- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #146.421
Hic bilmiyorum canım cok kalmıs hayırlısı böyleymişNebilim zaten kafam doluydu anlamadim
Nufus kagidimin fotolopisini getirmistim falan dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic bilmiyorum canım cok kalmıs hayırlısı böyleymişNebilim zaten kafam doluydu anlamadim
Nufus kagidimin fotolopisini getirmistim falan dedi
Ne canımO nerenin şeysi kiz
Sınava nüfus kağidi fotokopi kabul olmuyormus,oda akillim unutmus simdi aradim sordumHic bilmiyorum canım cok kalmıs hayırlısı böyleymişbende de bir korku var komisyon kötü olur da kalırsam diye bu işler nasip
![]()
Hee evet yok onu kabul etmezler nufus cuzdanı olcak kesinSınava nüfus kağidi fotokopi kabul olmuyormus,oda akillim unutmus simdi aradim sordum
Ocaga ertelenmis
Oy kiyamamHayır yani başkası ile eslesecekse diyorum. Ay napim beş altı defa emin misin dendi sanki![]()

Sen kahveni unutmazsın filizkooomHiçte demiyosunuz filiz bugün kahve içtinmi diye![]()
Malaesef unuttum simdi iciyorumSen kahveni unutmazsın filizkooom![]()
Neyse üzülme az icersin bugunMalaesef unuttum simdi iciyorum![]()
Sonuçta daktırsın daktırım benim böğrüm ağrıyiiiPratisyenim canım bölümüm yok![]()
Bu yol akreplerleee seviyesizlerleee ve davşankarla dolu evlaatHayır yani başkası ile eslesecekse diyorum. Ay napim beş altı defa emin misin dendi sanki![]()
Ettik ettik ettik

Kara kızı naptınGünler aylar sonra ilk kez tek dışarı çıktım![]()
Babaya sattımKara kızı naptın![]()

NasıldıııGünler aylar sonra ilk kez tek dışarı çıktım![]()