- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #19.041
Eee kackere etiket yaptim geldinmi hayir o icindekine selam soyleBen ekmek arası ayran yedim durum yemedim .. 1 saate acıkıyorum 2 gundur çikolata kek börek. Icime biri kacti.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee kackere etiket yaptim geldinmi hayir o icindekine selam soyleBen ekmek arası ayran yedim durum yemedim .. 1 saate acıkıyorum 2 gundur çikolata kek börek. Icime biri kacti.![]()
Cezası neyse çekerimYe canim sen ona bakarsan lahmacunuda yememiz lazim![]()
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin inşallahSahur yok
İftar
1.5 kepçe yoğurt çorbası, 1 tabak kabak spagetti, 1 kase yoğurt, 1 salatalık
Su 1.5 litre 3e tamamlarım
Spor bitirince yazarım
M MissHayaLet
@karamel Latte
E Elif_Eylul![]()
2 ödulumüz vardi bu hafta✌Cezası neyse çekerim![]()
Gecerli canımİlk sayfada ev temizliği gördümkesinlikle yararlanmak isterim bugun bundan hala gecerliyse
![]()
Teşekkürler canımAfiyet olsun canımpişii
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun abla
Afiyet olsun![]()
Ben onları unutmuştum valla2 ödulumüz vardi bu hafta✌
Ok muKontrol edildi asayiş berkemal
![]()
Anladım canım çok ama diyetisyen menüsüne lütfen dikkat et olur mu.Biraz azaltmışı canım Yarında böyle olacak Pazartesi günü asıl menü gelecek canım Benim hafta sonları hep böyle
Ben hatirlatirimBen onları unutmuştum valla![]()
Geçerli canımİlk sayfada ev temizliği gördümkesinlikle yararlanmak isterim bugun bundan hala gecerliyse
![]()
OldumuBen kontrol ettim![]()
Sok markette toz probiyotik var yoğurdu onunla mayalabilirsin kaptanım bağırsaklarını duzenler hemde pahalı değil bir kere mayalayinca 4 defaya kadar sürdürebilir sin probiyotik devam eder 5. Defada yeniden alırsın toz probiyotik yoğurt mayasindanIyi gelmedi canim parasinida gectim biseye yaramadi
Biliyorum onu canım zaten normal mayaliyorum süt alıp yogurdu hazir almiyoruz bakayim surekli yiyince bisey olcakmiSok markette toz probiyotik var yoğurdu onunla mayalabilirsin kaptanım bağırsaklarını duzenler hemde pahalı değil bir kere mayalayinca 4 defaya kadar sürdürebilir sin probiyotik devam eder 5. Defada yeniden alırsın toz probiyotik yoğurt mayasindan
Markasi nedir .. hic gözüme carpmadi..Sok markette toz probiyotik var yoğurdu onunla mayalabilirsin kaptanım bağırsaklarını duzenler hemde pahalı değil bir kere mayalayinca 4 defaya kadar sürdürebilir sin probiyotik devam eder 5. Defada yeniden alırsın toz probiyotik yoğurt mayasindan
Disardayim alisverisle ugrasiyoz eve gidince alisveris yerlestirip cocuklari banyo yaptiracamNerdesin![]()