Yeğen meselesi

benim esim de yilda iki defa ucer aylik goreve gider. O surede ben ailemin yanina gitsem bir hafta zor durabiliyorum ki esim de virvir yapiyor evimize git gerekirse ailen gelsin yanina sen onlara yuk olma diye beni bogar 🤦🏼‍♀️ hakikaten aklım almıyor bu insanlari:olamaz:yani insan birbirini hic mi ozlemez hic mi yalniz kalmak istemez saka gibiler 🥴 ya da fazla mi belesciler acaba :işsiz:
İnsanlar garıp valla yaa gercekten anlam veremiyorum nefret edıyorum evimden herseyden artık kaldıramıyorum defol evınde otur esınle vakıt gecır ben neden kımseye gıtmıyorum nedir yanı

Aynen bı ıslerı varmıs geldıler ne zaman gıdecekler bellı degıl, hamıle oldugumuda soylemedım kımseye çıldırma noktasındayım
Valla benden sana tavsiye sekerim is yaptir. Vallahi bak. Yemek hazirlarken falan sooyle yalandan canim bi yardim edebilir misin falann ayagina kitle isi buna. Sen salata yap ben sunu yapaym faln diye. Ya da bi yemege baksana ben bi wcye gideym falan diye birak git 😁 ne kdr bunaltirsan o kadsr iyi. Ekmek elden su golden alistirma ben olsam canina okurdum :KK11:

Valla benden sana tavsiye sekerim is yaptir. Vallahi bak. Yemek hazirlarken falan sooyle yalandan canim bi yardim edebilir misin falann ayagina kitle isi buna. Sen salata yap ben sunu yapaym faln diye. Ya da bi yemege baksana ben bi wcye gideym falan diye birak git 😁 ne kdr bunaltirsan o kadsr iyi. Ekmek elden su golden alistirma ben olsam canina okurdum :KK11:
Zaten yapıyor kuzum o sorun degıl kı ev sıcak ben neden acık gezemıyorum ne ısın var evımde, belım falan agırıyo ayagımı dıkıp yatamıyorum, bi salın demı yaa ınsanda yuz olur 2 ay kalmışsın 1 yıl falan gelme kotan dolmus artık rezalet

Zaten yapıyor kuzum o sorun degıl kı ev sıcak ben neden acık gezemıyorum ne ısın var evımde, belım falan agırıyo ayagımı dıkıp yatamıyorum, bi salın demı yaa ınsanda yuz olur 2 ay kalmışsın 1 yıl falan gelme kotan dolmus artık rezalet
Esin ne düsünüyor sekerim bu konuda 🤔 seninle ayni fikirdedir umarim 🤗

Oda dıyor benı aramıyo gelecem dıye senı arıyo sende gelme de, ben napayım dıyor, ama bendr nasıl gelme deyım dıyemem asla :KK43:
Fazla kibarlik kendini sabote etmene neden olur vallahi esin hakli 🤭:cry: olan olmus gelmisler basina bari bundan sonra en azindan bebis icin yao fazla kibar olma. Ben kendmi iyi hissetmiyorm vs bsiler deyip yatak odaniza kac bari kitle kapiyi canin istemedkce cikma belki sıklr da giderler:olamaz: gerci dusuk bir ihtimal.ama olsun sen hamişsin takma fazla kafana rahat ol :KK68:

Fazla kibarlik kendini sabote etmene neden olur vallahi esin hakli 🤭:cry: olan olmus gelmisler basina bari bundan sonra en azindan bebis icin yao fazla kibar olma. Ben kendmi iyi hissetmiyorm vs bsiler deyip yatak odaniza kac bari kitle kapiyi canin istemedkce cikma belki sıklr da giderler:olamaz: gerci dusuk bir ihtimal.ama olsun sen hamişsin takma fazla kafana rahat ol :KK68:
Asla yapım degıl, kısılık olarak sorunum yok ama ben yatılı mısafır sevmıyorum bunlarda kı yatılı gıtme askı benı öldüruyo bıkkınlık geldi, kabusum oldu resmen yaa sabah gitmelerini ümit ediyorum, yoksa çıldırcam sabah mıdem cok bulanıyo anlamasınlar dıye cok kasıyorum, onlarda cocuk ıstıyo olmadı daha sımdı nazar olur vs cok korkuyorum

