Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki samsung saymıyor bile beyinsiz saat😶‍🌫️
Halbuki ne kadar pahalı 🥴
Boşuna endiseleniyorlar zaten görünüyorlar bahçede öğretmenler başlarında sanırsın şeytan taşlamaya gelmişler kapi önünde bi bağırıp çağırıs😂
Bencede boşuna. Onlarda alisacaklar inşallah. Şayet zaten okul bahçesine girmek yasaklanacak
Bakayım ya sabah beri yürüyorum neredeyse daha 3222 saymış 😁😁
A101den piranha markasına bak o çok güzel. Bimden aldım 1 gün şarj oluyor 2ci gün zaten çalışmıyor eşim uyardı beni ilk. Ben gene kafamın dikine gittim aldım 2 sonra çöp
Şekersiz 11. Gün
Bugünki menüm
09:00 Türk kahvesi
12:00 acılı ekşili çorba, 8 dilim suşi
13:00 1 elma, 1 nektari.
Günü böyle kapatıyorum yarın sabaha kadar yeşilçay ve kahve ile devam edeceğim
E Elif_Eylul
Bana göre bu ölümüne diyet😁😁

Bencede boşuna. Onlarda alisacaklar inşallah. Şayet zaten okul bahçesine girmek yasaklanacak

A101den piranha markasına bak o çok güzel. Bimden aldım 1 gün şarj oluyor 2ci gün zaten çalışmıyor eşim uyardı beni ilk. Ben gene kafamın dikine gittim aldım 2 sonra çöp

Ozaman a101 e geliyo arada orayı takip edeyim yada netten sipariş vereyim en iyisi

Hangi salatayı seviyorsan salata yap bolca
Tavuklu, bulgurlu, ton balıklı, yada semiz otu
Ben seçecek olsam tavuklu yaparım tavuğu tost makinasında yağsız kızart jülyen doğranmış lekilde, patlıcanı közle sarımsak katıp ez tabağa koy üstüne közkediğin tavukları koy birazda pul biber at hımmm😍

Valla en kısa yol kayısı çayı 🤣
Bakayim eve geldim maas fasulyeli salata yaptim hizlica biraz da tavuk vardi yedim. Ben maalesef yemege cok zaman ayiramiyorum. Arkadasimin kayinvalidesi vefat etti. Kurstan geldim salata vs yapip hemen ciktim. Eve gel mutfak toparla simdi kizin odasini toplayacagim. Yemek yapilacak. Cocuklari biraz disari cikaracagim daha.

Kayisi cayi da bakayim. Burada fa farkli farkli caylar denedim ama ise yaramadi bende.

Yasaklandı zaten okul bahçesinin dışımda birbirlerinin üstüne çullaniyorlar😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X