- 28 Kasım 2010
- 42.457
- 141.042
- 798
- Konu Sahibi Akanseneler
Yeni evliler yemege cagirilir. Siz cagirmadiysaniz durduk yere neden gelsinler?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öylemi,hmm.. ozaman ben ayip etmişimYeni evliler yemege cagirilir. Siz cagirmadiysaniz durduk yere neden gelsinler?
Ayip degil de, beklenti icerisine girmissiniz diyelim biz onaÖylemi,hmm.. ozaman ben ayip etmişim
Benim de en hoslanmadigim sey. Midem bir garip oluyorEl öpmeyi de hiç sevmiyorum arkadaş ya
Bir tuhaf oluyorum
Yani maksat illa elimi öptürmek değilEl öpmeyi de hiç sevmiyorum arkadaş ya
Bir tuhaf oluyorum
Söylediğim gibi ,evet bende gide bilirdim .Hiç.duymadım evlenip de el öpmeye akrabaları dolaşmayı falan hani anne babaya gidilir de. Ayrıca çocuklarım büyüdü diyorsunuz ama bırakamıyormuşsunuz ancak bir yandan da 5 dk mesafe diyorsunuz uzak değilse siz çocukları bırakıp ya da onları da alıp gidebilirdiniz arabanız varmış üstelik bizde evli.olana hayırlamaya gidilir
Adet vs. bosverin bu isleri. Herkes icinden geldigi gibi yasayin. Siz de icinizden geldigi gibi yasayin. Bir de hayati beklentisiz yasarsaniz daha az kirilirsinizAslinda böyle şeylere hiç takmam ama bana gencler önce bir geldin sonra sen git denilde .Bende demek adet böylemiş dedim.
Ablamin kizi kasimda evlendi .
Ben çalişiyorum ve çocuklarim var .
Ikiside artik büyüdü ama çalişan anneler bilir ,insan vicdan yapiyor evde olamayinca .
Neyse ben elimden geldiği kadar yanlarin olmaya çaliştim .Ablamin kizinin arabalari yok .Alişverişlerinde nereye gidilmesi gerekiyorsa götürdüm.
Hatta öğlen sonralari izin alip gittim .
Manevi şekilde yardimci oldum.
Ceyiz hediyesini aldim ve düğünde diğer aile fertleri ne takiyorsa taktim.
Aramizda hiç bir sorun yok ben sadece biraz soğuk ve durgun yapiliyim.
Öyle hergün her hafta kimseyle konuşmam,aramizda yani sicak bir bağida yok.Mesafeli saygili.
Şimdi 6 sy gecti bize gelmediler.Sxni mahallede oturuyoruz.Onun evinin önünde durak var benimde.
Arabayla 5 dak .uzaklikta .
Ben saf düşüncemle ev görmeye gidecektim yengem dediki onlsr önce bir adeti yerine getirsinler dlnra sen gidersin.Biraz ağirliğini koy dedi.
Bekledim ,söyledimde .
Bilmiyorum ama kirildim ,kendimi kötü hisettim.Bu kadar zormu bir saatlik gelipte bizide onure etmek.
Bizde onun büyüğü değilmiyiz?
Niye birtek ben secildim?
Ben gitsem ama eşinin yaninda söylesem, sizi bekledik ama baktik gelmiyorsun en iyisi yolu biz acalim dedik diye.
Yada iftara mi çağirsam?
Yeni evliler yemege cagirilir. Siz cagirmadiysaniz durduk yere neden gelsinler?