- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
Ablan kafayı yemiş o zaten belli de sebebi in mi cin mi bilemiyorumİşte başka alemde cin bi kocası olduğunu anlattı ama şimdi düşünüyorum da acaba çocuğun babasını bize öyle mi lanse etti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablan kafayı yemiş o zaten belli de sebebi in mi cin mi bilemiyorumİşte başka alemde cin bi kocası olduğunu anlattı ama şimdi düşünüyorum da acaba çocuğun babasını bize öyle mi lanse etti
Zaten kadın ayrı anormal koca ayrı anormal
Olan çocuklara oldu
Ama kadının annesi destekken
Adamın annesinin ruhu bile neden duymuyor ?
Torunsa ikisinin de torunu
evet bende aynı şeyleri düşünüyorum ya çocuk adamın akrabalarından yakın akraba hem de ya da test yanlış
Böyle bir şey dediyse piskolojik sorunları var demek ki.İşte başka alemde cin bi kocası olduğunu anlattı ama şimdi düşünüyorum da acaba çocuğun babasını bize öyle mi lanse etti
Siz buna inanmışmıydınızİşte başka alemde cin bi kocası olduğunu anlattı ama şimdi düşünüyorum da acaba çocuğun babasını bize öyle mi lanse etti
Zaten kadın ayrı anormal koca ayrı anormal
Olan çocuklara oldu
Ama kadının annesi destekken
Adamın annesinin ruhu bile neden duymuyor ?
Torunsa ikisinin de torunu
Yakın akrabalıkta dna testinde çıkmaz mı? Hani akrabalık bağının testi falan yapılıyor ya onlarda oransal yakınlık vs durumu var mıdır? Eğer öyleyse baba kendi akrabalarından birinin olduğunu biliyordur.
Konu hakkında bilgi sahibi biri bizi aydınlatsın![]()
Yardım etmese bile torunlarınaBabanne kendine hayrı olmayan bir kadın dede de öyle. Eniştem evlenirken benim tek evladım o değil diyerek bir çöp dahi almadı evladına herşeyi babam yaptı. 15 yıllık evliler 15 kere torunlarını görmediler emin olun aramazlar sormazlar
Yakın akrabalıkta dna testinde çıkmaz mı? Hani akrabalık bağının testi falan yapılıyor ya onlarda oransal yakınlık vs durumu var mıdır? Eğer öyleyse baba kendi akrabalarından birinin olduğunu biliyordur.
Konu hakkında bilgi sahibi biri bizi aydınlatsın![]()
saçmalamış ya.İşte başka alemde cin bi kocası olduğunu anlattı ama şimdi düşünüyorum da acaba çocuğun babasını bize öyle mi lanse etti
Bir olayın gerçekleşme sırasında mantık olmalı.
Evet atlanabilir, sonradan konuştukça detaylandırılabilir ama bu olay tuhaf.
Sonradan kıyılan dini nikah, ayrı evde yaşama.
2. adam dısında 3. adamın ortaya çıkması.
Çocugun babaya tıpa tıp benzemesi, Enişte tarafının olaylardan haberi olmaması.
Cin koca olayına hiç girmicem.
Oturdu mu kafan da?
Yardım etmese bile torunlarına
Oğlunun boşanma sebebini merak etmez mi ?
İlgisiz başı boş oldukları, oğullarından belli zaten. Oğulları da aynı şekilde çocuklarına kayıtsız
Ama en ilgisiz aile bile çocuğunun neden boşandığını bilir.
Oturmadı tabi ama ne bileyim BDV de neler duydukBir olayın gerçekleşme sırasında mantık olmalı.
Evet atlanabilir, sonradan konuştukça detaylandırılabilir ama bu olay tuhaf.
Sonradan kıyılan dini nikah, ayrı evde yaşama.
2. adam dısında 3. adamın ortaya çıkması.
Çocugun babaya tıpa tıp benzemesi, Enişte tarafının olaylardan haberi olmaması.
Cin koca olayına hiç girmicem.
Oturdu mu kafan da?
saçmalamış ya.
aynen öyle sizi aklı sıra kandıracakmış.
anladığım kadarıyla ablan bundan sonrası için de umut vaat eden bi tip değil.
aklı bi karış havada,ipsiz sapsızlarla gezen biri.
yoksa bi şekilde çocuklarının başına gelmesini isterdiniz sanırım olay biraz küllenince.
Bende adamın sıvışmasından işkillendimortada büyük bir sorun var erkek tarafı yok çok saçma babanne demeyecek mi gelin nerde torunlar nerde? konu sahibi evlatlık aldı diyelim bu çocuğu ee demeyecek mi babanne neden öyle bişey oldu diye? ben erkek tarafından şüpheleniyorum var orada bişeyler
doğru diyosun müge anlıda izlemiştim babalık oranı yüzde 90dır falan diye açıklamıştı bi kere. acaba konu sahibi test oranını gördünüz mü ?