- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
Iyi geceler
Artik ailemden gercekten bunaldim soğudum.Hepsi iki yüzlü soğuk insanlar.
Bunu yazan bir ergen değil tam 43 yaşinda bir bayan.
Şimdi ablamin kizi evlenecek.ailede yeğenlerimizden ilk evlilik.Malesef zamaninda eniştemizden biraz olaylar oldu .Ablamin maddi durumu çok çok kötü .Kadincağiz yiyecek almak için bazen para bulamiyor.Bir ara çamaşir makinesi bozulmuştu hep ellinde yikadi.
Evde3 tane cocuk.Adam zaten eviyle hic ilgilenmez .Kendi işini acti ama ele gelen sifir .Onunla anca dükkan ve ev kirasi ödeniyor.
Dediğim gibi yakknda düğün var gelin olacak kizda çalişiyor pervane gibi ama eve yetmiyor.Ablam zaten cok suskun ezik biri ve kimseye güvenmediği icin birsey söylemiyor.
Benim malesef durumum çok el vermiyor ama az ufak yardim ediyorum.
Iki abim çok iyiler ama bir kere arayipta sormuyorlarmiş bile .
Yani ablam orda yansa kimse elini uzatmaz.
Bu nasil bir aile bu nasil bir vicdan anlamiyorum.
Ben şimdi diyorumki hepsini annemde toplayayim ve sorayim yardim etmek istemezlermi ama tepkilerinide biliyorum aslinda hepsi cimri .
Yersiz kavga cikabilir ve birde ben cikartmiş olurum düğünden önce.
Hepsinden çok soğudum ,hepimiz ayni yerde oturuyoruz ama artik sadece özel günlerde görüşüyoruz.
Keşke uzağa gitsemde gözden irak gönülden uzak olsam.
Artik ailemden gercekten bunaldim soğudum.Hepsi iki yüzlü soğuk insanlar.
Bunu yazan bir ergen değil tam 43 yaşinda bir bayan.
Şimdi ablamin kizi evlenecek.ailede yeğenlerimizden ilk evlilik.Malesef zamaninda eniştemizden biraz olaylar oldu .Ablamin maddi durumu çok çok kötü .Kadincağiz yiyecek almak için bazen para bulamiyor.Bir ara çamaşir makinesi bozulmuştu hep ellinde yikadi.
Evde3 tane cocuk.Adam zaten eviyle hic ilgilenmez .Kendi işini acti ama ele gelen sifir .Onunla anca dükkan ve ev kirasi ödeniyor.
Dediğim gibi yakknda düğün var gelin olacak kizda çalişiyor pervane gibi ama eve yetmiyor.Ablam zaten cok suskun ezik biri ve kimseye güvenmediği icin birsey söylemiyor.
Benim malesef durumum çok el vermiyor ama az ufak yardim ediyorum.
Iki abim çok iyiler ama bir kere arayipta sormuyorlarmiş bile .
Yani ablam orda yansa kimse elini uzatmaz.
Bu nasil bir aile bu nasil bir vicdan anlamiyorum.
Ben şimdi diyorumki hepsini annemde toplayayim ve sorayim yardim etmek istemezlermi ama tepkilerinide biliyorum aslinda hepsi cimri .
Yersiz kavga cikabilir ve birde ben cikartmiş olurum düğünden önce.
Hepsinden çok soğudum ,hepimiz ayni yerde oturuyoruz ama artik sadece özel günlerde görüşüyoruz.
Keşke uzağa gitsemde gözden irak gönülden uzak olsam.