Yeğenim ve oğlum

destina0505

Kül kedisi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
665
700
648
İstanbul
Merhaba
Bugün ablamla annemde buluştuk ablamın 10 yaşındaki oğlu ve benim 5 yaşındaki oğlum ğlum her zamanki gibi yine oynadılar her zamanki gibi yine kavga hep annemle oğlunu kofujhvğs

Herkesten özür diliyorum Bayramın 1.günü çok yorucu geçti gece konu açarken uykuya dalmışım konum bitirmeden açılmış bende şaşırdım:)konun içeri aşağıda zamanınızı ayırıp okuyan herkese teşekkür ederim:)

Yeğenimele oğlum hiç anlaşamıyor aslında yeğenim sorunlu bir kişilik çocukları iter laf söyler kızdırıp kriz durumuna getirir benim oğlumada yapıyor ben hep ablam için susuyordum sorunlu çocuklar yorucu olur hep destek oldum...ama artık oğlum büyüdü kaldıramıyor aralarında 5 yaş var hep kavga Bayramın 1.günü ablamla anmedeydik yine kavga yeğenim yine oğluma piskilojik şiddet uyguluyor istemediği oyunları oynatıyor nihatinde sözlü atışma bıktım... ablam çaresiz konuşuyorlar olmuyor sorunlu benim canım çok sıkıldı ben artık ablamın evine gitmeye çekiniyorum aklımda onları bir araya getirmemek geçiyor doğru bir kararmi bilemiyorum

Son düzenleme:
Merhaba
Bugün ablamla annemde buluştuk ablamın 10 yaşındaki oğlu ve benim 5 yaşındaki oğlum ğlum her zamanki gibi yine oynadılar her zamanki gibi yine kavga hep annemle oğlunu kofujhvğs
Mesajı yazarken de oğlanlar kavgaya girişti, mesaj yarım kaldı heralde?

Back
X