Asla yapım degıl, kısılık olarak sorunum yok ama ben yatılı mısafır sevmıyorum bunlarda kı yatılı gıtme askı benı öldüruyo bıkkınlık geldi, kabusum oldu resmen yaa sabah gitmelerini ümit ediyorum, yoksa çıldırcam sabah mıdem cok bulanıyo anlamasınlar dıye cok kasıyorum, onlarda cocuk ıstıyo olmadı daha sımdı nazar olur vs cok korkuyorum
Umarim giderler :KK50: sabaha yaz vallahi merak ettim ben de 🤭

Boyle fildir fildir gezip yatiya kalirlarsa pek bebek yapabileceklerini sanmiyorum ama hayirlisi 🤭😁

Boyle fildir fildir gezip yatiya kalirlarsa pek bebek yapabileceklerini sanmiyorum ama hayirlisi 🤭😁
Valla yaa hıc degılse bızı salsalarda hayatımıza baksak nedır yani:) ınsan 3 ay özlemez mi evini barkını ben olsam kesınlıkle cıkaramazlar evden

Oha konu nisanda açılmış dedim çoktan gitmistir dedim ama saka gibi hala sizde mi? Son durumlar ne?

çok ilginç ya kadın bumerang gibi. bir yere bırakıyorsun sonra çiftlenmiş olarak geri geliyor.
kaç ay kaldı sizde ve şimdi neden gelmişler eşiyle
2 aya yakın kaldı bızde benndayanamadım artık goturduk annesıne, şimdi kendı evınden geldı bize eşiyle 3 ayy sonra kavustular 5 gunde doydular demekki

Nasil yani simdi de esiyle beraber mi sizde yatili kalacaklar?
Cumartesı gelip pazar döneceklerdi guya ama su an ıcerde yatıyolar, bı arkadasıyla konusurken belli degıl belkı pazartesı gideriz dedi ben çıldırıyorum cidden gelene nasıl gelme deyım nasılll taktık verin

2 aya yakın kaldı bızde benndayanamadım artık goturduk annesıne, şimdi kendı evınden geldı bize eşiyle 3 ayy sonra kavustular 5 gunde doydular demekki
bir insan evliyse olgun bir yaştadır. neden size geliyor, yalnız kalamadığı için, bebek sanki. anlayacak gibi değiller eşinizin surat yapması lazım sizin de öyle.misafir tamam laf söylenmez de karşıdakinin de görgü bilmesi lazım biraz,o kadar misafirlik mi olur ya yatılı okula gelmiş gibi. bir de eşeyini getirmiş,çoğalarak geliyorlar

bir insan evliyse olgun bir yaştadır. neden size geliyor, yalnız kalamadığı için, bebek sanki. anlayacak gibi değiller eşinizin surat yapması lazım sizin de öyle.misafir tamam laf söylenmez de karşıdakinin de görgü bilmesi lazım biraz,o kadar misafirlik mi olur ya yatılı okula gelmiş gibi. bir de eşeyini getirmiş,çoğalarak geliyorlar
Çıldırcam artık gercekten bı gıtsınler arasa acmıcam, mesajına cevap vermıcem bı defol hayatımdan yaa senin derdınden erıdım bittim, esım evde yok aksam yemek derdım yok normalde kızımla basıt seyler yıyoruz, ee sımdı ne yapsam ne etsem kahvaltısı yemegı artı hamılelık bulantılar nedır cektıgım, esımdende nefret edıyorum işte bu aralar sinirimi bozuyor, ne gelenı bıtıyo ne gideni otel oldu evim

Back
X