- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #106.841
Benim kız ananesine nezaman gitcen deyip duruyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halbuki ne kadar pahalıBenimki samsung saymıyor bile beyinsiz saat![]()
Bencede boşuna. Onlarda alisacaklar inşallah. Şayet zaten okul bahçesine girmek yasaklanacakBoşuna endiseleniyorlar zaten görünüyorlar bahçede öğretmenler başlarında sanırsın şeytan taşlamaya gelmişler kapi önünde bi bağırıp çağırıs![]()
A101den piranha markasına bak o çok güzel. Bimden aldım 1 gün şarj oluyor 2ci gün zaten çalışmıyor eşim uyardı beni ilk. Ben gene kafamın dikine gittim aldım 2 sonra çöpBakayım ya sabah beri yürüyorum neredeyse daha 3222 saymış![]()
Bana göre bu ölümüne diyetŞekersiz 11. Gün
Bugünki menüm
09:00 Türk kahvesi
12:00 acılı ekşili çorba, 8 dilim suşi
13:00 1 elma, 1 nektari.
Günü böyle kapatıyorum yarın sabaha kadar yeşilçay ve kahve ile devam edeceğim
E Elif_Eylul
Anneannesi senin annen oluyor sanırımBenim kız ananesine nezaman gitcen deyip duruyor![]()
Ozaman a101 e geliyo arada orayı takip edeyim yada netten sipariş vereyim en iyisiHalbuki ne kadar pahalı
Bencede boşuna. Onlarda alisacaklar inşallah. Şayet zaten okul bahçesine girmek yasaklanacak
A101den piranha markasına bak o çok güzel. Bimden aldım 1 gün şarj oluyor 2ci gün zaten çalışmıyor eşim uyardı beni ilk. Ben gene kafamın dikine gittim aldım 2 sonra çöp
Bana göre bu ölümüne diyet![]()
2 gündür takip yapamıyorum yakittenlove 2gundur menulerin yok
Evet malesef basen kovuyor sen gülme falan diyorAnneannesi senin annen oluyor sanırım![]()
Bakayim eve geldim maas fasulyeli salata yaptim hizlica biraz da tavuk vardi yedim. Ben maalesef yemege cok zaman ayiramiyorum. Arkadasimin kayinvalidesi vefat etti. Kurstan geldim salata vs yapip hemen ciktim. Eve gel mutfak toparla simdi kizin odasini toplayacagim. Yemek yapilacak. Cocuklari biraz disari cikaracagim daha.Hangi salatayı seviyorsan salata yap bolca
Tavuklu, bulgurlu, ton balıklı, yada semiz otu
Ben seçecek olsam tavuklu yaparım tavuğu tost makinasında yağsız kızart jülyen doğranmış lekilde, patlıcanı közle sarımsak katıp ez tabağa koy üstüne közkediğin tavukları koy birazda pul biber at hımmm
Valla en kısa yol kayısı çayı![]()
Yasaklandı zaten okul bahçesinin dışımda birbirlerinin üstüne çullaniyorlarHalbuki ne kadar pahalı
Bencede boşuna. Onlarda alisacaklar inşallah. Şayet zaten okul bahçesine girmek yasaklanacak
A101den piranha markasına bak o çok güzel. Bimden aldım 1 gün şarj oluyor 2ci gün zaten çalışmıyor eşim uyardı beni ilk. Ben gene kafamın dikine gittim aldım 2 sonra çöp
Bana göre bu ölümüne diyet![]()
O ne diyorBenim kız ananesine nezaman gitcen deyip duruyor![]()
Filiz bak nediyor kızın beni istemiyorO ne diyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun canım8 Eylül menü
10.30 2,5 dilim kepekli ekmek, 2 kk peynir,2 kare portakal parçacıklı bitter
16.30 1 tabak türlü yemeği, yoğurt, 1 kare portakal parçacıklı bitter
Su 3 3,5 lt olur
E Elif_Eylul
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım![]()
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
12:00 1 dereotlu poğaça 1 dilim peynir domatesbiber 2 taze incir
17:30 3 yk şehriye pilavı 6 yk taze fasülye 2 bardak ayran
3 taze incir
Bnde yemekteyizBen esra erolu açıyorum annem stardaki kadin programıni aciyor![]()
Afiyet olsunŞekersiz 11. Gün
Bugünki menüm
09:00 Türk kahvesi
12:00 acılı ekşili çorba, 8 dilim suşi
13:00 1 elma, 1 nektari.
Günü böyle kapatıyorum yarın sabaha kadar yeşilçay ve kahve ile devam edeceğim
E Elif_Eylul
Çıcukla çocuk olma de sendeFiliz bak nediyor kızın beni istemiyor![]()