Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlarr. Bugün bildiğin depresyondayım hiç moralim yok bunca sporun karşılığı böyle gelince modum çok düştü. 2bin adım attım o derece keyif sıfır.

Ama karikatürsüz olmaz yaa böyle çok mutsuz bir yazı oldu olmasın o kadar sizin canınız sıkılmasın

Selam kızlarr. Bugün bildiğin depresyondayım hiç moralim yok bunca sporun karşılığı böyle gelince modum çok düştü. 2bin adım attım o derece keyif sıfır.
Moralini düşürme canım duraklama dönemine girmişsindir daha farklı seyler yap her zaman yaptığından olumluya dogru gidersin inşallah

Menu paylaşımı heraksam yaparsan yatmadan sevinirim liste tutuyorum canim
Adım sayarin varsa adım atabilirsin ev işide spordan sayiliyor ilk sayfada spor puanlari var egerki yaparsan menü yazarken sporunu yazip M MissHayaLet etiketlermisin oda spor listesi tutuyor

Bence gayet güzel gidiyosun neden moralini bozuyosunki canim belkide incelmen oluyor kiloda gitmeyebilir lutfen moral bozmak yok

Moralini düşürme canım duraklama dönemine girmişsindir daha farklı seyler yap her zaman yaptığından olumluya dogru gidersin inşallah
Canımm sağ ol geçer bugün relax gün ilan ettim kaç gündür beyin kalmıyordu yürümekten bu hafta birinciliği başkasına bırakıyorum. Yemeği daha fazla kısıp yürüyüşü insani ölçekte yapmayı planlıyorum fazla yemişim demek ki. Hepiniz iyi ki varsınız.

İşte bu olumsuzluktan bile olumlu çıkarmak
Her neyse sıkıntın balon olup uçsun tatlım

E Elif_Eylul K Klassklasik
Sabah aç karnına maydanoz detox
20 dk sonra 1 poğaça çeyrek tost 1 fincan form çayı
Ara 1 avuç kuru üzüm
Öğlen yulaf lapası
Ara tarçınlı kahve 3 kare bitter
Akşam 1 kase çorba 3 çatal erişte
1 bardak şekersiz çay
3,5 litre su
Spor yok

Olur canım tabii basarıcaz

Bak sen şu yaramazlara
Bi arkadaş
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Hemde en zor spor saniyesi 100 pn dann hesaplıyalıyım bence
Afiyet olsun canım
Sağol balım an itibari ile aralıklı oruca başladım
Gazan mübarek olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…