Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lan yeter kaçamak yapanı ben atacam artık topikten . Yeter silkelenin kendinize gelin bu haftaki ceza fazla spor değil 1 günlük 2 günlük topikten atılmak baktık ki hiç uyulmuyo köklü atılacak

Lan yeter kaçamak yapanı ben atacam artık topikten . Yeter silkelenin kendinize gelin bu haftaki ceza fazla spor değil 1 günlük 2 günlük topikten atılmak baktık ki hiç uyulmuyo köklü atılacak
Eyvahhh sert kayaya çarptım gene

E Elif_Eylul bu kullanıcı adının kurtlar vadisiyle bir alakası var mı konudan cok alakasız olucak ama merak ettim görür görmez esime sordum elif Eylül polatınki değil miydi ya diye evlendikten sonra izletmeye calıstı da fanatik

Buyük kızım elif küçuk kızim eylül benim adım filiz 3tane cocugum var 20,15,3 yaslarinda canim

Beni ciddiye almayın kısmen tabi hem kendimi hem sizi motive etmeye çalışıyom . Kaptan ben değilim kimseye ceza vermek haddim değil ama etmeyin kaçırmayın
Canim herkes ortisine ceza verebilir oyuzden yaptik bu eslesmeyi menulerde eşini etiket yapıp uyarmak serbest

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…