kadar safım ki benim kalbim kırılsın ama kimsenin kalbi kırılmasın . Eşim büyüktür o lafını bilipte konuşsaydın dedi . Neyse dedim küçüklük bende kalsın yaptım . Dedim belki ders olur içmez ev içinde hala içiyor . Bok içsin . Allah’a havale ediyorum. 4 tane kızı var onunda .
İşte sonunun seninki gibi biteceğini bilsem . Bir dakika durmam . Ama bir gün bardak taşacak ne zaman taşar bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…