Yeğen meselesi

Ahahahassdf milletteki rahatlıga bak ya,kendi dayali döşeli evin boş dururken alemin evinde aylarca ye iç yat surat cek yine de tınlama..bayıliyorum şu rahatliğa.Rica etsem sorar misiniz forumdan bir arkadas sordu diye, bu kafaya nasil ulaşılir?Bi de imzali resim istiyormus de.:)
Valla kendımız getırdık arabayla baktım olacagı yok, kayınbabam ne dedı yolu cektıgıne degdı mı dedi

Oha bi de esi denizci asker...bilmiyor muymus evlenirken eşinin sık seyahate çikacağını hatta evde çok az kalacağini...bu insanlar karantina salgin filan olmasa bile aylarca seferde kalıyor gorev geregi...galiba yeğeniniz sadece maaşa bakmış evlenirken ne iş yaptığini pek sormamis
Tek kalamıyormus evde malesefki

Valla kendımız getırdık arabayla baktım olacagı yok, kayınbabam ne dedı yolu cektıgıne degdı mı dedi
Götürdünüz mu evine ? Ayy iyi yapmışsınız gözünüz aydın . Kadın napti insan kendi gitmek istemez mi hiç ya pes ve umarım eşinizle aranızda sorun olmadı getirdiginiz içinde. Kp de çok biliyosa onlarda kalsın aylarca .

Değdi değdi deseydin :rolleyes: bu ne ya parazit olmuş iyice bu kadın, hem yapışip aylarca çıkmıyor hem özel aracla evine bıraltıriyor. Oh neyse kurtuldun kardeş, ben bile rahatladım

Bir insan kendi caaanım evi dururken ne diye başkasının evinde bunca zaman gönüllü kalmak ister anlamıyorum. Ama inan bana kötünün kötüsünün kötüsü var. Mesela bennnn.. Benim eşim de ramazan da iş olmayınca tutturdu köye gidelim biz bize olucaz çocuklar hiç olmazsa bahçe görür diye. Geldim geldiğime bin pişman oldum. Kayınlarım eşimin yiğenleri biz derken sayımız 6-8 arası gidip geliyor. Bu seneye kadar her ramazan geldim köyün eksigi ne varsa boyasi badanası temizligi bahce bakımı geleni gideni koşturdum. Bu sene iş varsa gelmiyorum dedim ona da esim yok dedi. Ama gekdigimin 2. gunü yine tonla iş çıkardılar. Eve dıs yalıtım yaptıracaklar. Balkonu büyüttüler şimdi kapattıracaklar. Hali hazırda varolan kamelyalı ve bahçe duvarlarını yıkıp tekrar yapıyorlar. Kömürlüğü genişletecek, Evin oturma odasını boyayacaklarmış. 2 işçi geliyor günlerdir. Sabah kahvaltısı, öyle yemeği, akşam yemeği hazırlıyorum. Birde çamaşır, ev temizliği, banyo, tuvalet temizliği, çocukların üstü başı sürekli batıyor, küçüğümün bahçede yanında durmalı, büyüğüme ödev yaptırmalıyım. Delirmek üzereyim ya sabır çeke çeke 2 haftayı zor bitirdim. Eşim 3 hafta daha kalalım istiyor. Bu virüse yakalanmadan ya da ben sinir krizi gecirmeden bir evime dönebilsem. Misafirin giderse ne mutlu gitmesede beni düşün. şükret. mutlu ol.

Götürdünüz mu evine ? Ayy iyi yapmışsınız gözünüz aydın . Kadın napti insan kendi gitmek istemez mi hiç ya pes ve umarım eşinizle aranızda sorun olmadı getirdiginiz içinde. Kp de çok biliyosa onlarda kalsın aylarca .
Eşinin 2 ay daha gelmıceği belli oldu bişe diyemedi oda napsın.. Ama yınede benı gotur dayı demedı bız ayarladık ve geldık

