Yeğenim başka adamdanmış!

Her sözünde haklısın. Anneme ben kötü birşey yapmadım diyormuş annem kapatırken. Daha ne yapacaksa artık kendince kılıf bulmuş işte...
İşte kendince dini nikahı kıydırınca yaptığı kötülük olmaktan çıkmış
Saçmalıyor ve bence kolay kolay da düzelmez
Kendi hatasını kabullenip psikolog yardımı alırsa belki, yoksa yine uçkur peşinde gezen erkekler gibi yeni limanlar arar durur. Ama inşallah bu kez çocuğu olmaz

çok zor çok. enişten kimbilir ne hale gelmiştir. aileden bile olsa kötü insan çok. kusura bakma. enişte yurda mı vermek istiyo çocukları. eşin ne dedi peki çocuklar için

Eşim daha en baştan hep diyor biz ömür boyu o çocukların arkasında olacağız sen merak etme diye. Benim yeğenlerimle ilgili ne kadar hassas olduğunu biliyor. 3ün de de anne babadan çok emeğim vardır..

Ablanıza çok kızdım. ablanız hata yapsa da o sizin ablanız.hele o üç çocuğun hiç günahı yok.enişteniz kızlarına ne kadar sahip çıkabilir ki,onların anneye ihtiyacı var.başkasından olan çocuğa çok üzüldüm lütfen sahip çıkın.

Ablanızla iletişime geçin ve boşanıp çocuklarına sahip çıkmasını sağlayın.nerede kiminle ablanız?neden büyük bir hata yaptı diye siliyorsunuz kardeşlikten?

Eniştem yurt dışında çalışıyordu haberi olmamış işte birşekilde... O da adam değil ki sahip çıkamayacağını bildiğinden yetimhaneye vermek istiyor. Bahane olarak da anneme demiş ki sen kızına sahip çıkarsın eninde sonunda affedersin kızları annelerinden uzak tutmak için yetiştirme yurduna vereceğim. İyi de uzak tutmak istiyorsan sen niye sahip çıkmıyorsun be adam
Allah kolaylık versin, ama anneniz gerekirse eniştenizin ailesi ile konuşsun.. Zor olacaktır ama yetiştirme yurdu konusu o yaşta çocuklar için çok zor.. Kaldıki eniştenizin maddi durumu iyi ise yatılı özel okul falan belki, kısa süreliğine.. Ne yazıkki ülkemizde halen yetiştirme yurtları sorunlu ve oralarda tehlike çok.. Enişteniz ucuzculuk yapmasın..
Ama annesi ile anneniz konuşsun, enişteniz masum değil.. Sahip çıkaydı ablana.. Şimdide çocuklarına yapacak.. Vicdansızlık bu..

Ablanızın çocuğu istemeyeceğini nereden biliyorsunuz? Şu an muhtemelen öbür adamladır, bence hemen bırakmazlar peşinden.
İşin hukuki boyutunu bilmiyorum, ama inşallah 3 çocuk da fazla hırpalanmadan çözülüp sonuçlanır tüm bunlar.
Çok korkunç okurken tüylerim diken diken oldu, Allah kolaylık versin.

Bu sırada çocuklar nerdeymiş ..anneleri başka bi adamla başka bir evde yaşarken.çocuklar sizde ise sizinde bişekilde başkası ile yaşadığını biliyor olmanız gerekir.Adam dini nikahından boşandığını nasıl bilmez kendinin boşaması gerekir ayrıca kadın evliyken dini nikahla 2.kez evlenemez erkek olsa neyse .karman çorman olaylar.mnce baba kim belli bile değil diyodudunuz şimdi birlikte ev tutulan bi adam var belli işte demekki

O ilk görüştüğü adamın baba olduğundan şüpheleniyoruz ama nerden bilebiliriz? Ev tutulan adam başka o yeni çıktı... yeni kocayla beraber 3. Adam oluyor bizim bildiğimiz

Ya bir de eniştemin erkek çocuk zaafını kullandı yıllarca. Ne paralar kopardı bilseniz düşündükçe midem bulanıyor.. ablam kim olduğunu bilse o adam da çocuğun babası kendi olduğunu bilmez mi o zaman niye 3 yıldır ortaya çıkmadı demek o da kopuğun teki
üzgünüm ama muhtemelen o adamda evli biriydi zaten öğrenince bıraktı bi de şöyle bişey var ablan demekki hem kocası ile oluyordu hem o kişi ile belki de ablan bile emin değildi çocuğun kimden olduğu konusunda. çok zor ya yiyorsun bi halt yine bi derece ama bu katmerli evlerden Irak gerçekten

