- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #18.561
Bende aynen böyleyim hic sevmem camasır kaldırmayı
Abla bu hafta - 1kg bekliyorum sendenİlk sayfaya bak
Afiyet olsunBugün menüm sabah
Peynirli omlet
2 dilim kepek ekmeği
Zeytin
Ara 1 poğaça 1 dilim ince kek ödül
Akşam 4 YK makarna
Barbunya
Su 2 lt
Spor 4000 adim
Hehe bokbende
Abla bu hafta - 1kg bekliyorum senden
Aboo eşlerim değişmiş
Eşleşmeler 11mart 17mart Yuzdeler Aamine
@Gozdem__
Pandora27 81.85
81.1
89.3M Mavi Menekse
M M_atruska78.0
79.2D u t
K Klassklasik
E Elif_Eylul75.9
72.30
75.9@jtaime020626
@suspushanimcim68.8
68.1@MissHayaLet
@karamel Latte
C Chikolata_gozlum56.3
56.0
59.85@Mevsim_bahar83
K Kampcikiz67.2
65.10
Çok geçmiş olsun canımE Elif_Eylul abla oğlum çok hasta şuan yatırdık büyük ihtimalle en kısa zamanda anjiyo diyorlar o yüzden bu hafta eslasme de olmazsam olur mu
Biraz zor geçiyor bu ara
Yaaaa ama üzüldüm şuan gecmis olsun canim tamamE Elif_Eylul abla oğlum çok hasta şuan yatırdık büyük ihtimalle en kısa zamanda anjiyo diyorlar o yüzden bu hafta eslasme de olmazsam olur mu
Biraz zor geçiyor bu ara
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinE Elif_Eylul abla oğlum çok hasta şuan yatırdık büyük ihtimalle en kısa zamanda anjiyo diyorlar o yüzden bu hafta eslasme de olmazsam olur mu
Biraz zor geçiyor bu ara
Sana kıyamam Allahım çok acilinden şifalar versinn kuzumm. Şuan çok üzüldüm çok çabuk iyileşsin anjiyo neden gerekti ay çok üzüldüm. Çok çabuk iyileşsin kuzucuk.E Elif_Eylul abla oğlum çok hasta şuan yatırdık büyük ihtimalle en kısa zamanda anjiyo diyorlar o yüzden bu hafta eslasme de olmazsam olur mu
Biraz zor geçiyor bu ara
Cookk gecmiş olsun Rabbim acil sifalar versinE Elif_Eylul abla oğlum çok hasta şuan yatırdık büyük ihtimalle en kısa zamanda anjiyo diyorlar o yüzden bu hafta eslasme de olmazsam olur mu
Biraz zor geçiyor bu ara
Eee gene esleri degiscemÖyle deme şimdi pozitif düşün
Ay canım çok geçmiş olsunE Elif_Eylul abla oğlum çok hasta şuan yatırdık büyük ihtimalle en kısa zamanda anjiyo diyorlar o yüzden bu hafta eslasme de olmazsam olur mu
Biraz zor geçiyor bu ara
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin Allah yar ve yardımcınız olsunE Elif_Eylul abla oğlum çok hasta şuan yatırdık büyük ihtimalle en kısa zamanda anjiyo diyorlar o yüzden bu hafta eslasme de olmazsam olur mu
Biraz zor geçiyor bu ara
Afiyet olsun canımBugün menüm sabah
Peynirli omlet
2 dilim kepek ekmeği
Zeytin
Ara 1 poğaça 1 dilim ince kek ödül
Akşam 4 YK makarna
Barbunya
Su 2 lt
Spor 4000 adim
Hele ben varya o şırfıntı chloe tıngın hareketlerını yapacam dıye canlarım çıktı ayaklarım tıtrdı de sadece 1kilo verebilmissim ya resmen senınleyım ortimmmmm sonuna kadar erısın artık şu gobusler basenlerM M_atruska canımm bence çok güzel bir ekip arkadaşlığı oldu başarılarının devamını diliyorum inşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolara varırız.Aamine yeni ortimm bu hafta çok inanılmaz gazlıyım isyankarım olabildiğince az yiyip sporu da yaparak daha büyük bir intikam hazırlığı içindeyim. Benimle misin ortim
Eki Görüntüle 3023761
Aaa doğru tamam unutdumya 1 kilo artı gel no problemEee gene esleri degiscem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?