- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #19.321
Lipoyu yaptırmam coookk uzun mevzu ama videolarını izleyip gittim yaptirdim genetik olayına gelince ailede tek ben böyleyim başka kimsede yok yani ailemdeki herkes 48 kg ile evlenmiş 3. Çocuktan sonra kilo verememiş ben tam tersiAman ya bilmiyorum ki genetik işte . Ama dediğin gibi spor her zman ömür boyu şart . Ama gidiyor . Canım andulasyom flan bilmiyorum en doğalı hangisiyse onunla yola devamkız lipoyu nasıl yaptın ben video gördüm ödüm koptu
Merhaba canım . Kız ben o kadar yoğundum ki . Seni etiket yapmayı umuttum . Kusura bakma bugünden itibaren etiket yapacamafiyet olsun yağ olmasın . Hafta içi muhakkak adımların daha fazla olsun tamm mı canım .aktif olmaya çalış ki bende motive olayım
iyi geceler kizlar
Menum
Sabah
2 yumurtadan yulafli yumurta zeytin peynir 1k recel 1k fistik ezmesi 4 cery domates 1b tarcinli kahve
Ara 1 top dondurma
Aksam
4 izgara kanat patlican salatadi ve sade salata 2d Ekmek
2lt su
300 adim
Aslinda bugun cok hareket ettim ama tlf yanimda degildi
Eki Görüntüle 3024504
Afiyet olsun kızlarIyi geceler kizlar ,ben de uyudum uyandim cocuklari uyuturken uyuya kallmisiz. Mide bulantisi ile uyandim
Aksam parmak balik yemistik ondan mi anlamadim.
Sabah 10.00
2 dilim tt ekmek
Biraz patatesli yum.
Domates
Kohlrabi
Biraz kaymak
1tk bal
Ara 12.30
2mandalina .
16.30
Biraz yer fistigi
Cok az kuru üzüm
Aksam 19.
3 parmak balik
Salata
Su 1 litre
Spor 5.000adim.ortim sen ne yaotin bugun
Günaydın
Güzel Kadınlar
Günaydın
Günaydın kızlarGunaydinnn
Bizim burda yüksek kar yok kar az 10 cm falandır ama bir buz bir soğuk sularımız dondu1metreden 1buçuk metre ye çikan kar
Menu Kontrolu | Cuma | C.m.t | Pazar | P.z.t | Salı | Ç.r.b | P.r.b |
M MissHayaLet | |||||||
E Elif_Eylul | |||||||
| |||||||
| |||||||
C Chikolata_gozlum | |||||||
M Mavi Menekse | |||||||
K Kampcikiz | |||||||
| |||||||
@Hacerrrrrrrrrrrrr | |||||||
@Gozdem__ | |||||||
| |||||||
@Mevsim_bahar83 | |||||||
| |||||||
M M_atruska | |||||||
| |||||||
K Klassklasik | |||||||
| |||||||
|
Şöyle düşün ben tam tepede oturup bursayi seyrediyorum yani merkezi görüyoruz yuksek oldugu icin yağyorBizim burda yüksek kar yok kar az 10 cm falandır ama bir buz bir soğuk sularımız dondu
Eline sağlık kaptanım bu haftayı kacamaksiz bir atlatabilirsem benden iyisi Şam'da kayısı
Menu
KontroluCuma C.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b P.r.b M MissHayaLet E Elif_Eylul karamel Latte jtaime020626 C Chikolata_gozlum M Mavi Menekse K Kampcikiz D u t @Hacerrrrrrrrrrrrr @Gozdem__ Pandora27 @Mevsim_bahar83 suspushanimcim M M_atruska H a p p y K Klassklasik KumsalveDeniz zmfaze
Evet tepelere daha çok yağıyorŞöyle düşün ben tam tepede oturup bursayi seyrediyorum yani merkezi görüyoruz yuksek oldugu icin yağyor
Rica ederimEline sağlık kaptanım bu haftayı kacamaksiz bir atlatabilirsem benden iyisi Şam'da kayısı
He valla eli sopalı kankimRica ederim
Olucak valla kankin sıkı sıkı döver seni
Sundan 3 4 seneye kadar o dediklerin toktu ama artik kar küreme araci surekli koyde duruyorBursa'da yanii Uludağ nasıl oluyor sizin köyde dagdaysa yağar yaşama engel olmuyorsa hazırlığınız varsa köy yolları açılıyorsa belediye tarafından daha ne tadını çıkarın miss gibi
Evet olmalı acil bir durum olsa Allah korusunSundan 3 4 seneye kadar o dediklerin toktu ama artik kar küreme araci surekli koyde duruyor
Ben büyük kiza hamileyken de boyleydi kaya kaya gitmistik doguma⛷⛷⛷Evet olmalı acil bir durum olsa Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?