Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman ya bilmiyorum ki genetik işte . Ama dediğin gibi spor her zman ömür boyu şart . Ama gidiyor . Canım andulasyom flan bilmiyorum en doğalı hangisiyse onunla yola devam 🥰 kız lipoyu nasıl yaptın ben video gördüm ödüm koptu 😩

Merhaba canım . Kız ben o kadar yoğundum ki . Seni etiket yapmayı umuttum . Kusura bakma bugünden itibaren etiket yapacam 🥰 afiyet olsun yağ olmasın . Hafta içi muhakkak adımların daha fazla olsun tamm mı canım .aktif olmaya çalış ki bende motive olayım 🥰
Lipoyu yaptırmam coookk uzun mevzu ama videolarını izleyip gittim yaptirdim genetik olayına gelince ailede tek ben böyleyim başka kimsede yok yani ailemdeki herkes 48 kg ile evlenmiş 3. Çocuktan sonra kilo verememiş ben tam tersi

:uykucu:iyi geceler kizlar :uykucu:
Menum
Sabah
2 yumurtadan yulafli yumurta zeytin peynir 1k recel 1k fistik ezmesi 4 cery domates 1b tarcinli kahve

Ara 1 top dondurma

Aksam
4 izgara kanat patlican salatadi ve sade salata 2d Ekmek
2lt su
300 adim
Aslinda bugun cok hareket ettim ama tlf yanimda degildi :uykucu::uykucu:

Eki Görüntüle 3024504

Iyi geceler kizlar ,ben de uyudum uyandim cocuklari uyuturken uyuya kallmisiz. Mide bulantisi ile uyandim 🥴

Aksam parmak balik yemistik ondan mi anlamadim.

Sabah 10.00
2 dilim tt ekmek
Biraz patatesli yum.
Domates
Kohlrabi
Biraz kaymak
1tk bal

Ara 12.30
2mandalina .

16.30
Biraz yer fistigi
Cok az kuru üzüm

Aksam 19.
3 parmak balik
Salata

Su 1 litre
Spor 5.000adim.ortim sen ne yaotin bugun
Afiyet olsun kızlar😘
Günaydın
Güzel Kadınlar :KK200:

Günaydın kızlar 🤩💕💕💕

Bizim burda yüksek kar yok kar az 10 cm falandır ama bir buz bir soğuk sularımız dondu 😱😱
Şöyle düşün ben tam tepede oturup bursayi seyrediyorum yani merkezi görüyoruz yuksek oldugu icin yağyor🙈

Bursa'da yanii Uludağ nasıl oluyor sizin köyde dagdaysa yağar yaşama engel olmuyorsa hazırlığınız varsa köy yolları açılıyorsa belediye tarafından daha ne tadını çıkarın miss gibi😋😋
Sundan 3 4 seneye kadar o dediklerin toktu ama artik kar küreme araci surekli koyde duruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X