Değdi değdi deseydin :rolleyes: bu ne ya parazit olmuş iyice bu kadın, hem yapışip aylarca çıkmıyor hem özel aracla evine bıraltıriyor. Oh neyse kurtuldun kardeş, ben bile rahatladım
Valla sagol canım insanlar 2 ay kaldığına Allah razı olsun demez, getırdın dıye laf eder işte

Gözün aydın götürmüssünüz.Giderken teşekkür falan etti mi bari?
Yoo bişe demedi yaa, eşimin gorevınden dolayı yolda bıse demediler cok sukur getırdık yarında evımıze doncez oda biraz annesı ile kalsın kotu bı yere getırmedim

Yoo bişe demedi yaa, eşimin gorevınden dolayı yolda bıse demediler cok sukur getırdık yarında evımıze doncez oda biraz annesı ile kalsın kotu bı yere getırmedim
Günlerce kal sonra teşekkür bile etme al işte.Kötü yer bile olsa boşverin zaten.

Çok ilginç gerçekten. Kadın ayrı tuhaf ailesi ayrı tuhaf. Eşi de bir başka tuhaf. Ben abimde bile 2 günden fazla kalmam rahatsız olurlar diye millet gidip dayısında 2 ay kalıyor. Üstüne üstlük evli barklı insan, ailesinin evi de müsait. Bence bir daha böyle bir şeye müsade etmeyin.

Çal keke çal gecen ay götürüp bıraktık, bu ay eşiyle bı bahane bulup geldi. Cumartesı gelıp pazar döncez dedi tabıkı dönmediler bakalım ne zaman gıdecekler, eşim gece vardiyasında ben bunları cekmek zorunda mıyım, ev cok sıcak kapalı duruyorum neden yaa, artı hamileyım ozellıkle soylemedım buna nazar olmasın diye gebercem arada, o kadar surat yaptım falan ben bunu goturdum bıraktım bana bırı bunu yapsa asla yuzune bakmam ama demekkı ıyı yanım agır basıyor.. Ben nasıl kurtulcam bu yapıskandan

Çal keke çal gecen ay götürüp bıraktık, bu ay eşiyle bı bahane bulup geldi. Cumartesı gelıp pazar döncez dedi tabıkı dönmediler bakalım ne zaman gıdecekler, eşim gece vardiyasında ben bunları cekmek zorunda mıyım, ev cok sıcak kapalı duruyorum neden yaa, artı hamileyım ozellıkle soylemedım buna nazar olmasın diye gebercem arada, o kadar surat yaptım falan ben bunu goturdum bıraktım bana bırı bunu yapsa asla yuzune bakmam ama demekkı ıyı yanım agır basıyor.. Ben nasıl kurtulcam bu yapıskandan
Nasil yani :oha: simdi de esiyle mi geldi 🥴 ya bi de hamilesin🤢 ne zordur ya 🤦🏼‍♀️

Ne dıye cagırdınız bu viruste.Böyle kene gıbı yapışır ıste.Sız cagırmısınız.

Ayın 8 ınde 3 ay sonra kavustular ve ayın 13 unde bana geldiler bu nasıl ıs Hanı ölüyordu kocasızlıktan evde neden durmuyo bunlar bu nası bı ilişki
benim esim de yilda iki defa ucer aylik goreve gider. O surede ben ailemin yanina gitsem bir hafta zor durabiliyorum ki esim de virvir yapiyor evimize git gerekirse ailen gelsin yanina sen onlara yuk olma diye beni bogar 🤦🏼‍♀️ hakikaten aklım almıyor bu insanlari:olamaz:yani insan birbirini hic mi ozlemez hic mi yalniz kalmak istemez saka gibiler 🥴 ya da fazla mi belesciler acaba :işsiz:

Ne dıye cagırdınız bu viruste.Böyle kene gıbı yapışır ıste.Sız cagırmısınız.
Canımm ben cagırmasam esım gıdıp arabayla alacaktı bende dedım sen gel binde buraya, bıde ayagına mı gıdıp alsın yaa, hem 1 ay once goturdum annesıne teslım ettım, esı pazartesı gunu cıktı evıne dondu cumartesı bana geldiler boyle bıse var mı

Back
X