yeğenim bizde kalacakmış

Canım sana ve boyle dusunenlere aynen katılıyorum. Evlenınce ıkı kısılık dusunuyosun zaten mecburen. Kocamla huzurum bozulabılır dıye dusunurdum ben cunku erkekler bazen ters olabılıyor cogumuzun kocasının da boyle dusunebılecegını dusunuyorum. Kendımden pay bıcersem ben kocamın yegenı bende yatılı kalsa ıse gıtse gelse bende hızmetcı gıbı onun esyalarını yıkayıp utulucem sabah uyandırcam belkı bı kahvaltı hazırlamak zorunda kalıcam yerı gelecek (her mısafır geldıgınde oldugu gıbı popom koltuk gormeden yatıp uyuyacam. Yanı en azından bana kım mısafır gelırse gelsın ben hep ayaktayım yayılıp oturamıyorum kaldı kı yegen de erkek kaykılıp uzanamazdım kendı evımde dıken ustunde) bunun gıbı seyler ıcın asla kendı rahatımı bozamayacagımı dusundugumden esımde benım kafamda oldugundan ben o mesulıyetı alamazdım. Sonucta bu cocuk öksüz yetım bakıma muhtac degıl ve tuvalet problemı var. Benım ablam bana sormadan boyle bıseyı uygun gorse ben soylerdım abla halımı bılıyosun bana guvenmeyın derdım. Yorumda dıger konu ıcın yazdıgım yorumu da asla kısısel almayın adını hatırlamadıgım sevgılı uye onu genel olarak yazdım. Ev ev ustune olmaz dıye bosuna dememısler. Ne ben kendı cocugumu teyzesının rahatını kacırsın dıye yollardım ne de kardesım bana yollasın ısterdım bu uzun vadede yorucu olur. Yanı kocanız kalksa sıze ben bu cocugu ıstemıyorum ne alaka bızde kalması ustelık yatak yorgan hergün çiş içinde dese yıne de yakıp yıkar mıydınız deger mıydı tartısmaya onu merak ettıgımden..
Evet eşim hiç rahat olamıycak. Hatta yeğenimde rahat olamaz. Bende emziriyorum ve yapı olarak çekingenim herzamanki gibi giyinip oturamam.her türlü zor yani.
Misafir yada yeğenimi sevmediğimden değil.
Daha önce de yeğenlerim gelip kaldılar. Hatta kız yeğenlerimin gelip 1 ay kadar kaldığı oldu.
Ama dediğim gibi sürekli olması beni zorlar.

Sanırım herkes olumsuz karşılamış ben yeğenime kıyamazdım.Oyle olduğu halde kıymet bilinmiyor ya.

Evet eşim hiç rahat olamıycak. Hatta yeğenimde rahat olamaz. Bende emziriyorum ve yapı olarak çekingenim herzamanki gibi giyinip oturamam.her türlü zor yani.
Misafir yada yeğenimi sevmediğimden değil.
Daha önce de yeğenlerim gelip kaldılar. Hatta kız yeğenlerimin gelip 1 ay kadar kaldığı oldu.
Ama dediğim gibi sürekli olması beni zorlar.
Yegen de olsa zor
Gecici olsa herkes idare eder ama surekli nereye kadar?
Kac hafta kac yil?
Kimse istemez

Yasadigi yerde is bulacak ablaniz cocuguna kusurabakmasin ablaniz
Biraz uyanik bir ablaniz var

Sanırım herkes olumsuz karşılamış ben yeğenime kıyamazdım.Oyle olduğu halde kıymet bilinmiyor ya.
Canim gecici herkes idare eder ben de kiyamam normalde ama erkek yegen 18 yasinda

Konu sahibi emziriyor 2 cocuk var
Kac yil belli bile degil?

Okul olsa hadi okul bitene kadar dersin
Ama is hayati bu.

