- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #18.021
Teşekkür ederim
Görünüyor tatlım. Hayırlı olsun başlangıcın. Bol eksilerin olsunYani tartım tam görünüyor mu bilmiyorum ama 65.1 çıktım Eki Görüntüle 3023235
Teşekkür ederimGörünüyor tatlım. Hayırlı olsun başlangıcın. Bol eksiklerin olsun
Teşekkür ederimhepimizin eksikleri böyle güzel olsun inşallah
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canım başlangıcın hayırlı olsun ekliyorum listeye her aksam menulerini bekliyoruzYani tartım tam görünüyor mu bilmiyorum ama 65.1 çıktım Eki Görüntüle 3023235
Teşekkür ederiz canimGLUTENSİZ PANCAKE
MALZEMELER
2 Yumurta
3-4 Yemek Kaşığı Mantar Unu
Dereotu
Maydonoz
Karabiber
Pulbiber
Kekik
Tuz
YAPILIŞI
Tüm malzemeler karıştırılır. Pancake tavasında arkalı önlü pişirilir.
Afiyet olsun ♡
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
@Li_zigi
Gurbettt42
C Chikolata_gozlum
F Frozen01
M M_atruska
suspushanimcim
@Gozdem__
K Klassklasik
D u t
karamel Latte
Jou
jtaime020626
Pandora27
Saliha40
@rainydyinlondon
M Mavi Menekse
Aamine
Iron Butterfly
Birprensannesi27
K Kampcikiz
Günaydın canım 1.55 eksin var tebrikler@Elif_Eylul
Günaydın canımGünaydın kızlar ❤
Gecmis olsun canim tamam canımAbla sabah wc ye kalktım tuvaletten sonra yanmam çoğaldı o yüzden 6,5 dan beri su iciyorum 1,5 lt tartılamadım sorun olur mu
Günaydın canım baslangıcın hayirli olsunGünaydın herkese bu da benden gelsin baslangıcı böyle yapayim
Camım kaptanım hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun dün aktıf degıldım mısafırım vardı sporda bn kendıme eş arkadaş ısterımKizlar yarın cuma geldik zurnanın zırt dediği yere gene
Yarin sabaha wc ye çiktiktan sonra saat 11.00 a kadar tartı fotografinizi atmanizi rica ediyorum,oruçlu,okulda,yada yurtdışinda olanlar saat 13.00 gibi tartilabilirsiniz,
Yarın ödül hakkınızı tartı sonrasi kullanabilirsiniz✌
Cuma dinlenme günü isteyen dinlenebilir
Sporda eş yada hâlaa orti istiyorum devam edicem ben diyen lutfen beni etiket yapsin yoksa herkes kendi sporuna devam etsin, Karar sizin herkese bol eksiler
M MissHayaLet
suspushanimcim
@Li_zigi
Gurbettt42
C Chikolata_gozlum
K Klassklasik
D u t
F Frozen01
Pandora27
karamel Latte
M M_atruska
jtaime020626
Aamine
@Gozdem__
Birprensannesi27
H a p p y
Bugün doktora gitAbla sabah wc ye kalktım tuvaletten sonra yanmam çoğaldı o yüzden 6,5 dan beri su iciyorum 1,5 lt tartılamadım sorun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?