Keşke hepsi birden ölüp gitse... anneme birşey olacak diye çok korkuyorum zaten babam da ablamın dertlerinden kanser oldu gitti sıra annemde

O çocuğun günahı yok. Günah büyüklerden. Bence evlat edinmenizde bir sorun olmaz. Eşiniz de onayliyorsa maddi durumunuz da uygunsa olur diye biliyorum. Ama gönül isterdi ki enişteniz de kabul etseydi. Karısına olan hırsını sabi yavruya çıkarmanın ne anlamı var ki. Çok üzüldüm. Sizin böyle düşünceli olmanıza da çok sevindim. Allah sizden ve anneniz den razı olsun. Allah o evladı butun kotuluklerden korusun.

O ilk görüştüğü adamın baba olduğundan şüpheleniyoruz ama nerden bilebiliriz? Ev tutulan adam başka o yeni çıktı... yeni kocayla beraber 3. Adam oluyor bizim bildiğimiz
ooo bi kişi değilmiymiş yanii ay ya

bizimde sülalade böyle bi olaylar oldu bu yüzden dna testi yaptırmaya korktular üç çocuğuda bağırlarına bastı babaannesi

çocukları yurda verirse, ve siz teyzesi olarak korucuyucu aile olabiliyorsunuz. çocuk için ayda 500 TL gibi bir rakam alabiliyorsunuz.
eğer maddi gücünüz yok ise bunu deneyebilirsiniz anlamında söylemek istedim.

Eşim daha en baştan hep diyor biz ömür boyu o çocukların arkasında olacağız sen merak etme diye. Benim yeğenlerimle ilgili ne kadar hassas olduğunu biliyor. 3ün de de anne babadan çok emeğim vardır..
bakın ömür boyu arkadalarında olmak başka birşey,nüfusuna alıp,kendi bakması başka birşey.teyze olarak kolkanat germek acılarını dindirmek istiyorsunuz yeğenlerinizin anlıyorum ama çok zor kararlar bunlar.
acele karar vermeyin,biraz zamana bırakın.
bence önceliğiniz çocukların yıkılan psikolojileri ve güvenleri.öncelikle bir uzmandan yardım alarak çocukları bu travmadan biraz uzaklaştırmalısınız.diğer konular daha sonra hallolur neticede çocukla şu ana anneannede bakılıyorlar ,açıkta falan değiller.

Çocuk fotokopi derecede eniştem benziyor eniştem asla şüphe etmedi. En son o 2. Adam ortaya çıktı işte sonra çocuktan şüphe edip test yaptırdı

nasıl benzerki yaa eniştene şimdi öyle diyince acaba eniştenin kardeşlerinden mi bu çocuk ??

Boşanmalarda çocuk küçükse evet anne almalı diyorum bende
Ama şimdi bu olayda
Annenin ahlaki durumu ortada, baba almalı 2 evladını
Hemen sıvışıyo erkekler, kadından boşanan evladını da siliyor
İş yine kadında iş yoksa kadının annesine düşüyor ? Niye babaanne sahalarda hiç yok ?
Ben 2 torunu babaanne eşliğinde baba bakması taraftarıyım
Küçüğe de anneanne bakar, konu sahibinin maddi manevi desteğiyle

Anne dostuna kaçmış
Baba ona tazminat davası açmış
3 çocuktan söz etmiyorlar bile
Böylelerine evlat vermesin Allah

Ablanıza çok kızdım. ablanız hata yapsa da o sizin ablanız.hele o üç çocuğun hiç günahı yok.enişteniz kızlarına ne kadar sahip çıkabilir ki,onların anneye ihtiyacı var.başkasından olan çocuğa çok üzüldüm lütfen sahip çıkın.

Ablanızla iletişime geçin ve boşanıp çocuklarına sahip çıkmasını sağlayın.nerede kiminle ablanız?neden büyük bir hata yaptı diye siliyorsunuz kardeşlikten?
O kadar komikki bazi yorumlar kadin evliyken
sahip cikmamis babasi olum doseginde
cocuklarini hasta evine birakip admlarla
gezmis ev bile tutmus kizlarinin oldugu eve
bile almis adami adamla gezcem diye bebegini
sutten kesmis boyle bi kadinin yakinliginda kizlar anneyi kotu ornek alacaktir

Teyzesi olarak sahiplenmek ortada bırakmamak istiyorsunuz. ama sizde hamilesiniz.. İlk çocuğunuz, ilk zorluklarınız olacak. Neticede tecrübesizsiniz.. Çok iyi düşünmeniz gerekiyor.. Çocuğu yanınıza aldıktan sonra, zorlandım diyerek anneanneye verirseniz, yaprak gibi bir oraya bir buraya savrulan çocuk oluverir..
duygusal olarak bakmanın yanında bide mantıklı bakmak lazım..

