- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #18.521
Cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruzyaTamamdır varımbakalım nasıl olacak
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Moralini düşürme canım duraklama dönemine girmişsindir daha farklı seyler yap her zaman yaptığından olumluya dogru gidersin inşallahSelam kızlarr. Bugün bildiğin depresyondayım hiç moralim yok bunca sporun karşılığı böyle gelince modum çok düştü. 2bin adım attım o derece keyif sıfır.
Menu paylaşımı heraksam yaparsan yatmadan sevinirim liste tutuyorum canimTeşekkür ederimbu arada aktif Olcam ama pazartesi ye kadar zor. Okyar tatil çocukların ikisi de evde eşim de evden çalışıyor nefes alamadım ki gireyim. Bir de iki çocuk yıkayıp giydirmek spor sayılıyor mu
Bence gayet güzel gidiyosun neden moralini bozuyosunki canim belkide incelmen oluyor kiloda gitmeyebilir lutfen moral bozmak yokSelam kızlarr. Bugün bildiğin depresyondayım hiç moralim yok bunca sporun karşılığı böyle gelince modum çok düştü. 2bin adım attım o derece keyif sıfır.
Ama karikatürsüz olmaz yaa böyle çok mutsuz bir yazı oldu olmasın o kadar sizin canınız sıkılmasın
Eki Görüntüle 3023752
Canımm sağ ol geçer bugün relax gün ilan ettim kaç gündür beyin kalmıyordu yürümekten bu hafta birinciliği başkasına bırakıyorum. Yemeği daha fazla kısıp yürüyüşü insani ölçekte yapmayı planlıyorum fazla yemişim demek ki. Hepiniz iyi ki varsınız.Moralini düşürme canım duraklama dönemine girmişsindir daha farklı seyler yap her zaman yaptığından olumluya dogru gidersin inşallah
Yok yok pes etmedik devam ediyoruz ama fazla beklentiye girmişim herhalde haklısın hem de çok kaptanımBence gayet güzel gidiyosun neden moralini bozuyosunki canim belkide incelmen oluyor kiloda gitmeyebilir lutfen moral bozmak yok
İşte bu olumsuzluktan bile olumlu çıkarmakSelam kızlarr. Bugün bildiğin depresyondayım hiç moralim yok bunca sporun karşılığı böyle gelince modum çok düştü. 2bin adım attım o derece keyif sıfır.
Ama karikatürsüz olmaz yaa böyle çok mutsuz bir yazı oldu olmasın o kadar sizin canınız sıkılmasın
Eki Görüntüle 3023752
İyiyim şükür canım bence grip gibi geldi gecti
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul K Klassklasik
Sabah aç karnına maydanoz detox
20 dk sonra 1 poğaça çeyrek tost 1 fincan form çayı
Ara 1 avuç kuru üzüm
Öğlen yulaf lapası
Ara tarçınlı kahve 3 kare bitter
Akşam 1 kase çorba 3 çatal erişte
1 bardak şekersiz çay
3,5 litre su
Spor yok
Olur canım tabii basarıcazCanımm sağ ol geçer bugün relax gün ilan ettim kaç gündür beyin kalmıyordu yürümekten bu hafta birinciliği başkasına bırakıyorum. Yemeği daha fazla kısıp yürüyüşü insani ölçekte yapmayı planlıyorum fazla yemişim demek ki. Hepiniz iyi ki varsınız.
Sağol balım an itibari ile aralıklı oruca başladımAfiyet olsun canım
Hayırlı uğurlu olsunSağol balım an itibari ile aralıklı oruca başladım
Bak sen şu yaramazlara
Bi arkadaş
Afiyet olsunGünü bitiriyorum az kaldı M MissHayaLet
40 dakika leslie
Kahvaltı 9:00 5 yk menemen 2 peynir cubugu 1 tatlı kaşığı ev yapımı kahvaltılık salca 1 dilim ekmek
Aksam 1800 2 kasık bulgur pilavı 6-7 yemek kaşığı taze fasulye
Atıştırmalık Badem fındık ceviz Ara öğün türk kahvesi
Su 2.5 litre
E Elif_Eylul
Afiyet olsun
Hemde en zor sporTeşekkür ederimbu arada aktif Olcam ama pazartesi ye kadar zor. Okyar tatil çocukların ikisi de evde eşim de evden çalışıyor nefes alamadım ki gireyim. Bir de iki çocuk yıkayıp giydirmek spor sayılıyor mu
Ara 1 avuç kuru üzüm
Öğlen yulaf lapası
1 bardak şekersiz çay
3,5 litre su
Spor yok
Gazan mübarek olsunSağol balım an itibari ile aralıklı oruca başladım
Ara 1 avuç kuru üzüm
Öğlen yulaf lapası
1 bardak şekersiz çay
3,5 litre su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?