- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #19.121
Ama benim sana demem gerekirmi sence bir yerden devam et diye mesajlara bakinca buraya yazmissin diger tarafada yazmissin bunu sen degil baskasida olsa ayni seyi yaparimMesajınızla karşılaşınca acaba dedim yanlış bir şey mi yazdim mesajlarimda.Birincisi ben motive olmak için birkaç yere yazdım. Siz bana güzel bir dille,canım konsantre olamazsın,bak emek veriyoruz,istersen bir yerden devam et tarzı yaklasabilirdiniz. İkincisi de
"Not.....Sadece Burda Devam Etmek İsteyen Girebilir
" bu not,ben buraya başlamadan önce yoktu. (düzenleme saati 40 dak önce) dolayısıyla yazmayan kural için benim suçum ne.
Bir an dedim ne yemeğiiiŞaka şaka muz yiyim
Saat 15 00 da yemistim enson
Yok yemem ben zaten bu saatteBir an dedim ne yemeğiii
Oohh iiyii bariiiYok yemem ben zaten bu saatte
Teşekkür ederim kaptanım yarın güzelce kaçamaksın günlere devamAfiyet olsun canım
Kilonu hedefini yaziyorum cumadan cumaya tartıl ozaman
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım tek ögün yaptığın için sıkıntı yok 2.ci ödülü kullanmış oldun
İnşeAllah canım . İnsan yeter ki istesin yapar gerçekten . Anneme dedim kilo vermiş miyim . ? Dedi yok canım neredeEminim canım sen yaparsın
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul menüm aşağıda kaptanım iyi akşamlar
Uyanınca:
300 ml anne cayi
Kahvaltı:
YOK
Öğle:.
5YK bulgur pilav
1 kase cacık
Ara:
YOK
Akşam:bol acılı tavuk durum
3 bardak ayran
Ara:.
1 kupa çay
300 ml anne cayi
Su:
1.7 lt
Spor:
200 ip atlama
15 dk bölgesel hareketler
Adım: 3058
M MissHayaLet
Afiyet olsun canımMenü
SABAH
ISPANAKLI YUMURTA
CEVİZ
PEYNİR
SALATALIK
DOMATES
YEŞİLLİK
ARA ÖĞÜN
KEFİR +MUZ 1. ARA ÖĞÜN
KEFİR +ELMA 2. ARA ÖĞÜN
FINDIK+BADEM 3. ARA ÖĞÜN
MADEN SUYU
AKŞAM
KÖFTE +PATATES
BULGUR PİLAVI
SALATA
KARNABAHAR
SU》1,5 LİTRE
E Elif_Eylul
♡
Senin adına çok sevindim canim iyki icini dökmüşsünHe kızlar birde ben dün eşime öyle böyle uzun degil baya uzun bir mesaj yazdım . İçimi döktüm ne var ne yok söyledim . Daha söyleyemediklerinde vardı tabii . En önemli olan şeyleri yazdım . Bugün gidip bir daire bakacaklardı abisi için dua edinde olsun . Artık 3.cü kişi flan girmesin aramıza . İnşAllah ev olurda bende rahat edrim artık . Beni anladığından eminim . Ve o yüzden bugün daha moralim iyi . Annemin o kadar uzakta olmamasına rağmen 1.5 aydır yüzlerini gördüğüm yok . Olurda annesini gördü o yüzden bize böyle davranıyor demesinler diye . Ya aramıyorum bile öz annemi aramıyorum ki dolduruşuna geldi demesinler diye .
Kuzu basen için hareketlere bak eğer ki gitmezse.Teşekkür ederim kaptanım yarın güzelce kaçamaksın günlere devamhaftaya Cuma’ya bomba gibi düşecem
İnşeAllah canım . İnsan yeter ki istesin yapar gerçekten . Anneme dedim kilo vermiş miyim . ? Dedi yok canım nerededalga geçiyor dedim bu kadar kilo olmuşum . Yeter artık dedi . Dedim 8 kilo daha vereyim nolur ne olmaz Ramazan’da alırsam eski fazla olsun benim hem. YüZüm çöktüğü için hemen belli oluyor kilo verdiğim . Bende göbekte gidiyor ama basenler sanki çivi çakmışlar ya
Afiyet olsun kuzumMenü
SABAH
ISPANAKLI YUMURTA
CEVİZ
PEYNİR
SALATALIK
DOMATES
YEŞİLLİK
ARA ÖĞÜN
KEFİR +MUZ 1. ARA ÖĞÜN
KEFİR +ELMA 2. ARA ÖĞÜN
FINDIK+BADEM 3. ARA ÖĞÜN
MADEN SUYU
AKŞAM
KÖFTE +PATATES
BULGUR PİLAVI
SALATA
KARNABAHAR
SU》1,5 LİTRE
E Elif_Eylul
♡
Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin kuzum gerçekten çok zor günler geçirmişsin inşallah olurHe kızlar birde ben dün eşime öyle böyle uzun degil baya uzun bir mesaj yazdım . İçimi döktüm ne var ne yok söyledim . Daha söyleyemediklerinde vardı tabii . En önemli olan şeyleri yazdım . Bugün gidip bir daire bakacaklardı abisi için dua edinde olsun . Artık 3.cü kişi flan girmesin aramıza . İnşAllah ev olurda bende rahat edrim artık . Beni anladığından eminim . Ve o yüzden bugün daha moralim iyi . Annemin o kadar uzakta olmamasına rağmen 1.5 aydır yüzlerini gördüğüm yok . Olurda annesini gördü o yüzden bize böyle davranıyor demesinler diye . Ya aramıyorum bile öz annemi aramıyorum ki dolduruşuna geldi demesinler diye .
2 puan canım zıplamak 1 puanM MissHayaLet ip atlama falan kacti ilk sayfaya yazcaktim kafa kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?