Herkese merhaba, konuyu çok büyük tereddütler ile açıyorum. Biliyorum yapıcı yorumlardan daha çok yıkıcı yorumlar gelecek ama en azından buna benzer olay yaşamış olan ya da aramızda avukat-hakim olan varsa belki görür de yardımcı olur diye yazıyorum...

Öncelikle sunu diyeyim tv de izleyip de bizim başımıza gelmez zannettigimiz bir olay malesef bizim ailemizin başına geldi. Hayatımın en mutlu günleri olması gereken donemde ablam yüzünden sevincimi bile yasayamiyorum...

Dün ablamın eşini aldattığını ve 2 buçuk yaşındaki yeğenimin başka bir adamdan olduğunu öğrendik.. Eniştem ablamın başka adamla görüştüğünü öğrenip oğluna dna testi yaptırmış ve biz yıllardır ayakta uyutuluyormusuz... öyle içim yanıyor ki bu günahsız yavru ne olacak bilmiyorum... biri 8. Biri 5. Sınıfa giden iki de kızları var. Ablam, enistemin aldatıldığını öğrendiğinden beri evden kaçtı 3 çocuğu da anneme bıraktı. Sadece bir kere annemi aradi annem de benim senin gibi bir kızım yok diyerek yüzüne kapattı engelledi numarayı. Eniştem de aklını kaçırmak uzere çocukları yuvaya birakcam filan diyor ama annem asla kimseye vermem torunlarımı diyor. Ablamdan zaten çoktan vazgeçtik 33 yaşında kadın ne hali varsa görsün...

Simdi benim sorum çocuklarla ilgili. Hadi kızlar gene bir nebze büyüdüler ama bu bebek ne olacak? Eşimle konuştuk yeğenimi bizim uzerimize almak istiyoruz. Boyle resmi olarak babası belli değil bir çocuk olarak yasarsa çok büyük zorluklar yaşayacak. İlerde çok sıkıntılar çekecek. Yavrum hic birsey anlamıyor hala canım babam diye enisteme sarılıyor icim parçalanıyor... eniştem ben nüfusumdan çıkarcam diyor boşanma davası da açtı. anne zaten ortada yok. Öz babası kim belli değil... mahkemede çocuğu üstümüze almayı talep edebilir miyiz bilmiyorum. Tc. Mahkemesi bu namussuz kadını adam yerine koyar mı? Yeğenim benim canımdır öz evladımdan farksızdır. Onun hayatının mahvolmasını istemiyorum.

Lütfen bilen biri yol göstersin ne yapmamız lazım şimdi bizim. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Daha önce yaşadığım hiç bir acıya benzemiyor bu
Oncelikle babayi bi ogrenin kim oldugunu.

Boşanmalarda çocuk küçükse evet anne almalı diyorum bende
Ama şimdi bu olayda
Annenin ahlaki durumu ortada, baba almalı 2 evladını
Hemen sıvışıyo erkekler, kadından boşanan evladını da siliyor
İş yine kadında iş yoksa kadının annesine düşüyor ? Niye babaanne sahalarda hiç yok ?
Ben 2 torunu babaanne eşliğinde baba bakması taraftarıyım
Küçüğe de anneanne bakar, konu sahibinin maddi manevi desteğiyle

Anne dostuna kaçmış
Baba ona tazminat davası açmış
3 çocuktan söz etmiyorlar bile
Böylelerine evlat vermesin Allah

Annelerinin başlarında olmasının çok mantıklı görmüyorum.. Çocuğu sütten kesmiş, babası hastayken gezme derdindeymiş vs vs. Gerçekten herkes anne olmayı haketmiyor..
Günahı kendi boynuna hadi aldattın aldattın.. Ama çocuk yapacak kadar mantıksızmıydın.. Eşi ile de diğerleriyle de çocuk yapmaması gerekiyordu.. İllaki birgün ortaya çıkacaktı..

İçinde olan anlıyor gerçekten. Bizde de böyle biri var.. Bakalım başımıza başka neler açacak.. Rabbim akıl fikir versin herkese

Back
X