Ablasi cocuguna yasadigi yerde is ayarlayacak kusurabakmasin

Yegen de olsa zor
Gecici olsa herkes idare eder ama surekli nereye kadar?
Kac hafta kac yil?
Kimse istemez

Yasadigi yerde is bulacak ablaniz cocuguna kusurabakmasin ablaniz
Biraz uyanik bir ablaniz var
Yok uyanık değil aslında ama oğlunu düşünüyor diyelim:)

Yok uyanık değil aslında ama oğlunu düşünüyor diyelim:)
Oglunu dusunmuyor kendini dusunuyor
Sonucta oglunun maasini alacaktir cocugun elinden;)

Neyse senin dedigin gibi diyelim;)

Sen bilirsin yegen sonucta kabul et o zaman
Yazik cocuga
Para kazanip ailesine bakacak
Senin de katkin olsum ablanin butcesine;)

Oglunu dusunmuyor kendini dusunuyor
Sonucta oglunun maasini alacaktir cocugun elinden:KK66:

Neyse senin dedigin gibi diyelim:KK66:

Sen bilirsin yegen sonucta kabul et o zaman
Yazik cocuga
Para kazanip ailesine bakacak
Senin de katkin olsum ablanin butcesine:KK66:
 :olamaz:

Canim gecici herkes idare eder ben de kiyamam normalde ama erkek yegen 18 yasinda

Konu sahibi emziriyor 2 cocuk var
Kac yil belli bile degil?

Okul olsa hadi okul bitene kadar dersin
Ama is hayati bu.

Ablasi cocuguna yasadigi yerde is ayarlayacak kusurabakmasin
Benim ablam yeğenimi 2yil kabul etti.is kumanyasını bile hazırladı her ise gidişinde.Tek kuruşunu da almadılar.Kendi odasını bile ellemedi ev isi olarak.
Ama yeğenimin yaptığı sadece saygısızlık oldu.Evden ayrıldı şimdi yüzlerine bakmiyor. Hayat tuhaf.Boyle teyze lazimdi bizimkilere de.

Son düzenleme:
Benim ablam yeğenimi 2yil kabul etti.is kumanyasını bile hazırladı her ise gidişinde.Tek kuruşunu da almadılar.Kendi odasını bile ellemedi ev isi olarak.
Ama yeğenimin yaptığı sadece saygısızlık oldu.Evden ayrıldı şimdi yüzlerine bakmiyor. Hayat tuhaf.Boyle teyze lazimdi bizimkilere de.
Böyle teyze lazımdı derken?
Yeğeninizin acısını benden mi çıkarmak istiyorsunuz?
Neyse canınız sağolsun sonuçta her türlü yorum yapabilirsiniz. Ama beni ve ev durumumu bilmeden biraz yargısız infaz gibi oldu.

Böyle teyze lazımdı derken?
Yeğeninizin acısını benden mi çıkarmak istiyorsunuz?
Neyse canınız sağolsun sonuçta her türlü yorum yapabilirsiniz. Ama beni ve ev durumumu bilmeden biraz yargısız infaz gibi oldu.
Ya acı çıkarma değil insanlar böyle düşünürken sorumluluk almak istemezken rahatını çokça düşünürken yeğenimin gördüğü iyi şeylere nankörlük etmesi üzdü.Sizden bahsetmiyorum tek çoğunluk düşüncesinden bahsediyorum.

Ne bileyim ya.
Olumsuz yorum yaptim bastan ama yegen sonucta.

Kiz.olsa neyse;)
Arada is guc yaptirirsin cocuklara baktirisin da;) erkek yegen hizmet bekler.

Ne kadar kalacagi da belirsiz.
Is hayati sonucta

Zor isler.

Ya acı çıkarma değil insanlar böyle düşünürken sorumluluk almak istemezken rahatını çokça düşünürken yeğenimin gördüğü iyi şeylere nankörlük etmesi üzdü.Sizden bahsetmiyorum tek çoğunluk düşüncesinden bahsediyorum.
Yok üzülmenizi anlayabiliyorum zaten haklısınız da.
Ama şöyle söyleyeyim o zaman, gezmeye diye çıkıp sabah eve gelen ve haber vermeyen bi çocuk.sizce annesinin zor başettiği biriyle teyzesi başebilir mi?

Yok üzülmenizi anlayabiliyorum zaten haklısınız da.
Ama şöyle söyleyeyim o zaman, gezmeye diye çıkıp sabah eve gelen ve haber vermeyen bi çocuk.sizce annesinin zor başettiği biriyle teyzesi başebilir mi?
Ozaman bunları şöyle annesine.Bunun harici reddetmek bana biraz fazla katılık geliyor.

Back
X