Ev bulmadan nasıl cesaret etmişler gitmeye?
Ben kalacak yeri ayarlamadan hiçbi ülkeye taşınmadım valla şimdiye kadarKim bulup gidiyor ki?
Kimi görsek airbnbde kalıyor 1 2 ay.
Konu hakkında bilgim yok.
Şimdi şöyle oldu arkadaşlar..bir anda gitmediler tabi. 3 sene oldu eşi İngiltere'ye gideli. Bu sene oturum izinleri çıktı. Zaten 1 senedir ev arıyorlar ama ya çocuk istemiyorlar ya da sigara içenleri kabul etmiyorlarmış. Biraz orda patronun evinde ailesi ile kaldılar sonra böyle olmayacak deyip tekrar yeğenim Türkiye'ye döndü. Tabiki ev bulmadan gitmesi mantıklı değildi ama heveslendi eşini özledi kaynana kayınbaba baskı yaptı.laf söz işitti.mecbur kaldı gitmeye.hâlâ ev arıyorlar. Geri gelince de sen bizim oğlanı acele ettirdin sende hep suç diyorlar şimdide lafları sözleri yine başladı malesef. İnşallah tez zamanda ev bulunur ve hayırlıca eşinin yanına döner
Hangi bölgede ev arıyorlar. Ingilterenin bir çok farklı bolgesine çocuklarıyla gidenler oldu hemde bir anda. Hepsi ortalama 1 ay sonrasına evlerini buldular. Eşi 3 senedir ingilteredeyse ev bulması daha kolay olurdu. Ilk gidenlerden banka hesabi kefil vs bir sürü sey istiyorlar daha zor. Aradıkları ev kriterleri ne acaba 1+1 ev bile bulabilirdi diye düşünüyorum. Bana biraz tuhaf geldi 3 senedir orada olan birisi icinŞimdi şöyle oldu arkadaşlar..bir anda gitmediler tabi. 3 sene oldu eşi İngiltere'ye gideli. Bu sene oturum izinleri çıktı. Zaten 1 senedir ev arıyorlar ama ya çocuk istemiyorlar ya da sigara içenleri kabul etmiyorlarmış. Biraz orda patronun evinde ailesi ile kaldılar sonra böyle olmayacak deyip tekrar yeğenim Türkiye'ye döndü. Tabiki ev bulmadan gitmesi mantıklı değildi ama heveslendi eşini özledi kaynana kayınbaba baskı yaptı.laf söz işitti.mecbur kaldı gitmeye.hâlâ ev arıyorlar. Geri gelince de sen bizim oğlanı acele ettirdin sende hep suç diyorlar şimdide lafları sözleri yine başladı malesef. İnşallah tez zamanda ev bulunur ve hayırlıca eşinin yanına döner
Şimdi şöyle oldu arkadaşlar..bir anda gitmediler tabi. 3 sene oldu eşi İngiltere'ye gideli. Bu sene oturum izinleri çıktı. Zaten 1 senedir ev arıyorlar ama ya çocuk istemiyorlar ya da sigara içenleri kabul etmiyorlarmış. Biraz orda patronun evinde ailesi ile kaldılar sonra böyle olmayacak deyip tekrar yeğenim Türkiye'ye döndü. Tabiki ev bulmadan gitmesi mantıklı değildi ama heveslendi eşini özledi kaynana kayınbaba baskı yaptı.laf söz işitti.mecbur kaldı gitmeye.hâlâ ev arıyorlar. Geri gelince de sen bizim oğlanı acele ettirdin sende hep suç diyorlar şimdide lafları sözleri yine başladı malesef. İnşallah tez zamanda ev bulunur ve hayırlıca eşinin yanına döner
Hangi bölgede ev arıyorlar. Ingilterenin bir çok farklı bolgesine çocuklarıyla gidenler oldu hemde bir anda. Hepsi ortalama 1 ay sonrasına evlerini buldular. Eşi 3 senedir ingilteredeyse ev bulması daha kolay olurdu. Ilk gidenlerden banka hesabi kefil vs bir sürü sey istiyorlar daha zor. Aradıkları ev kriterleri ne acaba 1+1 ev bile bulabilirdi diye düşünüyorum. Bana biraz tuhaf geldi 3 senedir orada olan birisi icin
Bir-çok yöntem var size hangisi lazim. Is, okul, staj vsKonu dışı soru: yurt dışına nasıl gidiyorsunuz?
Ingiltere vatandaşı olmayınca ev sahipleri geneli sıkıntı cikariyor. Banka hesabı açmak vs ingiltere de biraz zor oluyor bir kredi puanı da olmayınca ev sahibi yabancilardan kira ödemesi zor alınabilir diye dusunuyor. Veya evler cok küçük, rutubetli. Nette cok guzel gözüken evler gidince minicik olduğu anlaşılıyor. Çocuklu aileler de ses gürültü yaparlar, evini eşyalı verirse eşyalarına zarar gelebilir düşüncesi olabiliyor. Tabi bazen boyle şeyler hic olmayadabilir. Ancak genel olarak ingiltere icin biliyorum netten gördüm emlakciyla konuştum sonra gider gitmez eve yerleştim diyeni henüz görmedim.Bilmediğim için soruyorum, ev bulmak neden zor orada? Çocukluya neden vermek istemiyorlar?
İş olarak... doktora yapıyorum. Eşim doktorasını bitireli çok oldu. Her zaman kendi aramızda yurt dışına çıksak diye konuşuruz (yurt dışına yerleşmek anlaminda). Ama bir türlü eyleme geçmedik, geçemedik. Konuya "yurt dışındayım, İngiltere'den vazgeçtik Almanya'ya geçtik vb." Yazanları görünce cidden merak ettim. Nereden başlamak gerekiyor?neyse konuyu sabote etmeyeyim. Umarım ev bulurlar.Bir-çok yöntem var size hangisi lazim. Is, okul, staj vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?