- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #19.261
Akşam 2 biber dolması bir kase yoğurt yedim. Çay içerken de yanında biraz yer fıstığı ve 2-3 tane hurmalı yulaflı top
Kuzum yarın sabah başlangıcı at sen buraya ya da pazartesi at ama iki günde bile kilo veriliyor.Kilo bildirimini ne zaman yapıyoruz acaba :)
Afiyet olsun canımAkşam 2 biber dolması bir kase yoğurt yedim. Çay içerken de yanında biraz yer fıstığı ve 2-3 tane hurmalı yulaflı top
Tarti gunleri pazartesi cuma canimKilo bildirimini ne zaman yapıyoruz acaba :)
Afiyet olsun canım 1ögünmü yapiyosunAkşam 2 biber dolması bir kase yoğurt yedim. Çay içerken de yanında biraz yer fıstığı ve 2-3 tane hurmalı yulaflı top
Yazarım abla.Evet canim ona gore listeye ekleyim olurmu aksam yazamazsan sabah mutlaka yazarmisin
Kocam bana imtihan oldu adetacıldırasım geldi cips alıp gelmiş hic yemeden odayı terk ettim
Ay yok ben akşam yediklerimi yazacağım sandım bugün, sabahta tost yemiştim bugün pek diyet niyetli başlamadığım içinAfiyet olsun canım 1ögünmü yapiyosun
Gün bitiminde yediklerini yaziyoruz canim sorun yok yarin yazarsin detayliAy yok ben akşam yediklerimi yazacağım sandım bugün, sabahta tost yemiştim bugün pek diyet niyetli başlamadığım içinyarın daha detaylı menümü yazarım
Iyi olacağım insaAllah ablam Allah razı olsun sen nasıl oldun@Li_zigi iyimisin
Şukür iyiyim bendeIyi olacağım insaAllah ablam Allah razı olsun sen nasıl oldun
Çok şükür abla Allah can sağlığı versin hersey geliyor peşin sıraŞukür iyiyim bende
En kısa zamanda iyi ol canımÇok şükür abla Allah can sağlığı versin hersey geliyor peşin sıra
Amin insaAllah tatlımEn kısa zamanda iyi ol canım
Tamam menunu yaz sonra uyu
Cipside ben sevmemKocam bana imtihan oldu adetacıldırasım geldi cips alıp gelmiş hic yemeden odayı terk ettim
Patos var acilı yuvarlak kafam kadar o cokzel oluyorCipside ben sevmem
Sen uyumadinmiydinTamam menunu yaz sonra uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?