Doğuma Hazırlık Yeğenim İçin Erkek İsmine Birlikte Karar Verelim Kızlar:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yeğenim İsmi Ne olsun? Yarımcı olur musunuz hanımlar?

• Yağız

OY: 21 22,6%
  • Aras

OY: 33 35,5%
  • Poyraz

OY: 10 10,8%
  • Çınar

OY: 32 34,4%
  • Enis

OY: 5 5,4%

• Ankete Katılan
    93
  • Anket Kapalı .
bilge :) aslında kız ismi gibi gözükse de aslında bir erkek ismidir ve çok ta severim ...

Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar:54: Ankette de Çınar önde:21:

oğlumun adı emir çınar çok seviyorum ismini... birde aras ismini çok beğeniyorum

Merhaba kızlar doğuma 1 hafta kaldı. İsmini sizin de yardımınızla Aras olarak düşündük. Son ana kadar bir değişiklik olmazsa yeğenimin ismi Aras olacak. Herkese Teşekkür ederim:15::16::16::16::54:

Bende Aras diyecektim :) çok karizmatik bir isim
Oğlum olursa Mete Ediz düşünüyorum bu isimlerde çok
Gözüme gidiyor

Gözüme gidiyor

Gözüme gidiyor

Canım Rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebeğine seni. Edizi biz de düşünmüştük seçeneklerin arasında fakat kime söylediysek keriz derler çocukla dalga geçerler dediler. Millet böyle deyince bizde de acabalar oluştu ve edizi seçeneklerden çıkardık... Çok kızıyorum isimlerle dalga geçenlerle. Her isime bir kulp takıyorlar. Anne ve babalarda suç. İlkokula giden çocuklarına tembih etmeleri lazım. Terbiye vermeleri lazım. Büyükler bile isimlere mana bulurken çocuklarının dalga geçmeleri çok doğal maalesef... Sen içine hangi isim siniyorsa onu koy. Sağlıkla kavuşman dileğiyle bebeğine.:16:

Back
X